Mamici de iulie-august 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 6

Anya20 spune:
 Oana, nu te panica asa, ca nu-i moarte de om. In primul rand, banuiesc ca asta este prima ta sarcina si in acest caz bb nu are de suferit in nici un fel. Cand vei naste, va trebui sa-ti faca un tratament special, ca sa nu fie probleme cu a doua sarcina.
Daca ai mai avut vreo sarcina pierduta in antecedente, ar putea aparea acum ceva necazuri, dar sarcina va fi oricum urmarita f atent, bebe la fel dupa nastere si totul va fi ok.
Si nu exista nici un tratament pe care ai putea sa-l faci acum.
Alina 
, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

jeni71 spune:
 Apropo de vopsitul parului, si eu m-am vopsit, si o sa ma tot vopsesc, doar n-oi da in depresie sa ma mai vad si alba -n cap si nevopsita. 
pupici

oanabbb spune:
 nr e prima sarcina iar cand am pierdut.o acu 2 ani pe cealalta nu mi.a facut nimeni rh.ul sau vre.un vaccin!!!!!!!
am inteles ca se pot face niste dozari mai incolo...dar ca va fi f complicat...amniocenteze...chiar transfuzii de sange la fat........offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
oana
11+

jeni71 spune:
 Nikole si eu sunt f nervoasa si ma streseaza orice, am senzatia ca toti fac ceva impotriva mea, acuma plang acuma rad. Stiam de depresia asta post nastere nu acuma, da ma rog, o trece si asta.
Lachione grija mare cu diabetul pt ca se poate declansa diabetul gestational si de la valori de peste 180-299 sunt probleme pt mama si bebe. Mie mi-au dat aparat si imi masor acasa glicemia saptamanal si mi-au zis daca trec de 140 sa ma duc la spital.
BUN VENIT noilor mamici sarcini usoare.
Oana nu te speria de Rh negativ sunt remedii azi in 2007. Probleme erau acum 35-40 de ani, nu acuma, doar ca trebuie mare atentie.
Ioana75 bineinteles ca peste cateva zile anunt ca sunt insarcinata duc hartie la personal si imi iau copie ca am depus-o. La multi ani pt ieri si scuze de intarzierea urarii da nu mi-a mers netul...
Brazuca 25 si eu sunt f constipata si am incercat inclusiv supozitoarele cu glicerina, cva altceva nu a mers. Acuma multumesc lui Dumnezeu prin ce stiu eu ce minune s-a reglat de vreo 2-3 zile, dar e sinistru sa stai zile in sir fara sa ti se intampple si si eu incercasem kiwi, zeama varza, iaurt, orice, Singura chestie care a mers a fost tigara+cvafeaua, in rest nimic. Insa nu vreau sa abuzez de tigari.Iar balonarea tot de la asta e...
Pupici la toate.

karligutza spune:
 oanabbb imi pare rau, sa nu plangi! ai incredere in medicul tau si totul va fi ok; mama cumnatului meu a avut RH negativ si a facut mandrete de baiat... acu' aproape 30 ani, deci mai ales in vremurile noastre nu e o problema asa mare. Cred ca urmatoarea sarcina prezinta ceva riscuri, dar cu atentie si profesionalism din partea medicilor, le poti avea pe toate! Fii optimista si sa nu-l superi pe bebe care danseaza fericit prin burtica 
. Speram ca noi toate sa iti diluam aceasta grija, pt.ca sunt sigura ca nu ti-o poate lua nimeni de tot.
Cu drag,
karligutza, 
 sapt.14

Irinusha spune:
 La multi ani burticutelor!
Noul an sa ne aduca la toate bb-i sanatosi si mancaciosi! 
Noi tot pe aici, dar nu putem tine pasul cu voi, vorbaretelor! Ma bucur ca suntem deja atatea burtici si ca avem si gemeni! 
Noi suntem bine, ne-am facut si noi testul de Down Sindrom si a iesit totul bine. Vedem si la ecografia amanuntita de la 20 de saptamani si stam si mai linistiti! 
Jadi, bafta vineri la cerclaj! 
Oana, nu te panica, nu-i nimic grav. Si fina mea a avut rh-ul negativ si dupa nastere si-a facut Anti D-ul si totul e ok. Vezi intai daca apar anticorpi. Numai bine!
Shpiry, nu te mai lua dupa gura lumii. Mie mi-a facut preotolul nu stiu ce mini-slujba - chiar in usa bisericii, inainte de botez - dupa care am putut participa la botezul copilului. Cum ar fi ca tocmai mama sa nu fie prezenta? ;)
Pupici la burtici si tot binele din lume!!!
 Irinusha cu 
 Cris  ( 3 Mai 04 ) & 
 "Omul de zapada"  ( DPN: 2 Iulie 07 ) 
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

oanabbb spune:
 da mai fetele...dar la mine NU E PRIMA SARCINA!!!!!
AM pierdut una acum 2 ani!!!!!!!!!!!si nu am facut vaccin....
oana
11+

karligutza spune:
 oanabbb dar in ce stadiu o pierdusesi pe prima? si ce explicatie ti s-a dat atunci? fii optimista! si ai grija de tine! nu mai fi supi... ![]()
anyplace,
anywhere,
anytime...
...karligutza

jadi spune:
 Daca nu ai incredere in doctorul tau, atunci incearca sa mergi la altul sa vezi ce poti face. E un pic mai complicata situatia!
Deni & 
 Vlad 28 sept 2005 & bb2

madabout2003 spune:
 Tocmai m_am intors de la doctor si mi_a spus ca am o vaginita sau asa ceva...o nu stiu ce bacterie dar ca nu ar fi nimic grav... Oricum de cand am auzit_o m_au luat ametelile si nu mai intelegeam nimic... Ma simt ca o super proasta!

si plang de frica si de nervi ca n-am putut sa o intreb tot ce vroiam dar parca imi e tare greu sa ma exprim acum ....plus ca nici nu o simt foarte aproape pe doctora asta e tot timpul rece si nu ma inspira de loc!!
In momente de astea as vrea sa fiu acasa ...
Apoi doctorul de la laborator unde am fost pentru secretie ..ca sa analizeze despre ce bacterie e vorba mi_a zis ca nu ar fi grav, ca nu poate afecta fatul dar ca problema se pune la nastere, sa nu ia bacteria in timpul nasterii...
Nu stiu cert e ca nu pot sa ma mai opresc din plans