PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 4
alina2006 spune:
consi am incercat toate tetinele! nu vrea! o fi de la dinti?
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
mamaluidavid spune:
Tweety
Consi,am inteles ce ai vrut sa spui.O sa renunt la senzor,era atat de bine cand dormea cate 2-3 ore (cum doarme acum ) stateam linistita,asa cred ca o sa fac ture la ea de n ori.
Feteleeeeeeee stau cu morcovul cat casa,sunt in ziua 29 si nu vin rusiiiiiiii. Ce ma fac?????Ciclul meu e de 28 de zile.
Rugati-va pt. mine sa fie doar o dereglare plsss
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
a.cicel spune:
Alina nu stiu daca e de la dinti sau nu, dar am o cunostinta a carei fetita are 8 luni jumate. Si acum papa san si refuza orice tetina sau suzeta. Tot asa se chinuie cu lingurita sa ii dea lapte. Si alimentele solide le cam refuza. Iti dai seama ce chin pe saraca femeie. Si acum fetita are si 2 dintisori si o musca de sani de are numai rani. Nu am spus-o ca descurajare, dar sa stii ca mai sunt copii care refuza tetinele. Incearca cu o canita speciala pt bebei cu gaurele mici de tot. poate asa ai o sansa.
Andreea si Bianca Maria
POZE
maryion spune:
- pt cele 6 luni
Andrei Sebastian, baietelul lui cristin97
- pt cele 5 luni
Elena Maria, fetita lui Mihaelagrosan
Maria Veronica, fetita lui danivero
Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png
Poze:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762381149389
Pozici mai noi:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762383326992
Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006
dariana spune:
mamaluidavid, mi-ai mai adus o raza de sperantza, serios, acum abia astept sa treaca si luna asta!
pai si cu ciclul.....poate mai faci unul!
pana la urma i-am luat un jumper lui Darius, e incantat, dar tot asa tre sa stau eu langa el si sa-l dau si sa rad la el ca altfel se plictiseste.
Dariana si Darius (30.07.2006)
maryion spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
Si eu am o intrebare intrebatoare , daca acum l-am trecut pe Alex pe Milumil2 pe care in sfarsit il papa mai bine cu cerealele cumparate ce fac ca sunt Humana si au si lapte, evident Humana asa ca daca le utilizez pe astea o sa am in bibe doua feluri de lapte .
Nu mai spun ca in seara asta i-am dat cu cereale de la Humana si mi-am dat seama dupa ce a papat.....mama denaturata ce sunt !!!
A doua intrebare ar fi ca laptele asta Milumil2 e asa mai gros parca si iese mai greu prin bibe si cu cereale adaugate nici nu mai vrea sa curga desi am pus tetina de 4 luni+ s-a chinuit copilul asta sa traga de imi era mila de el. Eu ii dau cu bibe Chicco ca cu altele nu vrea sa pape si ma intrebam mai exista alte tetine de la firma asta pentru cereale?
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
luna a 5-a
www.choosing2lose.com/tickers/458da7435e426/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!
De preferat laptele si cerealele cu lapte sa fie de la aceeasi firma. Eu ii dau lui Darius Milumil2 si Milubrei.
Nu esti o mama denaturata. Asa ma gandeam si eu cand mi se parea ca fac o greseala, dar mi-am dat seama ca suntem niste super-mame.
II dadeam cerealele si supica groasa in bibe cu tetine Chicco speciale pt hrana groasa (tot 4+ dar scrie pe ele hrana groasa).
Acum ii dau cerealele cu lingurita.
Fetelor, care va chinuiti cu linguritele, ati incercat lingurite de silicon? Eu de asta folosesc si se muleaza in gurita bebeului fara sa il raneasca. Eu am cumparat 2 lingurite de la "Primii pasi" destul de convenabile ca pret 5 - 5,5 RON.
Ati dat oua (galbenus) la bebei. Eu inca nu i-am dat pt ca nu stiu de care oua sa cumpar. Din comert? Sa ma uit pe el la termenul de valabilitate? In ce firma sa am incredere? Sau de la tara? Eu nu am pe nimeni la tara si nu prea am incredere cat de proaspete sunt.
Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png
Poze:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762381149389
Pozici mai noi:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762383326992
Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by maryion
De preferat laptele si cerealele cu lapte sa fie de la aceeasi firma. Eu ii dau lui Darius Milumil2 si Milubrei.
Fetelor, care va chinuiti cu linguritele, ati incercat lingurite de silicon? Eu de asta folosesc si se muleaza in gurita bebeului fara sa il raneasca. Eu am cumparat 2 lingurite de la "Primii pasi" destul de convenabile ca pret 5 - 5,5 RON.
Si eu aceeasi combinatie de lapte si cereale folosesc. Si la fel si linguritele de silicon. Sunt super. Si au 2 sau 3 marimi, in functie de varsta copilului. Bianca mai nou se si joaca cu ea. Poate in curand o va folosi singura
Andreea si Bianca Maria
POZE
oncicu spune:
Bine v-am regasit fetelor!!!
Va doresc un an nou plin de bucurii, sanatate si satisfactii pe toate planurile.
Avem si noi 2 dintisori aparuti dupa Craciun cam la 5 luni si o sapt. Tot cam de atunci stam si in fundulet singur, bine pana ne dezechilibram si cadem... dar oricum sta mai mult de un minut.
