Piticlonti de iulie - august 2004 (209)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mai, vazui poze de Mara, doamne, ce dragalasha eeeeee !! Mitzule, sa iti traiasca minunea si ma bucur tare ca e ok cu piciorushele si ca e cumintica !! Iar Tudor e sugubat, ca intotdeauna !! Bravos pentru adormitul si dormitul singurel !!
Hahaha, Doamna Papadie, neuronu e inca in vacanta, daaa, azi e vineri si vad ca Nora baga placintele la cuptor, ca sarmalele s-au termenat deja, so sa beeeeem !!
O seara super sa avem !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ADELA, sunt terminata, topita, in extaz dupa ce am vazut pozele cu minunea de Mara. sa-ti traiasca copilasii, sa fie sanatosi ca-s frumosi ca rupti din soare amandoi! Si sa stii ca am iesit un pic din camera si Matei mangaia poza Marei pe ecran si spunea ca-i tare frumoasa (am facut poza!) Pentru Tudor, eu as opri antibioticul (pe Matei l-am tinut cateva luni cu diaree cronica de la asa ceva) si as incepe cu orez, morcov fiert cat mai mult, ceaiuri de sunatoare, menta, salcam...
NORICO, asa deci, bagi lumea-n boale cu sarmalele si fugi! Si lasa ca ai timp de perle, cand incep nu se mai opresc, cred ca ai deja experienta.
Noi suntem in faza premergatoare "de ce-ului", adica intrebam din 5 in 5 minute "Cine?". Exemple"Vine tati." "Cine-i tati"(asta-i intrebare de intrebare), "Mergem cu tramvaiul." "Cine-i tramvaiul?". "Mancam supa". "Cine-i supa" de ma termina .

In categoria fobii, ma inscriu cu ceva nou- frica de intuneric, l-a apucat brusc si vad ca incepe si noaptea sa tipe sa aprind lumina, desi noi nu dormim nicioadat nici macar cu o lumina de veghe si se mai sperie teribil cand dragii mei de vecini folosesc masina de gaurit (azi urla ca vine elefantul si tremura tot, cand de fapt cineva dadea cred gauri in lemn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by roberta04

Exemple"Vine tati." "Cine-i tati"(asta-i intrebare de intrebare)

Se pare ca Matei vine tare din urma si chiar o depaseste pe Gorodica mica la capitolul "perle" !!! Asta cu tati chiar ca e number one !! Roberta, pentru ginditorul mic !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vesti bune!
Deja am rezultatul al analize...astia nu dorm noapate si fac analizele?...m-a sunat dr...totul este bine..il tinem sub observatie si daca creste mergem la chirurg. Dar...ca binenteles ca este si un mic ..dar...are fierul scazut asa cum ma asteptam..Si a urmat la telefon 15 minute de teorie...sa nu-i mai dau eu sa pape...ca-l stresez...sa-l las singur sau sa-i dea tati...sa nu-i dau mai amult de 300 ml lapte /zi...faza la care eu am ris..eu nu-i dau ..isi ia el singur...si replica dr..cine este in control la voi acasa? Luca? Ca doar nu este inca adolescent ..
Si pentru psihicul meu ..i-a dat fier si vitamine...
ma duc sa citesc ce-ati scris...

Mergi la inceput

Mi-au zis azi de la cresa ca Uka face progrese...si ca vorbeste mai mult..poate in engleza ..ca-n romana!

Am vazut-o pe Mara ..ce mare a crescut!
Roxa sa pui poze cu Pat..dar el era deja tunsulici...si eu trebuie sa-l duc pe Uka la tuns..nu stiu unde si nu stiu ce vreau..De fapt stiu ce vreau..l-as rade in cap..dar nu am curaj
Alice mai da-i iar vreo 3 zile..tratament. Daca este eczema....asa se manifesta dispare si apare cind nu te astepti...
Ioana sanatate multa la voi acolo...si nu te necajipt acte...
G_Ioana..ce tare este Maria!!!
Roberta tin pumnii pt miine...Si Uka intreaba de citeva zile..cene ne? (cine e?)...
Cristalinule..parca nu esti in apele tale..Eu asa "te simt"...
Daria azi ai lipsit...
Anca voi ce mai faceti? A trecut tusea...
Nora adevar ai grait..si cu cit stii mai multe cu atit paranoia mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

KIM bravoooo! pupacim Luca laptaciosu sa se ia de mana cu Catrina:)) da de ce sa nu-i dai mai mult de 300 ml de lapte?!
Asa ca treci la o tzuiculitza. Nora da sarmaua:)
complimente pt vorbaretii care ma dau pe spate , azi gorodel mic si Matei
mitzule frumosi copii. Mara e o delicata si-o delicatesa. iti vine s-o mananci:-)

ma-ntorc.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

OLIVIA, ce bine! Se vede ca ai deja alt tonus!

