Piticlonti de iulie - august 2004 (209)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Nora, hahaha, o dadusi pe limba lu Shecspir ??? Si ai grija cu odele alea, ca de data asta nu mai scapi de Doamna cristalina shefa !!
Andrea, luai un fasconal alaturat unei doze de cofeina si mi-a trecut surprinzator de repede (am gasit o farmacie acilea linga mine care-mi da fasconal far de reteta, s-o pupe mama pe tanti aia farmacista !!!).
Carmen, tananaaa, pleci la mafioti ?? Bravos, mama !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by roberta04

Buna dimineata!

Eu sunt neagra-verde de suparare, nu stiu fetelor ce am, dar mi-au venit rushii de 3 ori intr-o luna jumatate (pe 5 si 27 decembrie si azi iar), sanii imi sunt umflati parca alaptez, tot incerc sa ma programez la doctorita mea, dar ba e ea plecata, ba e ocupata, ba uit eu sa sun. Asistenta pe care o avea in timpul sarcinii mele ( o bomboana de fata) e si ea in CIC, cealalta nu ma cunoaste si ma trateaza la diverse, dupa-amiaza o sunt direct pe doctorita sa vad ce spune. Am inceput sa ma gandesc deja la chisturi, fibroame si alte avioane

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

asa am patit eu dupa ce am pierdut sarcina numarul 2 (Victoras e din sarcina numarul 3) si m-am tratat cu duphaston 3 luni de zile se ia din ziua 11 pana in ziua 20 si nu stiu cat, este o dereglare hormonala pur si simplu, cauzata uneori de stres, dar ca sa te asiguri tot trebuie sa faci o ecografie si un papanicolau.

sanatate maxima!!

Andries

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vrabiuta

neata

acum lia pui rascoleste casa, se plimba cu un cos de jucarii in cap, cica are "capsca" (asta e o combinatie de casca si sapca ).

si al meu plimba o galeata pe cap pepost de casca de pompier, el este Pompierul Victor, bun coleg cu Pompierul Sam. Noi nu mai avem pampers de vreo 4 luni URAAAA!!

Andries

Mergi la inceput

Roberta, sanatate multa ! Si eu zic ca este de la stress, dar cum au spus si fetele, fa-ti niste investigatii pentru linistea ta ! Pupici multi !
Si felicitari pompierului Victoras, , pentru operatiunea "far de pampers" !! Hahaha, la citi pompieri Sam sint pe aici, cred ca putem sa facem lejer un departament intreg antiincendii (ca si Andrei e fan Sam) !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Hai ca am apucat sa citesc ceva din urma - inteleg ca nicio veste de la Lia???
Si felicitari pentru amironeanu si bb2!!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by alice2004

Nora, hahaha, o dadusi pe limba lu Shecspir ???

Alice si Andrei

Apropo de Shecspir:

O blonda ajunge la Miss World printre primele trei
locuri. La intrebarea de departajare primeste
urmatorul enunt: Numiti 3 piese de William
Shakespeare. La care blonda spune:10,15,20 de cm.
Prezentatorul concursului derutat ii spune ca acestea
nu sunt nume de piese de teatru, ci marimi. Blonda
foarte destinsa il lamureste:10 la mine inseamna Mult
zgomot pentru nimic
,15 inseamna Cum va place, iar 20
inseamna Visul unei nopti de vara.

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Noroo, ejti de coma, hahaha !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

dragele mele sa stiti ca am citit in fiecare zi tot ce ati scris, asa ma mai relaxez si eu si mai uit de probleme, doar ca nu am timp in fiecare zi sa si scriu...stiu ca mai avem bb2 pe drum, mi-as dori si eu unul dar poate mai pe la toamna, sa ma refac cu sanatatea pana atunci, oricum multa bafta si multe felicitari burticilor!!

Am vazut poze cu fetitza Adelei, e o frumoasa, Adela te invidiez din tot sufletul!! daca pot spune asta..

Virozele anul acesta au fost teribile, sotul meu a dus-o doua saptamani, piciul numai o saptamana, iar eu am luat-o de coada in 19 dec, in 29 dec am inceput cu antibiotic 7 zile ca nu ma mai puteam ridica din pat si abia saptamana trecuta m-a lasat, dar totusi am o tuse foarte foarte urata si umblu numai cu Hexoralul in geanta ca altfel ma apuca in trafic la volan si imi e groaza sa intru cu masina in careva doar pentru ca tusesc de nu mai pot!!

Cu bunica, am rezolvat in sensul ca am externat-o, si-a mai revenit, e un pic mai lucida si merge singura la baie, dar ajutata (tinuta de brat) pentru ca ameteste si se poate lovi de pereti. Nu mai poate fi lasata singura, deci am gasit o femeie care pare ok si care sta cu ea in permanenta. Mananca singura, chiar si ciorba Slava Domnului ca am putut rezolva totul intr-o saptamana ca altfel nu stiu cum o scoteam la capat, in spital nu mai puteam sa o tin pentru ca le isterizase pe asistente si pe infirmiere si acolo nu vroia sa mearga nici la wc, vad ca la ea acasa e mai cooperanta (ma rog, eu un fel de a spune).

Abia astept primavara si vacanta de Paste!! ca astea de iarna la mine au fost complet ratate...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andries imi pare tare bine ca ati rezolvat cu bunica ta, dea Domnul sa se intremeze cate un pic! iar voua sa nu se mai lipeasca asa virozele de voi!
Gabi welcome back. luuuuuuuung concediu, is galbena de invidie
Carmencito asa deci sef'tu e cititor DC? sa ii fac un cont ceva? bafta la gasit haine pentru italica!
Robi musai fuga la doctorita. te duci la cabinet si zici ca e o urgenta. ce dumnezeu, e imposibil sa nu te primeasca.
Alice bine ca trecu migrena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Helou again! Tocma' ce m-am intors de la dentist, si doctorita merge tot la Mihalceanca, asa ca, daca azi nu reusesc o programare, maine sun la ea.Chestia care nu-mi place e ca doctoritele sunt prietene si dr.Grigore a fost mai mult decat super cu mine in timpul sarcinii si dupa, ca sa ma trezesc pe la spital ca-s la alt doctor in aceeasi clinica si dau ochii cu ea. Deci cu mana pe inima spun ca daca nu o inatalneam nu-l aveam pe Matei.
NORO, te declar sef la umor pe aici!
CARMEN, vezi ca eu am fost la o nunta in Belgia si erau in adidasi doamnele iar eu aveam costum de la Irina Schrotter si m-am simtit ca naiba, sondeaza terenul, unde, cine si cum. De fapt, italiencele sunt elegante din cate stiu eu, nu?
ANDRIES, bine ca e mai bine cu bunica ta! Si eu cred ca, asa cum ai zis, ma trece pe Duphaston, dar eu am si antecednte cu sanii si nu iau nimic fara control la medic, asa ca musai merg cat de repede.
GABRIELA, ce aer de vacanta vine de la tine! Wellcome back si vrem poze!
ROXI, nu pot sa dau buzna la cabinet cu rushii dupa mine, nu? ca eu mi-s mai
Revin, cica termin supa dar eu n-am voie sa mananc sau sa beau 2 ore, asa ca iese dupa miros ca de gustat, joi!

Mergi la inceput