I-am luat o barcuta din aia care se umfla si il pun in fundulet acolo ca sa nu mai cada, ii pun jucarele si sta acolo.....nu mai mult de 15 min
Tweety,Dariana ma inscriu si eu in clubul mamicilor obosite de copii maraiti. Nici Robert nu sta decat 5-10 min singur pana se plictiseste si incepe sa tipe sau sa urle. Acum nu mai vrea nici in leganus, cum il pun acolo tipa , l-am pus in fund in fata lui si ii place f mult impinge el leganusul si se distreaza copios.
Apropo de leganus, cine mai are de la Primii Pasi cum fac sa-i ridic spatarul sa poata sa stea mai in fundulet? Am vazut ca se ridica dar nu stiu cum sa fac sa ramana asa... Sper ca ati inteles ceva...
Acum suntem la capitolul invatat sa doarma singur in pat pt ca pana acum il adormeam ziua in carucior. Am inceput de 2 zile, vad ca a dat roade pana acum, chiar dc plange putin pana adoarme, dar tb sa fie f obosit altfel se enerveaza si nu mai pot sa-l adorm.
de cateva zile am inceput sa-i dau iaurt facut in casa (de mama) si il pun ori dim in piureul de fructe ori in cel de leg la pranz. Voi le dati iaurt? Cumparat, si de care?
Cam cu o sapt inainte sa-i iasa dintii si-a revenit si el cu mancatul, deci mai mult ca sigur a fost de la dinti toata maraiala, si nici nu mai facea balute asa rau. Pb e ca de ieri a inceput iar sa baleasca tot, iar sa muste tot ce prinde cu nervi, probabil se pregateste pt urmatorii dinti. Cand ma gandesc ca la astia doi dinti a inceput maraiala cam cu o luna inainte ma apuca groaza. Pana or iesi toti...
cornelia_laura spune:
mamaluidavid, hai sa ne luam de mana. Mie inca nu mi-a intarziat, e ziua 28 dar am de vreo 3 zile niste greturiiiii si ma dor sanii rau. Sper din suflet sa fie ceva de la stomac si nu sarcina ca e mult prea devreme dupa a 2a cezariana. Ca si la tine de altfel. Tu ce protectie folosesti??? Noi folosim prezervativul dar ....
Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
POZE
Tweety7 spune:
quote:
Originally posted by oncicu
Bine v-am regasit fetelor!!!
Va doresc un an nou plin de bucurii, sanatate si satisfactii pe toate planurile.
Avem si noi 2 dintisori aparuti dupa Craciun cam la 5 luni si o sapt. Tot cam de atunci stam si in fundulet singur, bine pana ne dezechilibram si cadem... dar oricum sta mai mult de un minut.
I-am luat o barcuta din aia care se umfla si il pun in fundulet acolo ca sa nu mai cada, ii pun jucarele si sta acolo.....nu mai mult de 15 min
Tweety,Dariana ma inscriu si eu in clubul mamicilor obosite de copii maraiti. Nici Robert nu sta decat 5-10 min singur pana se plictiseste si incepe sa tipe sau sa urle. Acum nu mai vrea nici in leganus, cum il pun acolo tipa , l-am pus in fund in fata lui si ii place f mult impinge el leganusul si se distreaza copios.
Apropo de leganus, cine mai are de la Primii Pasi cum fac sa-i ridic spatarul sa poata sa stea mai in fundulet? Am vazut ca se ridica dar nu stiu cum sa fac sa ramana asa... Sper ca ati inteles ceva...
Acum suntem la capitolul invatat sa doarma singur in pat pt ca pana acum il adormeam ziua in carucior. Am inceput de 2 zile, vad ca a dat roade pana acum, chiar dc plange putin pana adoarme, dar tb sa fie f obosit altfel se enerveaza si nu mai pot sa-l adorm.
de cateva zile am inceput sa-i dau iaurt facut in casa (de mama) si il pun ori dim in piureul de fructe ori in cel de leg la pranz. Voi le dati iaurt? Cumparat, si de care?
Cam cu o sapt inainte sa-i iasa dintii si-a revenit si el cu mancatul, deci mai mult ca sigur a fost de la dinti toata maraiala, si nici nu mai facea balute asa rau. Pb e ca de ieri a inceput iar sa baleasca tot, iar sa muste tot ce prinde cu nervi, probabil se pregateste pt urmatorii dinti. Cand ma gandesc ca la astia doi dinti a inceput maraiala cam cu o luna inainte ma apuca groaza. Pana or iesi toti...
Bine ai revenit, gagicutzo! Felicitari pentru dintisori si statul in fundulet! Imi pare rau ca se largeste clubul mamicilor cu pui maraiti, dar iti urez totusi un calduros welcome!
In ceea ce priveste dintii noi, trebuie sa recunosc ca m-ai speriat. Eu stiam ca nu apar asa unii dupa altii. Adica imi inchipuiam ca exista pauze de cel putin 2 luni. Tocmai ce respiram usurata si tu... Reao!!!
Avem si noi balansoar de la Primii pasi, dar n-am incercat inca sa-i modificam pozitia. Iti comunic mai tarziu daca am avut succes.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara