Bucurii de sept - oct 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Cristina, asa e. Dr a zis ca "mai vedem". Da' laptele asta e kiar naspa la gust. Se dizolva greu, raman cocoloase. Tu cum te descurci cu laptele si colicii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Gigi25- ce lapte ii dai acum?Nan?Noi ii dam Nan si nici mie nu-mi place cum miroase, si din cauza asta am vrut si eu sa schimb laptele, dar doctorita mi-a spus ca mai bine nu. Dar Vladut mananca bine, intre 120-150ml la o masa si are 5-6 mese pe zi. La masa de seara poate manca chiar 180. Totusi plange cam mult si cred ca se consuma multa energie, plus ca aproappe nu doarme ziua, si nu este deloc dolofan, nici macar nu are pic de grasime pe burtica. Cat despre colici, mi-i si frica sa spun, sa nu cumva sa-l deochi, dar ieri si azi a fost chiar bine. I-am dat inainte de 3 mese Debridat, si la celelalte 3 Bonnisan. sper s-o tina tot asa. Metoda cu narghileaua poate o -so incerc si eu, daca se mai repeta, ca tare rau stau cu nervii deja.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

gigi, pai alexia isi tine capul "bat" de la o varsta f frageda! incercam s-o linistesc pe eloise ca bebeii au personalitatea lor si daca nu vor sa tina capul la un mom dat, nu-l tin si pace! adica au toane, asa cum are si alexia! are momente cand nu vrea sa tina capul sus si baloseste patul ingrozitor...

ea e destul de slabutza! in grafic si perfect normala pt varsta ei, dar mai slabutza decat majoritatea bebeilor de sept-oct! zic eu si din cauza asta, sau mai bine zis datorita acestui lucru, a fost si destul de precoce! acum se ridica in funduletz aproape singurica! si daca-i in funduletz, nu-i bine! vrea in picioare!

dar e adevarat ca a facut falcutze! mor de dragul ei, ca prea am suferit ca-i slabanoaga!

acum ma duc sa pregatesc "ceaiul" de lamaie! nimic nu vrea sa ma ajute! am luat azi: strepsils, oropivalone, vitamina C, tantum verde, homeogene 9, ceaiuri toata ziua, si acum ma duc sa prepar minunea....

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

nan-ul miroase intr-adevar cam nasol...dar asta e! toata lumea se plange de mirosul formulelor pt copii. dar lor le place asa....
cat despre cocoloase, mie nu mi s-a intamplat niciodata! si il fac cu apa plata la temp camerei! pun apa, pun laptele, inchid capacul si-l zgudui asa ca pe un shaker! nu f mult! si nu ramane absolut nimic pe sticla...

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gigi, pai daca poti sa mi-l imprumuti, ar fi super. Desi peste o saptamana mergem la bilantul de 4 luni.
Sa n-o deochi pe fii-mea, e a treia masa cand papa bine: tocmai a papat 150 ml

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Cristina, i-am dat Nan1, apoi 3 saptamani Nan fara lactoza, 3 zile iar Nan1 si de 2 zile ii dau Novalac AC1. Novalac-ul miroase mai bine ca Nan, face mai putina spuma, dar se dizova mai greu si nu asa buna la gust. Si raman pe tetina cocoloase cam unsuroase. Cred ca lui bb ii pare rau acum ca facea mofturi la Nan.

Ralukutza, remediul cu lamaie este eficient. Ai grija, ca se bea cam greu,nu e prea bun la gust. Si o sa usture putin pe gat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gigi25

Cristina, i-am dat Nan1, apoi 3 saptamani Nan fara lactoza, 3 zile iar Nan1 si de 2 zile ii dau Novalac AC1. Novalac-ul miroase mai bine ca Nan, face mai putina spuma, dar se dizova mai greu si nu asa buna la gust. Si raman pe tetina cocoloase cam unsuroase. Cred ca lui bb ii pare rau acum ca facea mofturi la Nan.

Ralukutza, remediul cu lamaie este eficient. Ai grija, ca se bea cam greu,nu e prea bun la gust. Si o sa usture putin pe gat.

Anangel, ti-am trimis un mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Gigi25- ce lapte ii dai acum?Nan?Noi ii dam Nan si nici mie nu-mi place cum miroase, si din cauza asta am vrut si eu sa schimb laptele, dar doctorita mi-a spus ca mai bine nu. Dar Vladut mananca bine, intre 120-150ml la o masa si are 5-6 mese pe zi. La masa de seara poate manca chiar 180. Totusi plange cam mult si cred ca se consuma multa energie, plus ca aproappe nu doarme ziua, si nu este deloc dolofan, nici macar nu are pic de grasime pe burtica. Cat despre colici, mi-i si frica sa spun, sa nu cumva sa-l deochi, dar ieri si azi a fost chiar bine. I-am dat inainte de 3 mese Debridat, si la celelalte 3 Bonnisan. sper s-o tina tot asa. Metoda cu narghileaua poate o -so incerc si eu, daca se mai repeta, ca tare rau stau cu nervii deja.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze

Sa stii ca Milumil miroase si mai urat, si am mai mirosit la o prietena Humana...aceeasi problema! Eu am gustat cate putin din fiecare si sunt naspa toate...dar bietii bebelusi, nu se pot raporta la ceva mai bun de atat, deocamdata. asta e lapticul lor cel de toate zilele
Mami de Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Humana parca nu miroase asa urat. Eu am cumparat sa-i dau Irenei in caz de urgenta si fiindca nu l-am folosit si oricum expira i-am facut lui David vreo 2 seri si l-a baut, de unde deduc ca nu e chiar asa rau la gust, caci David e un mare mofturos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara,

Ignatica, multa sanatate lui David! Of, prin cate ati mai trecut si voi.

Eloise, pe langa tot ce ti-au spus fetele (pozitia mainilor ajuta intr-adevar foarte mult), mai pot adauga doar ca este de preferat ca, atunci cand il pui pe burtica (zilnic, cate 5 minute macar), sa ii faci masaj la muschii gatului (cu stimulare, adica ciupindu-i tandru). Dudu a agreat chestia asta intre 2 si 3 luni. De cand a implinit 3 luni, nu mai vrea pe burtica (sta cat de cat doar dupa baita, la masaj); in schimb noi am inceput sa exersam mentinerea capului la ridicare. La inceput, ii cadea complet pe spate (nici nu indrazneam sa il ridic de la nivelul patului); apoi l-am ridicat eu de cateva ori (capul sustinut de mine), si s-a prins imediat cum se face. Acum foarte des se prinde de mainile mele, trage de umeri in sus si aduce capusorul spre piept ca sa se poata ridica in fundulet; as zice chiar ca a inceput sa ii placa.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26 sept 2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici

Mergi la inceput