Piticlonti de iulie - august 2004 (209)
Raspunsuri - Pagina 22
papadie spune:
spil si io vreau s-o dau pe Catri 4 ore la gradi si am junghiuri la inima
de ce nu s-o fi inventat gradi de la 18 ani incolo?!
kim ia o dusca de-aci ca face bine :-)))))))))
LILIANA reteta sigura in ziua 12, 14 si 16 de la ultima menstra prestezi dupa care pui o perna sub fund si cocoti picioarele pe pereti. asa am facut-o sportiva pe Catrina si a mers si la altii:))))))))) iti promit eu ca in 3 luni se lasa cu okisori:-))))))
roberta 
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
kim222 spune:
Papa...stii ce repejor trec junghiurile cind vezi ca este fericita?? Ca prin minune!!
Liliana...la noi este democratie...facem pe sefu' prin rotatie!![]()
Io va doresc un uikend frumos...al meu este unul lung..iar este sarbatoare!![]()
polux spune:
Papdicule buna reteta....fug sa prestez statul cu chicioarele pe pereti, ca sunt in ziua a 16-a....a, dar nu mi-ai spus cat trebuie sa stau cu ele acolo pe pereti?
Olivia si cine e seful in weekend?
Weekend placut la toate fetele. Si eu unul lung...dar incarcat cu munca, caci marti incep scoala, adica orele, caci scoala am inceput-o deja.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
vrabiuta spune:
am reusit sa luam o viroza, aseara febra 39, pui maraici. azi suntem putin mai bine, luam panadol si oscillococcinum. am fost afara cateva ore toti trei, la o plimbare prin parc - e tare frumos si cald. acum lia pui doarme si eu am intrat sa vad ce mai faceti.
un weekend linistit tuturor!
edit:
mitzu - imi pare rau ca sunteti bolnaviori, va doresc multa sanatate si sper din suflet sa nu ia viroza nici unul dintre voi, mai ales mara!
dana - ma bucur ca ricu a fost bine in prima zi de gradinita!
ne-am uitat la happy feet... lia pui a fost maraici, ba voia ba nu mai voia sa se uite. cand a iesit puiul din ou lia pui ma intreaba: unde e mama lui? eu: acolo in spate (era tatal, dar nu avea rost sa intram in amanunte :-), ea: sa il ia in batze!, eu: dar pinguinii nu au manute mami!, lia pui: sa il ia asa cu aipile!
cele mai frumoase
roberta04 spune:
Buna seara!
Cum am promis, intru sa dau raportul dupa prima vizita la dentist a lui Matei. A fost deosebit de cuminte, a stat cu gurita deschisa ("fala sa spun aaa la dotola asta, mami", adica nu-l cauta in gat si nu e nevoie sa spuna aaa ![]()
) dar...
copilul meu are carii, superficiale dar le are si trebuie sa gasim alt medic pentru ca doctorita asta la care a fost azi naste poeste doua saptmani, deci alt medic dispus sa curete incet, manual, fara freza, maselutele copilului meu si se le plombeze in 3-4 sedinte . Ne-a mai recomandat un gel, sa-l dam o data pe saptmana, cica intareste smaltul.
Cam asta-i!
Sa vad daca-mi amintesc si ce am citit...
OLIVIA, vor veni repede si la voi perlele!
LILIANA, luna viitoare poti sa incerci din a 9-a zi (la mine atunci s-a intamplat) si chiar cum a spus Papa, cu picioarele in sus si cu o perna sub fundulet si...
fara sa faci dus, ca eu ma spalam ca dementa si plangeam ca nu se prinde bebe de mine.
MARCELA, sanatate multa la pui!
Nu mai pot sa scriu ca ma vrea langa el... cel mic nu cel mare! Noapte buna!
philip spune:
si pupi a luat antibiotic de destul de multe ori si la inceput facea diaree, dar eu ii dau probiotic, fie sub forma de iaurt sau pilule, in ultima vreme pilule si n-am mai avut absoult nici o problema. ma gandeam ca puteati incerca si voi. multa sanatate!
philip
&andreea
polux spune:
buna fetelor...gata mi-am anuntat sotul din dotare ca de luna viitoare e in carantina din ziua a 9-a pana in a 16-a, cu matura alerg dupa el prin casa. Si cica el ce trebuie sa faca? Sa se impiedice?
Pup si weekend placut, si sanatate celor bolnaviori.
PS. Marcela cand ai timp da-mi si mie un buzz pe yahoo.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
szivarvany spune:
Salutare natiune ! Mie dor de voi ... nde la munca citesc cu juma` de oki, in rest simt ca mi revine ritmul si volumul de munca de dinainte sa nasc ... adik la birou mult, dupa program suna telefoanele mobile si tot asa uit simt ca eu raman undeva in urma cu toate treburile ...
In primul rand sanatate la bolnaviorii grupei Radu, Tudor, Lia, sper k n am uitat pe nimeni. 
Sanatate lui Luca si sa treaca anemia ! 
Roberta - sper sa gasiti un stomatolog cu multa rabdare si sa fie bine pana la urma ! 
Mitzu - ti am admirat fetita, Doamne, cat e de frumoasa !!!
Si mie mi e dor de un bb mic ...
Polux - spor la stat cu cracii pe pereti, asa am stat si io, nu mult, 23 de luni
Cand veniti in Ro ???
Cuscraaa - felicitari pentru cumintenia de copil
AndreeaP - ce anume ii dadei lui Pupi cand lua antibiotice ? Ce mai faci, cum stai cu muncile ? 
Deci atata am retinut eu ... sper sa mai apuc sa va citesc ... Va pup pe toate , o duminica faina sa aveti si o saptamana si mai faina ! 

Daria &
Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
vrabiuta spune:
neata
am avut o noapte grea, cu febra si maraieli. azi scaunul a fost ca o pasta moale, probabil de la febra. acum e in cada canta de mama focului oac-oac-diri-diri-da... e cand bine dispusa, cand maraita, ma doare sufletul cand o vad asa. sper ca pana maine sa scapam de febra complet.
liliana - acasa nu am mess, ca a fost reinstalat computerul, a schimbat tati una-alta si a mai pus si cateva sute de giga memorie (ne pregatim pentru contractele foto de anul asta). maine sunt acasa cu lia pui, ramane sa ne auzim poimaine.
multumim frumos tuturor pentru urarile de sanatate.
o duminica frumoasa tuturor!
cele mai frumoase