PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

quote:
Originally posted by Consi

quote:
Originally posted by mada_mxm

Mary ms de raspuns. Am sa incerc sa vad daca ii va place.
Fetelor da pe la confesiuni nu mai scrie nimeni? Din cate mamici de piersicutze suntem aici ar trebui sub ala sa fie mereu pe prima pagina. Chiar nu va place sa povestiti?

Mada subiectul e tot timpul pe prima pagina. Doar ca l-am colorat orange.

Consi nu aici la piersicutze ma refeream ce la prieteni dintotdeauna ma refeream ca am intrat ieri sa caut sub si era pe pagina 5. De aia am zis nu mai povesteste nimeni nimic? Sa fie pe prima pagina nu pe ultima.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Save welcome back!
Consi cred ca jumperul la care se refera Dariana este un fel de leganus, care se prinde de tocul usii si se deplaseaza pe verticala.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Tweety, Dariana si restul fetelor cu copii maraiti ma primiti si pe mine in club? A mea o pun sa se joace in barcutza ei cu pestisori si 2 min e ok dar dupa urla de numa ca tre sa fiu eu cu ea sa o distrez. Nu ii place sa se joace sg deloc, daca eu nu is acolo sa ma maimutzaresc urla.
Cornleia, Stefania si mie luna asta mi-a intarziat si tare m-am speriat ca si noi tot prezervativ folosim, dar a fost ok a venit dar mai tarziu.
Dariana abia azi fac supa ieri seara am fost la cumparaturi de legume. Vai si eu nu ma pricep la supe. Sper sa ii placa de mirosit miroase bine om vedea daca ii si place.

Mergi la inceput

La Multi Ani Andrei Sebastian, Elena Maria, Maria Veronica La Multi Ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Tweety, Dariana si restul fetelor cu copii maraiti ma primiti si pe mine in club? A mea o pun sa se joace in barcutza ei cu pestisori si 2 min e ok dar dupa urla de numa ca tre sa fiu eu cu ea sa o distrez. Nu ii place sa se joace sg deloc, daca eu nu is acolo sa ma maimutzaresc urla.

Te primim cum sa nu. Facem bilantul. Pana acum suntem 5: tu, eu, Dariana, Oncicu, Save. Cine se mai alatura?

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Tweety mersi scumpa . Cum am spus despre dinti el de pe la 3 luni jumate 4 luni a inceput sa fie marait , rodea tot ce-i iesea in cale, balute nu mai spun. Eu ma asteptam sa-i iasa de atunci, asa a fost de rau, si totusi au iesit dupa o luna jumate. De vreo 2 sapt a avut o perioada mai buna, dar vad ca de 2 zile iar au inceput simptomele. Nu se vede nimic nou in gurita deci cred ca va dura iar cel putin o luna pana vor iesi urmatorii

Consi cam la 1/2 l lapte caldut a pus cam 3-4 lgt de iaurt, l-a lasat la prins pana a doua zi si gata. Sper ca am retinut bine exact cum a facut. Eu ma gandeam sa-i dau si d-asta din comert dar nu stiu ce sa aleg.

alina2006 cam cat iaurt ii dai la o masa? Eu ii pun cam 3-4 lgt in piure. O fi mult sau putin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Hai ca pana la urma descoperim ca majoritatea sunt maraitzi!

Consi, uite asta e jumperul: e pe site-ul pui de om (legat), nu pot sa pun link, se numeste hopala, in forma de ratzusca.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by ani_nutu
Apropos de prima intrebare: Eu ii dau seara cereale de la Humana in bibe de lapte praf NAN1 astfel: apa 175 ml + 3 masuri lapte + 3 masuri cereale (maxim , cateodata doar 2 de cereale si 4 lapte). Stiu ca sunt 2 feluri de lapte, dar nu a patit nimic meu la burtica.Pe o cutie de cereale am calculat cate cereale trebuie la ml de apa si completez cu cereale doar 2-3 masuri maxim.
La a doua intrebare: Eu foloseam tetinele de la primii pasi, cele rotunde iar acum cele ortodontice pentru ca Mihaita, de cand cu nervii de la gingii cam roade tetinele si ii plac mai mult cele ortodontice. Ieri noapte , cu cea rotunda nu a papat mai deloc, iar azi noapte i-am dat lapte cu cea ortodonticasi a halit tot, si fara nervi. De aici am dedus eu ca ar fi de vina forma tetinei. Iar la primii pasi sunt tetine ortodontice si pt. ceai (marimea S), lapte(M) si cereale (L sau XL).
Acum m-am invatat noaptea: daca vad ca e nervos si urla de nu mai tine nici suzeta in gura, intai papam si dupa aceea il schimb, pt. ca dupa 1 bibe plin(180-195 ml) adoarme de poti taia lemne pe el. Mihaita are 4 luni, 3 sapt. si 5 zile

ce idee buna cu tetinele ,eu nu am vazut in magazine.o sa incerc pe net.
lingurita de silicon folosim si noi tot de la primii pasi si e superandreea25 +ariana-irina (04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

La multi ani! Va urez si eu cu intarziere sa aveti copii sanatosi si voiosi !

* A woman, renewing her driver's license at the County Clerk 's office was asked by the woman recorder to state her occupation. She hesitated, uncertain how to classify herself. "What I mean is," explained the recorder, "do you have a job or are you just a......?" "Of course I have a job," snapped the woman. "I'm a Mom." "We don't list 'Mom' as an occupation, 'housewife' covers it," said the recorder emphatically. I forgot all about her story until one day I found myself in the same situation, this time at our own Town Hall. The Clerk was obviously a career woman, poised, efficient and possessed of a high sounding title like, "Official Interrogator" or "Town Registrar." "What is your occupation?" she probed. What made me say it? I do not know. The words simply popped out. "I'm a Research Associate in the field of Child Development and Human Relations." The clerk paused, ball-point pen frozen in midair and looked up as though she had not heard right. I repeated the title slowly emphasizing the most significant words. Then I stared with wonder as my pronouncement was written, in bold, black ink on the official questionnaire. "Might I ask," said the clerk with new interest, "just what you do in your field?" Coolly, without any trace of fluster in my voice, I heard myself reply, "I have a continuing program of research, [what mother doesn't) in the laboratory and in the field, (normally I would have said indoors and out). I'm working for my Masters, (first the Lord and then the whole family) and already have four credits (all daughters). Of course, the job is one of the most demanding in the humanities, (any mother care to disagree?) and I often work 14 hours a day, (24 is more like it). But the job is more challenging than most run-of-the-mill careers and the rewards are more of a satisfaction rather than just money." There was an increasing note of respect in the clerk's voice as she completed the form, stood up and personally ushered me to the door. As I drove into our driveway, buoyed up by my glamorous new career, I was greeted by my lab assistants -- ages 13, 7, and 3. Upstairs I could hear our new experimental model, (a 6 month old baby) in the child development program, testing out a new vocal pattern. I felt I had scored a beat on bureaucracy! And I had gone on the official records as someone more distinguished and indispensable to mankind than "just another Mom." Motherhood! What a glorious career! Especially when there's a title on the door. Does this make grandmothers "Senior Research associates in the field of Child Development and Human Relations" and great grandmothers "Executive Senior Research Associates"? I think so!!! I also think it makes Aunts "Associate Research Assistants". Please send this to another Mom, Grandmother, Aunt, and other friends you know. May your troubles be less, your blessings be more and nothing but happiness come through your door! *AMEN!!* Un An Nou fericit, mamicilor, bunicilor, matusilor, etc. cu cat mai multe succese si minunate descoperiri "stiintifice" in domeniul Dezvoltarii copilului si al Relatiilor Umane :)

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/eugeniacroitoru/my_photos

Mergi la inceput

Eugcem super cool! Na ca job-ul nostru are si un nume si ce nume.
Mai fetelor voi cat lasati supa aia sa fiarba? Lasati sa scada apa aia mult de tot? Nu radeti de mine please dar e prima oara cand fac supa pt baby. Manacare de oameni mari fac cu cea mai are placere dar la asta de baby is incepatoare. Am gustat-o da nare nici un gust fata comdimente, e dulceaga asa. Saracii baby cum poa sa pape asa ceva? Eu in locul ei n-as papa.

Mergi la inceput