Mai vreti o perla? Vara trecuta, Matei a vazut ca la tara se bate in tabla ca sa se alunge pasarile si tot timpul bate in ce apuca, sa fuga "goaiele" (graurii ). In seara asta se tot alinta si-i spune Petro:" Da fundul sa te bat". Si el "Da' ce, eu tanba (tabla)? In tanba bati nu fund". Ne-a dat pe spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna seara
Am fost la gradinita astazi prima zi.Am stat 5 min cu el mai bine zis in aceeasi incapere,ca el s-a dus direct la jucarii,si i-am spus ca plec si m-a intorc,nu l-am pupat ca sa nu dea in altele,am plecat,cu coada ochiului am vazut ca si-a continuat joaca.La 12 m-am dus sa-l i-au,cind am intrat s-a uitat la mine,mi-a zimbit si si-a vazut mai incolo de joaca.Doamnele au spus ca e un model de cumintenie,a dansat,a s-a jucat cu alti copii si ca e un finut de baiat.No,ce sa spun sunt tare bucuroasa pentru el ca i-a placut,nu ma asteptam ce-i drept insa a fost mai mult decit perfect.citesc mai tirziu ce ati scris.

Mergi la inceput

Papa..nu stiu daca beau..ca-s cam obosita ,m-au alergat astia pe aici..si cum vreau sa comentez..imi baga in fata fraze de egenul..hai ..ca este bine sa ai cit mai multe skills....ca poate te promovam...de 4 ani aud asta!
Doar 300 ml de lapte pt ca din cauza asta nu mai papa bine..si asta poate duce la carenta de fier...Acu'...sa vad cum fac...ma gindeam sa arunc toata sippy cap-urile din casa...
Roberta..io ma repet..abia astept si io...si zau ca nu o sa ma auziti zicind ca Uka vorbeste prea mult!

edit ca sa o ..pe Dana..si sa-i zic...vezi? Ti-ai facut griji degeaba..cum zic astia pe aici..Ric are ..fun si tu erai tristuta...Ma bucur pt voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

gata, gata uite vin...desi nu am fost niciodata absenta, am citit pana la ultimul cuvintel, doar ca ori nu aveam timp de scris, cu un program de la 9 la 7 seara fara sa mai pun in balanta si transportul, ori nu aveam ce spune, caci iar am o pasa din aceea in care ma simt in plus, caci eu nu stiu mare lucru despre Adela.

Sau poate sarbatorile sunt de vina, caci mi-am dat seama ca ea poate sa creasca frumos si fericita si fara mami si tati, dar eu fara ea niciodata. Uff gata...ca incep sa matai.

Multumesc fetelor care au intrebat de mine, stiu ele care(si stiu si eu sa fim intelese), dar si celorlalte, ca de iubit va iubesc la fel...ce as face eu fara voi daca nu v-ati chefulii vinerea aici, daca nu ati scrie perlele puilor sau nu v-ati varsa oful.

Olivia ma bucur ca analizele au iesit bune...si apropo cine e seful la voi?

Dana-ema vezi ca nu aveai de ce sa-ti faci griji, ca nu ai un doll boy, sau cum i-ai spus tu...apropo l-ai dus in trenning sau nu?

Andrea da-mi si mie reteta fericirii...ca vreau si eu bb2, dar imi e teama ca trebuie sa renunt, ca de aproape un an nu vrea sa apara. Asta e ce o vrea Doamne Doamne ptr Adela.

Nicole mami de moatza dar tu de cand esti lea lea asa si pedepsesti frumusetea de copil. Tu nu vezi mami ce copil cuminte ai? si destept nu numai cuminte.

Alice sarut mana de mesaj si sper ca puiul e mai bine acum. Nu eram eu la calc, era sotul, care doar imi da raportul...te-a buzz-iit x, y, z...caci yahoo al meu sta deschis non stop.

Ioana urata faza cu actele, ca eu stiu ce patimesc acum...si eu mi-am pierdut toate actele in vara. Sper sa le recuperati.

Ioana si Roberta...copiii vostri ma fac sa fiu invidioasa pe voi, ce vorbaresti si pusi pe perlute sunt puii mici.

Roberta te mai doare maseaua?

Ioana ai intrat in sesiune?

Nora tu tot de Ode te ti...vezi ca ai pe constiinta bietele gravidute, ca de ex Monica...cea exilata la mere si apa. Apropo Monic ai facut sarmale?

Vazut burtica de Felicia...pupam dulce.

Mai fetele deci cate gravidute mai avem : Felicia, Monica, Andrea, Irinuca, Lia...care sigur nu mai e graviduta, dar s-a mutat si nu mai stim nimic de ea. Mai sunt altele?

Hai ca uite acum am recuperat...pup dulce.

Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput