Piticlonti de iulie - august 2004 (209)
Raspunsuri - Pagina 20
alice2004 spune:
quote:
Originally posted by papadie
nora cre ca e la dhl cu oala de sarmai:)
Hahaha, cred si eu asta, ca vrusei s-o atentionez pe messenger sa se grabeasca, ca sintem flaminde pacilea, plus ca burtika mobila a Cristalinei nu poate astepta, dar a inchis calculatoru !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
vrabiuta spune:
io creca pasarikea a luat oala cu sarmale in cioc si zboara spre cristalina!
cele mai frumoase
mitzura spune:
Buna fetele!
De trei zile ma chinui sa scriu mesajul asta si nu am timp sa intru. Si acum cateva minute l-am scris frumos si cand eram spre final s-a luat curentul si am ramas fara el. Deci reiau.
Vroiam sa il laud pe Tudor ca si el doarme singur in camera lui, toata noaptea. Ma mai cheama pentru apa, sau ca sa il acopar, dar nu raman langa el. Si in plus, de catva timp, adoarme seara singur, fara sa mai stau langa el, si se scoala dimineata pe la 8 jumate 9.
Deci la capitolul asta stam bine. Si la vorbit (alaltaieri o intreba pe doctorita daca il consulta cu stetoscopul, ultimul cuvant pronuntat corect, de se mira aia ce bine vorbeste…)
Stam rau in ce priveste pampersii, mancatul singur, dormitul de amiaza si fitzele.
Acum e bolnav. Muci, rosu in gat, febra (a avut doar in prima zi), tuse urata. Am avut din nou dilemma aia, daca sa il duc la doctor (stiind ca sigur ma intorc cu antibiotic), sau sa il tratez singura (si sa risc sa fie ceva mai grav). L-am dus pana la urma si m-am intors cu diagnosticul de bronsita (desi la consult nu se auzea nimic dubios) si cu antibiotic Ceclodyne. La noi in Sibiu e o moda, astia numai cefaclor mai prescriu. I-am dat antibioticul si de atunci i-am dat burtica peste cap. Are cate 10 scaune pe zi, apoase. Asa ca imi pare rau ca am ascultat de tanti aia si i l-am dat, mai ales ca nu stiu daca chiar era necesar. Si mai trebuie sa i-l dau cel putin pana sambata, nu stiu ce ne facem pana atunci.
Vestea buna e ca Mara nu are nimic la soldute, am fost la eco si e totul ok. E atat de cuminte fetita asta, si mi-e atat de draga, ….mai nou doarme 6-7 ore pe noapte, parka ar sti cata nevoie de somn am.
Vroiam sa va mai pun si niste poze cu ea sa vedeti cat a crescut, dar nu mai pot sta acum.
papadie spune:
mitzule wow! baiet mare. sa stii ca aici imi facu Mielu 3 bronsite si nu i-a dat antibiotic. si aici cand se da cevas tot cefaclor se da.
pupam pui mik si bine ca n-are nimik la solduri
si bine-ai venit la o sarma. io dau o tuica fiarta ca tot e vineri:)) si parca noi vinerea beam.
e vineri, nu?!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Nora__ spune:
Na belea,ca am pus-o,pe romaneste,nu pe frantzuzeste!
Ma apucara odele,inconjurata de fomiste si mi-o iau in freza
Azi e zi scurta si am plecat la 2...la timp as zice
Papadiq...am intrat in UE,deci musai si scroafa s-a adaptat,nu mai zice :groh,groh....ci 'groeh,groeh...cu 'e' ala frantzuzit![]()

Si tu ai starnit hoardele de pofticoase,ca ai bagat mesaje subliminale,deci ia baga tu tzuica cu care te lauzi,sa nu creasca colesterolul.
Iar burtica cristalului o fi si perpetuum mobile,dar si perpetuum fomistum.
Pasariq...tu parca erai la dieta,da?Ia....pofta in cui si baga doar varza!
Tu capeti doar poza![]()
Si chiar asa...da-l draq de tramvai,ca doar aveti masina,nuuuu?![]()
Cristalule...bag kerosen si ma infiintez cu oala de moldovenesti la combinatie cu cele oltenesti,dar ne trebuie si un catalizator la ele.Cica vine Papadicu' cu tzuica.
alice....hahahaha...misto ideea cu mere+apa...stiam io ca trebuie sa slabesc,dar nici chiar asa...drept pedeapsa,o sa bag in we niste placinta cu branza (acu' sa nu ma puneti sa postez 'Oda placintei'
)
Roxana ...tu vii cu tarta cu fructe,sa ne dregem dupa simfonia aia
Asaaaaaaaa...care mai vine si ce aduce?
Beeeyyyy..va dati seama ce ar iesi sa ne intalnim toate??Iese un show de scoate rapid Tariceanu o H.G contra sarmalelor
Am fugit ca au venit hunii la masa...
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
vrabiuta spune:
mitzule, ma ia cu lesin!!! e frumoasa si dulce si mica, mai vreau si eu un bb!!!
cele mai frumoase
Nora__ spune:
Doamne...Mitzule ...m-am indragostit de Mara...e superba...si asa imi face un dor de un bebe mic,de nici nu iti imaginezi.Iar Tudor e o frumusete de baiat
.Sanatate multa!!Si eu i-am dat in vara antibiotic,de a dat in diaree crunta
Li se distruge flora intestinala de la medicamentele astea.De asta il pazesc ca pe Sfintele Moaste sa nu raceasca.Azi l-a prins ploaia afara,cu mama.Sper sa nu fie nimic.
roberto...sper ca ti-a trecut maseaua
Deci ati inceput si voi cu perlele...brava!Io cred ca mai astept un pic
Roxana...mai bine il tundeti acasa,daca nu sta la frizer.Eventual cand e preocupat de ceva.Al meu sta cuminte,dar se mai foieste si trebuie sa fii atent sa nu-l tai pe undeva.
Ioana F...sanatate maxima la piticutz...si sa speram ca actele vor aparea rapid.Io as zice sa mai asteptati pana faceti altele.
Ioanoooo...de la Iasi...bagi o perla si si ne lasi....cracanati de ras.Moamaa...ce perloase scoate mandra...si ti-am mai zis...ma rupe cu logica.Chiar asa...cand or fi barbatii mame,atunci sa aiba pretentii![]()
Olivia...siiiiguuuur nu e nimic rau cu ganglionul ala umflacios...ai sa vezi...iti zic io...ca tot zicea cineva ca le 'cobesc'...io 'cobesc' de bine acum.
Si mamici paranoice...suntem toate.
De fapt...pt mine,'mama paranoica' e un pleonasm
,ca sa zic asa.
rainule...ne luam de mana cu spatele.Mai bine zis...ne luam de-o vertebra
Sa stii ca io inca astept filmuletul cu Andreea mancacioasa.
Cat despre fobii,n-avem.Doar daca usoara spaima de lup intra la fobii
Cand intra intr-o camera pe intuneric,atunci isi ingroasa vocea si zice:'upuuuuu'
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!