Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

offff, plecasem asa cu un avant pionieresc in suflet, abia asteptam sa aflu cat s-a facut motanu', sa ne zica tanti doctorita ca suntem bine, alea alea.... si cand colo, nu le mergea centrala la cabinet si era un frig de congelai instantaneu, asa ca n-am aflat nimic ca nu putea sa-mi dezbrace copilu' pe frigalau' ala... acuma trebuie sa facem inca un drum miercuri dupa-amiaza, dar de data asta sper sa ma duca materia cenusie sa dau un tel inainte....
asa ca nu am cu ce sa ma laud, nicio veste, de niciun fel... asta doar daca nu va intereseaza ca am fost in vizita la soacra-mea, care facuse chiftele si tort cu nuca.. fascinant: chiftele n-am voie, pe nuca nu pun gura... deci va imaginati ca era un meniu special pt mine, asa, din suflet.. :)) ei, fac eu pe-a dracu' acuma, ca nu e treaba chiar asa de neagra, ca vorba aia, am dat comanda de diverse pt saptamana asta, si se executa... dar daca tot incepusem sa ma plang, trebuia sa si termin :)
fug acum, sa ne pregatim de baita.
puuuup

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Chinico,Kokorina,Carla2005-

Kokorina-te admir foarte mult,nu stiu cum reusesti cu doi sandokani cum zici tu eu chiar as sari de la et 12sper sa nu te iei dupa mine
cum le dai de papa daca le este foame la amandoi deodata? ii pui pe amandoi pe pat si tii la fiecare cate un biberon?

Chinico-1.Garmastanul e bun pt rani la san te dai dupa fiecare alaptat si 2.Galactogil este bun pt stimularea lactatiei,eu nu am folosit dar am auzit la fete ca e bun

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

iar am uitat: LA MULTI ANI "tutulor" sarbatoritilor!!!! sa traiti sa infloriti si sa fiti fericiti!!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Bambo si Yagmur multam de raspuns,acum il sun pe al meu frate sa cumpere Galactogil si sa mi-l trimita urgent. Intre timp bag in mine migdale de mi-e rau

Aelita bine ai venit acasa!

Alexandra eu mi-am luat Angel Care, e mai mult decat un baby phone ..pt. mamici stresate si paranoice ca mine! De altele nu stiu ce sa-ti spun, dar asta e bun si pe post de somnifer pt. mine!

de beBea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La multi ani Bambooleta!
Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de tot ce este bun in lumea asta!

Noi ne confruntam cu aceeasi problema: vomita cu jet cam de doua ori pe zi.
Maine facem doua saptamani si azi am mers la pedi sa ne cantareasca. Din pacate am batut drumul degeaba ca se schimbase programul!

Cu durerile de burtika ne chinuim si noi mai ales noaptea, ii dau sab simplex si bonisan insa nu se prea vad efectele. Vreau sa incerc cu Baby drink si debridat, poate or fi mai bune.

Vroiam sa va spun ca sotzul meu e fotograf profesionist si daca aveti nevoie pt. botez sau daca vreti sa faceti ceva - gen decoratii speciale va pot ajuta.

......

Vorbeam de vomitat.. tocmai ce m-a umplut de sus pana jos si pe el la fel! Stiu ca mai sunt bebei care se confrunta cu aceeasi problema, spuneti-mi si mie, ce v-a spus pediatrul in legatura cu asta?

Am mai pus poze la semnatura... ma duc sa ma schimb ca pe bebe l-a luat tati!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by chinico
Mirona eu acum vin de la pediatru si mi-au spus sa nu o las in nici un caz flamanda ...

Merci mult.
Nici e u nu vreau s-o las flamanda - dar daca ii dau san - nu mai accepta in veci biberonul - si culmea ca 6 saptamani a supt milupa fara probleme din biberon. Ce-o avea acum???
Am decis cu sotul ca ii vom cumpara pe rand toate marcile de lapte praf de pe piata - pana la urma trebuie sa-i placa vre-unul.

la intrebarile tale - 1. e garmastanul. Se foloseste pentru ranile la sani. Mie nu mi-au trecut ranile de la alifia asta - insa a ajutat multe alte fete. Eu am folosit bepanthen. 2. - galactogil - este bun pentru stimularea lactatiei. Pana iti trimite din tara acest preparat - poti sa-ti faci ceai combinat anason si chimion (seminte de la farmacie) - cate o lingurita din fiecare in 2 litrii de apa. Si asta e OK.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Chinico, especially for U:
1. Garmastan

Indicatii
Tratamentul profilactic si terapeutic in inflamatia mameloanelor din perioada alaptarii.

Unguent indicat in tratamentul profilactic si terapeutic al inflamatiilor mamelonare din perioada pre si post natala si in ingrijirea sanilor in perioada alaptarii.
Substanta activa din Garmastan este guaiazulena, un ulei extras din arborele de guaiacum. Proprietatile curative si terapeutice ale acestei substante sunt cunoascute de secole de catre localnicii din regiunile Americii de Sud si de Nord.Aceste cunostinte au fost folosite la realizarea unguentului Garmastan ce contine acelasi extract natural de guaiazulena. Garmastan crema pastreaza pielea mameloanelor si areolelor supla si elastica, prevenind aparitia eroziunilor (ragadelor) din perioada alaptarii. Garmastan isi modifica consistenta la temperatura corpului, nu contine grasimi, nu are miros, si de accea se aplica usor pe pielea sensibila si se indeparteaza usor prin spalare. Este perfect tolerat atit de mamica cit si de bebelus.
Compozitie
Guaiazulene 0,05 gr.
Excipienti pina la 100 gr. crema PEG 8, PEG-75, sorbitol, metabisulfit de sodiu, clorura de cetil piridinium, apa q.s 100 gr.

Mod de administrare:
Garmastan se aplica usor pe mameloane si areole dupa fiecare alaptare. Pentru mameloanele sensibile se poate folosi o compresa sterila pe care s-a aplicat un strat subtire de crema. Garmastan se poate folosi inaintea perioadei de alaptare. Garmastan crema se aplica, dupa dus, incepind cu luna a aopta de sarcina, pentru a pregati mameloanele pentru actiunea mecanica ce se va exercita asupra lor in timpul alaptarii.
2. Ti-au raspuns deja fetele...

La mine garmastanul ajutat intr-adevar in spital, cand am avut furia laptelui, imi pastra mameloanele suple...bineinteles ca am facut si ragade la un san doar...insa eu mi-am luat mameloane din silicon si asa-i dadeam sa suga de la sanul cu rani...dupa 2 zile mi-a trecut si i-am dat din nou sanul de la mama natura sa suga. Am pus si Bepanthen pe sanul cu probleme....in orice caz, daca ai rani serioase si sangerare, NU-i mai da sa suga ca e contraindicat...mulge-te si da-i asa laptele sau foloseste mameloane pana-ti trece...

Fug ca chitaie-al meu...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

MESAJ PRIMIT DE LA DOLORES:

Am nevoie de rugaciunile voastre. David este pe perfuzii si monitorizat la inima de ieri. Sunt terminata.

Doamne Dumnezeule ce se intampla???
I-am scris acum un mesaj dar are mobilul inchis.
DD sa-l tina in paza pe micutul David Cristian.
Daca aflati careva alte vesti - postati-le va rog.

ne vom ruga pentru micutz sa se intoarca acasa cu bine.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dolores, sintem alaturi de tine si de micutz. O sa ma rog ca totul sa se termine cu bine. Dar, oare, ce s-a intamplat?
Mirona, merci ca ne-ai spus si noua...
Sintem alaturi de tine...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit mesajul de la doloresoare ce a patit davidutu mititelu lui mama
DD sa te aiba in paza ma voi ruga sa fii bine

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia

Mergi la inceput