Piticlonti de iulie - august 2004 (209)
Raspunsuri - Pagina 23
roxanaz spune:
buna dimineata!
manca-le-ar mama pe ele ce spor avura in week end si ce fun fuse pe aici.
Liliana eu am impresia ca si sotul tau cam vrea un fratior pentru Adela....auzi la el ce replica...pai sigur ca trebuie sa se impiedice ![]()
Mitzu si eu ma declar indrgoastita de Mara. incepe sa semene cu Tudor. refacere rapida ptr pitic...imi pare rau ca s-a deranjat de la antibiotice. da-i ecoflorina, biotics baby sau ceva asemanator pentru reglarea florei microbiene. pupici!
Olivia ti-am zis ca nu e nimic....de ce iar week end lung? puah, is galbena de invidie!
Dana-ema ai vazut ca te ingrijorai degeaba? felicitari lui Ric, baiat super cuminte! si chiar, in ce l-ai imbracat?![]()
Robi ce funny e Matei...cine e tati ![]()
![]()
Marcela sanatate Liei!
eu am avut un week end de destrabalare...vineri am iesit la o bere si un bowling, sambata la chinezesc si dupa aia am stat la vorba cu prietenii pana la 3 dimineata....cupilu a fost super fericit la bunici bineinteles. asa ca nu vreau la munca, se pune?![]()
g_ioana spune:
Neatza,io-s cam somnoroasa asa ca nu prea compilez!!Mi-a placut faza cu "sarmaile",eu lucrez in laborator pentru Cristalina
vreau sa fac niste mere cu aroma de sarmale!!!
Aveee echiiipa,aveeem valoare....
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762383339828/photo/294928804165138722/13
Pupam cea mai frumoasa bebelina cu gropite,Mara!!!
Sanatate la puiutzi
Revin,sa avem o saptamana frumoasa si usoara
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
carmenp spune:
meyy, ce de-a perle scot cupiii vostri
mitzule, ce frumoasa-i mara, ptiuu
olivia, ma bucur ca nu-i nika rau cu ganglionu` ala, zi-mi ce ti-a dat dr sa-i dai si cum anume
madam spiiil, felicitari, sa fie asa si de-acu incolo
liliana, tranchila, nu ejti singura care se simte-n plus, pe linga mine mai stiu citeva p-aci;)) vaz ca ejti pus ape fapte mari, mergi cu metoda calendarului ca functioneste cel mai bine;))
vrabiuto, sanatate liei si celorlalti cupii raciti, s`tem si noi in gasca, cum dai oscillococcinum?
vazut echipa de gorodei, hehehe
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
cristalina spune:
Neata!
Raportez: vineri am stat toata ziua p'afara sa astept dhl-ul sau macar pe doamna pasarike cu oalele de sarmai ![]()
. Dar nu am facut sarmai, am facut fasole cu carnati :)))) (n-am gasit carne tocata apetisanta si am zis ca o las pe saptamana viitoare).
Buna s'aia, sarmaile sunt programate in weekendul asta.
Ioana, pot sa-ti ofer o portie foarte apetisanta de mere cu aroma de fasole ...![]()
Mitzu, sanatate multa lui Tudor. Pupam obrajorii aia zambareti si frumosi ai Marei. Io zic sa va ganditi si la al treilea ca prea ii faceti frumosi...:))))
Vrabiuto, sanatate si voua.
Dana-speel, felicitari pentru asa un copil cuminte. Eu de la toamna vreau sa o dau pe Maria la gradinita din sat cu program scurt (pana la pranz). Avem una si cu program prelungit dar deocamdata nu o luam in calcul.
Olivia, ma bucur ca nu-i nimic cu ganglionul ala. Pai Maria bea peste 500 ml lapte /zi si una din celelalte 3 mese e de iaurt.
O fi rau!?
Am tuns Maria. Nu am caprit-o, tuns normal la 2 cm, eu tundeam la ea si ea tundea papusa. N-a iesit cu crize, in juma de ora eram gata.
Insa la baie a fost show pen' ca nu ii mai tinea bretonul spuma sa nu intre in oki...hehehe
Liliana, succese si sa auzim de doua liniute. La mine metoda care a dat roade a fost ... metoda Papa!..hehehe...Mi-a dat mesaj pe mess "azi iese"...si a iesit...![]()
Am uitat sa o felicit pe Roberta pentru asa un copil ascultator care sta la dentist. Cred ca Maria i-ar musca de mana!![]()
Papa, v-ati inscris la gradinita!?
O zi buna sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
amironeanu spune:
Neatza!
