Bucurii de sept - oct 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Lexi, da' macar ia in greutate Maria? Ca poate ei ii e suficient cat mananca... Citisem undeva ca un bebe tre sa pape o cantitate de lapte care sa repezinte 1/10 din greutatea corporala...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Pai asta-i problema ca nu stiu daca/cat a luat in greutate ca atunci cand a implinit Maria 3 luni doctorita ei tocmai pleca in concediu si a zis ca nu are rost sa mai venim Deh, ne-am ales prost ziua in care sa ne nastem. Mie, cand o iau in brate mi se pare greuta, soacra-mea, din contra, a mai pus si ea paie pe fos zicand ca ea crede ca Maria n-a prea luat in greutate, ca i se pare cam usoara. Acum, la vaccinul de 4 luni vom afla dar pana atunci stau cu inima stransa. Chiar ma gandeam sa rog pe vreuna din fetele din Buc sa-mi imprumute si mie un cantar pt. 1 zi, dar n-am mai apucat ca am avut problema cu iritatia (apropo, Ilinca cum se mai simte cu poponetul?).
Oricum azi cand am venit acasa m-a intampinat Cristi cu o veste buna, mi-a zis ca Maria a papat la ultimele 2 mese cate 140 ml, asa ca diseara ma-mbat, mai ales ca au mai ramas cateva sticle de bere de la Sf. Ion.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ignatica imi pare tare rau de voi, dar in special de David ca are probleme....Muta sanatate ii doresc si voua putere sa treceti peste toate greutatile....
Am si eu o intrebare: cum de nu stiti inca daca e sau nu vorba de vreo malformatie la niv. tractului urinar?Nu se fac investigatii la copilasi asa mici?
Va tin pumnii sa scapati cat mai repede de toate problemele!

Alexxia felicitari pentru castig!

Alessia foarte draguti Armand si Deea!Superbi! Si tu arati tare bine!

Ma duc sa-i dau sa pape la gandacel....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Poze noi avem si noi. Va invitam sa vizionati!

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

alexxia, felicitari pt. Ruty pt. concurs si pt. Thea pentru ras! Sunt convinsa ca te-ai topit. Fii-mea ma intampina razand in fiecare seara cand vin de la servici. De cum intru pe usa e cu gura pana la urechi. Cum sa nu uiti si de oboseala si de supararile de la servici, si de tot si cum sa nu te topesti, ca mie imi vine s-o bag in suflet cu totul de draga ce-mi e!
Da, maine e reducerea la Z, din pacate eu sunt leftera dupa sarbatori
Am vizionat poze cu Ganditorul lui pufy, Armand si Deea, Alexia de Ralu, 2 fete cucuiete de Marina, baietel dulce foc de laliq, si, in urma cu cateva zile si pozici de gracie si simoky. Sa va traiasca puii, sunt toti frumosi foc, fara exceptie. Si n-o spun doar asa, ca sa va fac placere, vorbesc foarte serios!
gonghy, bine ai venit printre noi, dar spune-ne si cand e nascuta Maya! In orice caz, sa va traiasca si sa fie sanatoasa!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Ralukutza: ia 2 lamai, le tai in patru, pui 4 lingurite de zahar, 2 cani apa, pui totul la fiert si fierbi pana ramane o cana. Bei cana aia fierbinte/calda, cum reusesti. Remediu sigur. Cat despre sindromul zgaltairii copilului: il zgaltai, sau il legeni? O bruschezi pe Alexia? Sindromul asta apare la copiii abuzati.
Eloise, fontanela incepe sa se inchida, dar numai dr. poate sa-ti spuna daca e in regula. Nu te ingrijora, asteapta sa vina dr din concediu. Bb nu-si ridica capsorul, poate din lene. Pune-l pe burta si maseaza-i usor muschii gatului. Daca isi tine capul, totul este in regula. Pana in luna a 4-a n-o sa-si tina capul "bat" , e normal sa se bataie.
Anangel_lexi, nu pleca, pt. ca facem un club al mamicilor ai caror copii manaca 1/2 din ratie. Avem si noi dreptul de a fi prezente pe forum. Eu am fost azi cu bb la dr, si dupa ce l-a masurat/cantarit, a zis dr. ca recomanda pt. copil calmante pt. mama. Deja ma gandesc sa-i schimb iar laptele lui bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

alessia sa stii ca alexiei nu i se balangane capul, dar tot imi fac griji.

