Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 3
desiree spune:
asiza, mirona, dandusa
multumesc fetelor pentru urari !
sa va traiasca si voua bebicii !!!
desiree si bebe Octavian
pozici
anateo2004 spune:
vaccinul de la 2luni de stat consta dint-o injctie DTP(difteto-tetanic-pertussis)-antihepatitaB si ii de da si pe gura 1-2pic(antipolio-impotriva polimelitei)pt asta din urma trebuie sa nu manance.
Lavinia_P spune:
LA MULTI ANI BAMBOLETTA, SA FII IUBITA, SANATOASA SI FERICITA,SA-TI CREASCA ANTONIA MARE SI FRUMOASA (CA MAMI)!
"poze Mihaita"
Yagmur spune:
Deea... .... Sa-ti traiasca David Ionut, sa fie cuminte si fara colici....
Al meu azi iarasi a avut colici.. deja incep sa fiu cam obosita... cred ca si din cauza ca am redus medicamentul meu de tiroida.. si sint cam letargica...
Acuma sta in bratze la o prietena si pare ca fie mai bine... desi inca mai plange...
Fug sa-l linistesc...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
ank999 spune:
La multi ani Bamboletta ! Sa fi sanatoasa si fericita! Sa ai parte numai de bucurii!
La multi ani tuturor piticilor care mai pun cate o luna in buchetel!
Aelita refacere rapida si multa sanatate. Vrem poze!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)
bamboletta spune:
Ne-am intors de la plimbare am papat si acum dormim
eu fac ceva de papa si din cand in cand trag cu ochiul la voi
Am uitat sa va spun ca am scapat de mucusori ma bucur tare,acum aspiram doar o data pe zi si nu mai punem vibrocil
Mirona,Lavinia_p,Ank99-
Deea-felicitari sa-ti traiasca printul
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia
chinico spune:
BAMBOLETA La multi ani, multa sanatate si bafta de o bebica supercumintica si mancacioasa!
La multe lunisoare si pentru pentru Eva Ioana, Grigore, Rares
Celeste Maria si toti ceilalti bebeluci care mai implinesc una sau doua luni!
Mirona eu acum vin de la pediatru si mi-au spus sa nu o las in nici un caz flamanda(asa face si Bea la tzatz, ba scuipa sfarcul, ba se agita, ba tipa...)si sa ii dau tot timpul daca mi se pare ca de foame plange dupa ce a supt la san completare.Eu sunt la faza de incercat de dat numai san, am timp pana miercuri. Daca nu ia deloc in greutate o las balta.
Cat despre cantarit..stai linistita. Eu am cantarit-o din 31.12 pana azi dimineata la 9 juma inainte si dupa fiecare masa...asa ca...acu ma las de sportul asta ca nu ma mai tin nervii. Am facut asta pt. ca asa mi-a spus moasa. Si pediatra mi-a spus azi ca e o tampenie si ca nu e nevoie.
Daca Kara nu iti mai bea nici Bebelacul intreaba-ti matusa daca poa sa-ti trimita de aici Alete Pre-Nahrung. E scump si miroase ingrozitor, dar e ceea ce bebeii primesc din spital. E ok.
La capitolul intrebari:
1.Pt. ce e bun Garmastanul, stiu ca ati tot vorbit voi de el, dar eu,convinsa fiind ca aici nu e (fals!!) nu am fost atenta, si acum am iar rani la san..
2.Vorbeati de nus`ce cu G... care nu e bun la gust dar ajuta la formarea laptelui. Cum ii spune si de unde se ia, de la farmacie, cu sau fara reteta?
Chitaie. Pe mai tarziu.
de beBea
kokorina spune:
BAMBOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!LA MULTI ANI,CU SANATATE!ITI DORIM MULTA FERICIRE,BUCURII SI IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE!LA MULTI,MULTI ANI,CAPRICOARNA LU' MAMA!
ALEXANDRA!!!!!LA MULTI ANI,TATALUI TAU!SA FIE SANATOS SI SA SE BUCURE DIN PLIN,SI DE FIECARE MOMENT PE CARE MARK IL VA ADUCE!PETRECERE FRUMOASA IN FAMILIE!
AELITOOOOOOOOO!!!!!!!!!BINE AI (RE)VENIT!ce misto ca esti din nou cu noi...eu ti-am dus lipsa la greu.....sa ne pui pozici,sa-ti vedem printesica....ma bucur mult ca ai venit repede acasa....
mai,fetelor....eu ma declar SFARSITA......de azi sotul a inceput munca....eu singura acasa cu doi sandokani....unul mai tare ca altul....azi dimineata imi venea sa sar de la etajul 12.....a venit pe la 11 soacra-mea.....si ce credeti.....sandokanii mei s-au transformat brusc in 2 ingerasi care papa,dorm si se joaca....exact in ordinea asta.....dar de la 8 la 11 m-am luptat cu amandoi ca pe front.....abia o astept pe mama la mine.....
ma duc sa-mi hranesc harbujeii,si e credeti.....le e foame la amandoi si eu tot singura acasa sant....si mai au si pampersul plin....oare pe care sa-l iau primul?.....fuuuuuuuuuuuuuuug repede....revin
pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
carla2005 spune:
BambolettaLa multi ani!
Aelitabine ai venit ...sper sa ramai cu noi la fulguletzi!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
Yagmur spune:
Chinico - este Galactogil
Kokorina, rabdare.. e greu; eu abia ma descurc cu unul, daramite cu doi... bafta multa
Azi am apucat sa ma uit si eu la poze cu bb-ii nostri.......doamne, ce copii frumosi sint pe forum..
Gata.. deja ma "striga" Luchitza...
Pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca