PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by dariana

mamaluidavid, mi-ai mai adus o raza de sperantza, serios, acum abia astept sa treaca si luna asta!
pai si cu ciclul.....poate mai faci unul!

pana la urma i-am luat un jumper lui Darius, e incantat, dar tot asa tre sa stau eu langa el si sa-l dau si sa rad la el ca altfel se plictiseste.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Poti sa-mi arati o poza? Ca habar n-am cum arata jumper-ul asta.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Cornelia ce ne facem daca e cu ochi? Si noi folosim prezervativul dar nimic nu e sigur inafara de abstinenta
Eu una greturi nu am,nici sanii nu ma dor,doar mi-a intarziat,nici nu am bagat de seama pa azi cand am numarat.
Mai tarziu merg sa imi cumpar un test,SPER sa nu fie bb;la mine nu ca ar fi prea devreme,eu nu mai vreau ,daca nu era doctorul meu batut in cap acum eram cu trompele legate si fara griji
Offffff...

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

oncicu eu ii dau iaurt nutriday de la danone in combinatie cu branzia calcica si cu un biscuite seara pe la 6.30. daca nu vrea combinatia asta, ii dau iaurt simplu...dar la noi e povestea ca nu vrea lapte!
LA MULTE LUNUTE SI SANATATE PUITILOR CARE SE SERBEAZA AZI!!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

cornelia si mamaluidavid eu zic sa stati calme deocamdata, ciclul se mai deregleaza dupa nastere! eu am patit-o de 2 ori pana acum si intr-una din luni am avut greturi 3 zile dar cred ca au fost numai la mine in cap!
crissa71 ce mai faci? mai scrie-ne si noua despre tine si cipica!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Oncicu poti sa-mi spui cum face mama ta iaurtul? Multumesc.

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

quote:
Originally posted by emiliapop

Si eu am o intrebare intrebatoare , daca acum l-am trecut pe Alex pe Milumil2 pe care in sfarsit il papa mai bine cu cerealele cumparate ce fac ca sunt Humana si au si lapte, evident Humana asa ca daca le utilizez pe astea o sa am in bibe doua feluri de lapte .
Nu mai spun ca in seara asta i-am dat cu cereale de la Humana si mi-am dat seama dupa ce a papat.....mama denaturata ce sunt !!!
A doua intrebare ar fi ca laptele asta Milumil2 e asa mai gros parca si iese mai greu prin bibe si cu cereale adaugate nici nu mai vrea sa curga desi am pus tetina de 4 luni+ s-a chinuit copilul asta sa traga de imi era mila de el. Eu ii dau cu bibe Chicco ca cu altele nu vrea sa pape si ma intrebam mai exista alte tetine de la firma asta pentru cereale?

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
luna a 5-a

www.choosing2lose.com/tickers/458da7435e426/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!

Apropos de prima intrebare: Eu ii dau seara cereale de la Humana in bibe de lapte praf NAN1 astfel: apa 175 ml + 3 masuri lapte + 3 masuri cereale (maxim , cateodata doar 2 de cereale si 4 lapte). Stiu ca sunt 2 feluri de lapte, dar nu a patit nimic meu la burtica.Pe o cutie de cereale am calculat cate cereale trebuie la ml de apa si completez cu cereale doar 2-3 masuri maxim.
La a doua intrebare: Eu foloseam tetinele de la primii pasi, cele rotunde iar acum cele ortodontice pentru ca Mihaita, de cand cu nervii de la gingii cam roade tetinele si ii plac mai mult cele ortodontice. Ieri noapte , cu cea rotunda nu a papat mai deloc, iar azi noapte i-am dat lapte cu cea ortodonticasi a halit tot, si fara nervi. De aici am dedus eu ca ar fi de vina forma tetinei. Iar la primii pasi sunt tetine ortodontice si pt. ceai (marimea S), lapte(M) si cereale (L sau XL).
Acum m-am invatat noaptea: daca vad ca e nervos si urla de nu mai tine nici suzeta in gura, intai papam si dupa aceea il schimb, pt. ca dupa 1 bibe plin(180-195 ml) adoarme de poti taia lemne pe el.