gigi, merci pt remediul naturist. o sa-l pun in practica maine. sau la noapte daca nu mai pot. intre timp mi-am luat si homeopatul rec de tanima. tre' sa soseasca.

cat despre sindromul bebeului zgaltait, stiu ca se refera la copiii abuzati, dar pe unde am mai citit scria ca se pot intampla si accidente. de ex cand bb cade din fund pe spate, cand bb este aruncat in sus in joaca fara vreo intentie rea...si alte asemenea...de-aia imi fac probleme.

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Ralukutza,. Esti o mamica grijulie si iubitoare. Asta ii trebuie Alexiei. Uneori bbii mai cad, asa ca obisnuieste-te cu gandul asta. Departe de Sdr.
Anangel, iti imprumut eu cantarul, ca stiu prin ce treci. Raportez o victorie la aceasta masa. A mancat bb 180 ml. Am aplicat o metoda rusinoasa, care imi va face numele de ocara in intregul comitat. Am pus in biberon 1/2 masura de orez de la Nestle. Victorieee!!! Am un alt copil. Acum rade fericit si se cearta cu suzeta.

Mergi la inceput

Revin. Ralukutza, tu ai vazut ce falcute are Alexia? Poate de-aia nu-si tine capul "bat".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eloise- unii copii, daca nu sunt obisnuiti din perioada de nou-nascuti (primele 28 de zile)sa stea pe burtica, poate sa nu le mai placa sa stea asa si de aia protesteaza si nu-si ridica capul Eu zic ca n-are rost sa te stresezi, mai ales ca ti-au mai spus si alte mamici ca patesc la fel cu bebeii lor. Uite eu am o prietena care are copil de 6 luni, si nici lui nu-i placea sa stea pe burta si nu ridica capul, plus ca si pangea cand il punea maica-sa pe burtica. A inceput sa -l puna pe la 1 luna. Copilul ei e perfect normal, fericit, tot timpul zambeste, isi tine perfect capul de pe la 3,5 luni.
Fetelor voi cum credeti, ar putea bebeii sa fie influentati de vremea de-afara? Vladut, dupa 2 saptamani de cosmar, azi o fost foarte fericit, parca era alt copil, o marait putin numai cand i-o fost foame, in rest s-a jucat, a gangurit, a ras chiar, si culmea a dormit ziua in casa fara vreun efort din partea mea!
Gigi25 si Anangel_lexi - nu va mai stresati cu cat mananca bebeii vostri. Eu stiu ca ei sunt mai destepti in privinta asta decat noi, adultii, in sensul ca mananca exact cat le trebuie.
Gigi25 - i-ai spus la pediatru ca iar vrei sa-i schimbi laptele? Pentru ca din cate am citit eu nu-i bine sa tot schimbi laptele la copil, ca pana se obisnuieste cu el iar are dureri si crampe. Se recomanda schimbarea laptelui numai daca bebele nu creste in greutate sau daca are alte tulburari, cum ar fi diaree etc.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

ALESSIA, daca ma inveti cum sa pun pozele la semnatura, execut!!! Abia m-am lamurit si eu cum se pun pozele pe aici. Fie-ti mila! Sunt si blonda si incepatoare!!!
Ti le mai pun aici inca o data, pana mai avansez.

Pupici lui Armand de la Grace, poate pt. ea zambeste baiatu'...[il

http://www.totsites.com/tot/grace_hannah
Mami de Grace

Mergi la inceput