In week-end am tras o fuga pana la bunici, la Onesti, Stefi a fost super incantata, la dus trei ore a stat cuminte in scaunel, nici pas nu a spus, am cantat, am spus poezi, ne-am oprit sa facem pipi la marginea drumului, am mancat pufuleti, iar cand am ajuns si l-a vazut pe bubu, mai avea un pic si sarea din scaunel! Asa ca ne-am odihnit noi cei mari, eu am dormit cu Stefi, am dormit destul de rau pentru ca se foieste o gramada si ma trezeam de fiecare data cand isi schimba pozitia, dar am dosrmit cite 10 ore/noapte si la pranz, deci am dus-o imparateste.
Azi am reinceput cresa, nu am avut nici un fel de probleme, sper sa nu mai raceasca, nu de alta, dar m-am saturat de muci.
Multa sanatate la copii bolnaviori, sa se faca bine repede!
Am vazut poze cu Mara si Maria, niste scumpici amandoua, nu ma asteptam ca Mara sa fie asa zambitoare la 2 luni!
Olivia, bine ca ati scapat de un stres!
Dana, vezi ca nu a fost chiar asa rau la gradinita! Mult succes in continuare!
Liliana, din pacate nu cred ca exista o reteta general valabila. La Stefi ne-a trebuit 1 an de "straduinte", iar acum, intr-o perioada super stresanta (cel putin pentru mine), cand eram raciti amandoi am aplicat "aspirina saracului" si uite ce a iesit! Un bebe![]()
Daria, ne-am obisnuit cu tine in fiecare zi, asa ca te asteptam!
Roxana, sa va fie de bine week-end-ul. Face bine sa va mai reincarcati bateriile din cand in cand!
Carmen, amandoi sunt raciti? Sanatate multa!
Nora, stiu ca tu i-ai dai lui Rares Septilin. Care este schema? Eu i-am dat o saptamana, stiu ca trebuie sa fac pauza, dar nu mai tin minte cat.
O saptamana buna va doresc!
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
roberta04 spune:
Buna dimineata!
N-am apucat sa vad poze, ca de obicei, eu gatesc ( a devenit asa de normal sa fac mancare in fiecare zi, parca-s dusa cu capul
), nu ma bagati prea mult in seama ca-s cu nervii la pamant, dar am citit cate ceva.
LILIANA, ai fugarit barbatu'?
Si stai cuminte cu simtitul in plus, eu ma simt uneori in plus in propria casa...
DARIA, cam slaba activitate, anunta sefii ca faci voluntariat pe un site,ajuti un grup de mame sa-si creasca copii, poate iti fac ei timp sa mai stai cu noi!
MONICA, si eu am mancat fasole cu ciolan afumat (facute de barbatul meu cat eram eu sambata la magazin) si mi-a fost rau o noapte intreaga, ca am bagat in mine ca haplea, asa imi era de pofta!
ROXI, sa va fie de bine week-end-ul destrabalacios si la mai multe, ca tare bine fac!
MARCELA, voi cum sunteti?
Eu sunt neagra-verde de suparare, nu stiu fetelor ce am, dar mi-au venit rushii de 3 ori intr-o luna jumatate (pe 5 si 27 decembrie si azi iar), sanii imi sunt umflati parca alaptez, tot incerc sa ma programez la doctorita mea, dar ba e ea plecata, ba e ocupata, ba uit eu sa sun. Asistenta pe care o avea in timpul sarcinii mele ( o bomboana de fata) e si ea in CIC, cealalta nu ma cunoaste si ma trateaza la diverse, dupa-amiaza o sunt direct pe doctorita sa vad ce spune. Am inceput sa ma gandesc deja la chisturi, fibroame si alte avioane 
vrabiuta spune:
neata
noi suntem bine, de ieri nu a mai facut febra si nu i-am mai dat panadol. acum lia pui rascoleste casa, se plimba cu un cos de jucarii in cap, cica are "capsca" (asta e o combinatie de casca si sapca
). nu am dus-o azi la gradi, desi e ok nu tuseste, iar mucii ii "execut" constant cu pompita asa ca nu apuca sa curga, mi-e sa nu fie totusi contagioasa inca.
v-am povestit ca am scapat de pampersi ziua, dar la gradi inca mi-e teama sa o las fara. ei, zilele astea, desi era bolnavioara, nu a avut nici un "accident". asa ca am prins curaj si o sa o las la gradi in "chilotzei de bombac", cum zice ea. acum sunt curioasa cat o sa dureze pana scapam de pampersul de noapte.
din seria de perlute "filozofice":
citeam intr-o seara iepurele si broasca testoasa. iepurele, laudaros si plin de sine, radea de broasca testoasa. in ilustratie iepurele rade rasturnat pe spate, iar lia pui mi-l arata si zice: "a cazut in sine!"
carmen - sambata si duminica i-am dat o doza dimineata si una seara. astazi si maine ii mai dau cate una si gata.
cele mai frumoase
roberta04 spune:
CARMEN, si eu i-am dat Osscillococcinum lui Matei, daca e boala instalata, doua doze pe zi, dimineata si seara, dizolvate in putin lichid, daca vrei preventiv, o doza/zi. Pentru cei mari, granulele se tin sub limba pana se topesc.La noi a dat rezultate. Sanatate multa si voua!