Mihaita are 4 luni, 3 sapt. si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

BUNA MAMICILOR ,

LA MULTE LUNUTE SARBATORITILOR

FELICITARI pt dintisori,mama si tata,statul in fundulet,mersul dea busilea

ce frumos ati facut prima pagina la

abia am inceput sa scriu ca deja se si maraie bb,sper sa reusesc sa va scriu si eu ceva despre noi

Radu este super marait ,noaptea desteptare din ora in ora sau la 2 ore
asa am inceput noul an
cu mancatul stam la fel ,ce accepta mai bine este supa de legume dar terb.sa fie flamand ca sa o manance,sucuri deloc ,desi suntem cam constipati,nu stiu ce sa ma mai fac cu el ,imi vine sa nui mai dau titi (eu am impresia ca asta e cauza ,desi nu renunt eu asa de usor)
fug ca plange

SAVERADU(03.08.2006) SILUCIAN(13.10.1993)

http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

suntem im brate la mami si pote mai reusesc sa scriu ceva pana iesim afara

noi nu ne rostogolim ,nu vorbim ,nu papam bine, dar cand il prind de manute si il ajut sa se ridice in fundulet este in culmea fericirii ,nu sta in fundulet nesprijinit,dintisorii ne chinuie si pe noi ,inca nu avem niciunul ,avem ,,nervi" cateodata muscam titi din cauza lor

PS.sper sa reusesc sa imi fac mai mult timp ,imi sunteti tare dragi si mi-a fost dor de voi

SAVERADU(03.08.2006) SILUCIAN(13.10.1993)

http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/

Mergi la inceput

Save si noua ne-a fost dor de tine. Chiar ma intrebam pe unde umbli. Si apropos de asta mai sunt unele fete care nu au m-ai dat pe aici: Sabana, Amabella, Crissa, Mamanati, Iulenca. Fetelor ce mai faceti?

Save da-mi te rog data nasterii sa te trecem la lista sarbatoritelor.

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

Fiindca toata lumea se lauda cat de bine se sta in fundulet la 4-5 luni, noi avem 5 luni fara 2 zile si stam in fundulet cam 2 min. mai ales daca avem ceva in fata sa ne jucam, pana cadem intr-o parte. De regula se strofoaca sa se ridice in picioare. Tinut de manute se ridica singur in picioare, sta in genunchi sprijinit in fata de canapea. Adevarul e ca de pe la 3 luni 1/2 avea toane cand nu vroia sa stea nici macar in fund, doar in picioare. Iar acum e mai rau. daca il pun sa stea in fundulet, chiar tinut, nu vrea se da pe spate si intinde picioarele, sa se ridice.Ieri l-am pus in premergator si abia ajungea cu picioarele jos, dar ii place, ca se joaca cu butoanele din fata care canta.
Iar in patut, eu am noroc, sta cam 15-30 min. si se joaca cu caruselul si jucariile din patut, se intoarce pe o parte si pe alta, dar pe burta nu inca. Se cam rasteste la jucarii, tipa la ele pana cand se plictiseste si incep alte strigaturi.(mai accentuate)
Pe burta deja nu-i mai place pt. ca se sprijina pe maini si coate dar nu poate sa inainteze spre jucarii sa le apuce bine.
In rest, la gimnastica stam bine...la papa cu lingurita mai greu: dimineata papa cel mai mult cam 4-5 lingurite fructe cu branzica sau cu biscuiti si la pranz pireuri doar 2-3 lingurite...cred ca gustul e de vina. Am luat lingurita de silicon, sa vad daca merge mai bine azi!!! Wish mee luck

Mergi la inceput