VRABIUTA, durere faza cu "a cazut in sine"![]()
ANDREEA (M), spor la cresa si sa treaca mucisorii. Tu cum te simti?
NORICO, o oda, ceva?
alice2004 spune:
Buna dimineata .. asaaa, mai pe la prinz si de la mine !
Io-s paici, am citit din urma, am vazut si poze (haha, Ioana, ce echipa faina aveti voi acolo !!
), dar am o pirdalnica de durere de cap care nu-mi da pace si abia reusesc sa functionez la cota de avarie, hahaha !!
Sper sa ma refac pina la fine de program, nu de alta, dar acasa tre sa fiu in forma, ca Andrei nu stie ce-i aia durere de cap si ma ia de noua !! ![]()
Olivia, multumesc pentru sfat, l-am aplicat, dar ma scoate din minti povestea asta !! Bine ca Uka e OK, am zis si eu ca nu trebuie sa te ingrijorezi !!
Si nici andrei nu mai bea asa de mult lapte, doar eu insist !!
Hai ca ma duc sa imi continui muncile ... pina mai pot !!
O zi faina sa aveti !! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Nora__ spune:
Neatza!!
Io am fost o puturoasa si n-am prestat placinta.In schimb ne-am facut de cap prin oras.Am fost la Kids Land la Mall si m-a stors teroristul de vlaga alergand pe acolo.E innebunit dupa bongana
(asta in tradcere e topogan)Duminica iar am mers cu 'dao' (tramvaiul" la bongana.Plus musafiri sambata...am cam chiulit cu treburile.
roberto...sanatate multa!Sa speram ca sunt doar dereglari de la stres,sau poate raceala.Dar trebuie musai sa mergi la medic.Felicitari pt Matei,baiatul cel mai cuminte la medic!!
cristalule,baga poze cu tunsulicea,ca sa avem ce te certa...ca ai tuns fata![]()
Ioano....faina echipa ai acolo,de Liga Campionilor.Dau o cafea pentru trezire?(te-am cautat azi in statie,dar n-ai vrut sa viiiii
)
vrabiuto....super faza cu 'cazut in sine'...a legat actiunile,de a iesit ceva...filozofic![]()
Andrea...Septilin mi-a zis sa-i dau o luna,apoi sa fac pauza o luna si sa-i dau iar.Cred ca incep si eu de la 1 februarie,iar.Eu aproape am terminat sticluta cand i-am dat.Acum,nu stiu daca e de la Septilin sau l-am pazit eu bine,dar nu a racit pana acum.
Roxana...buuuuuun we ai avut....vreau si eeeuuuuuu!!
V-ati invatat cu ode,ai??
Iaca,mai bag una,dar fara mancare,ca iar imi iau oale in cap!!
ODA IN C++
As vrea sa fiu un hacker sa-ti definesc structura
In functii recursive cu call-ul permanent,
Dar pointerii cu care te-a inzestrat natura
Nu vor incape vesnic intre begin si end.
For i egal cu 1 la infinit, iubito
Sa-mi fii un goto tandru as indrazni sa-ti cer,
M-ai inselat cu Mao, m-ai inselat cu Tito
Dar nu imi vine inca sa te declar ca share.
While inca-mi esti aproape in candida-ti rutina
Si doar un comentariu imi mai permit sa-ti rup,
Iti caut procedura in orisice vecina,
Si-ti vad asemuirea in orisicare loop.
Te-as fi iubit in bucla si fara vreun contor,
Te-as fi iubit prin modem, legat la Internet,
Te-as fi iubit cu while-uri, te-as fi iubit cu for
Dar tu, necredincioaso, ai apasat reset.
Te-ai dus in alt registru si ai schimbat proiectul,
Ai returnat un "unu" c-un alt operator,
Credeam ca-s prototipul, n-ai vrut decit obiectul,
Si doar din intersectii nu pot sa ma inXor.
Mi-am directat amorul direct la imprimanta
(dar frair, la consola nu i-am mai dat ecou)
Caci te-am crezut integer si tu erai flotanta
Mi-ai dat un flush pe input si m-ai lasat tablou.
Mai da din nou apelul si scoate-ma din stiva
Ca bietul parametru mi-a ruginit candriu,
Invoca-mi inc-o data structura aditiva,
Ca daca dai eroare, sa stii ca te rescriu.
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!