Mamici de iulie-august 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 5
X-ray spune:
samadhi aniversare fericita si abia asteptam nunta de aur!vezi care e avantajul puilor de leu ?sunt niste luptatori de mici!eu am fost un copil atat de independent incat de multe ori ai mei ma ascultau pe mine...fratele meu,rac dealtfel toata viata a fost cu un pas in spatele meu.nu acum ar trebui sa te plangi de capriciile unui leut,asteapta pana la adolescenta atunci urmeaza showul....eu recunosc am fost imposibila atunci!dar nu m-a tinut decat 2-3 ani...
jadi tinem pumnii la cerclaj sa iasa cu dureri minime !miercuri si eu sunr programata la freza inghinala ca joi ma duc la dr.
carla eu stau la casa si la 30 de m mai incolo e statia de taxi pt 4 masini,dar deobicei sunt minim 20 care binenteles ca imi blocheaza intrarea in curte si la mica parcare care o am pe trotuar...dupa ce am tras o cearta pe cinste cu sotul intr-o dimineata ,a doua zi sub rotile masinii mele era o plasa cu sticle de 2 litri sparte pusa astfel incat cand plec sa-mi taie cauciucul.noroc ca am observat.de atunci ii las in pace,chiar parchez ziua la 2-3 colturi mai incolo si merg pe jos...si aici am avut pretentii ca e ardeal si granita langa noi...
andicu nu am pete m-a mai durut si azi putin,probabil uterul meu e mai incapatanat pana se obisnuieste cu sarcina si noile dimensiuni! trecem noi si peste asta asa-i?
alina 11+
Kariris spune:
Buna fetelor!
Jadi bafta multa vineri la cerclaj! Sper sa nu te doara deloc!
fetelor am tot citit si m-am ingrozit cand am realizat ca eu ma ingras intr-un ritm alert. Am pus deja 3 kg. Nu stiu unde o sa ajung daca o tin tot asa.
Shpiry e adevarat ce ai auzit. Nu lasa mamele pana la un anumit punct pana le face nu stiu ce slujba (cred eu ca e pe considerente strict religioase- cum ca mama ar fi "spurcata" dupa nastere datorita lohiilor si se face o slujba speciala dupa care poate intra si mama dar la inceput nu are voie)
lachi 8+
jadi spune:
Va lasa in biserica, va faceti molifta inainte de botez si va lasa, eu am facut-o cu 2 saptamani inainte, nu am asteptat cele 40 de zile!
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2
nikole spune:
buna fetele!
nu am reusit sa citesc chiar tot ce ati scris, din lipsa de timp!
Am inceput serviciul, si mi-e super rau, mi rau chiar ca in primele saptamani.am niste greturi oribile, si nu potmanca nmic, nu mi-0e foame, nu suport sa vad mancarea.
ieri era sa lesin la munca, plus ca m-am trezit cand am ajuns acsa cu o scurgere groaznica maronie-neagra.
Nu mai stiu ce sa fac, daca stau, daca ma misc, tot am scurgerile astea blestemate.
dimineata iar merg la dr.sa vad ce e de facut.
Despre mine nimik bun, asa ca plec sa nu va molipsesc cu depresia mea...
va pup, si ma gandesc des la voi, chiar daca nu mai am timp efectiv sa intru f des.
Alina, Oana
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos
Nikole11+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos
oanabbb spune:
au venit analizele..........
AM RH NEGATIV!!!!!!
CE MA FAAAAAAAAAAAC??????????????
dr a zis ca asteptam pana la 16 sapt ca abia dupa apar anticorpii...
si nu am ce tratament sa iau....chiar asa??????????
NU EXISTA NICI UN TRATAMENT????????????????????????????????????????
TREBUIE SA ASTEPR DOAR SA I SE INTAMPLE LUI BB CEVA?????????????
oana11+
jadi spune:
Pai eu zic sa stai linistita, stiu ca trebuie sa te testezi mereu de anticorpi si dupa ce nasti in 24 de ore sa faci un vaccin ca sa nu ai probleme la a doua sarcina!
jadi spune:
Citeste www.eva.ro/sanatate/articol181.html" target="_blank">aici sa te lamuresti mai bine!
karligutza spune:
shpiry m-ai facut sa rad bine de tot... intr-adevar "barfa" pe care ai auzit-o e adevarata daca esti religioasa in sensul "de demult" sau mai "de aproape"... exista aceasta "regula" in religia ortodoxa care se si practica pe la tara, pe la orase... cum ca mama nu are voie sa intre in biserica pana la prima molifta care s-ar face undeva la nu stiu cate zeci de zile de la nastere... bebelusul se boteaza pe la 6 saptamani si atunci mama inca nu are voie sa intre in biserica pentru ca nu e "curata"... si mai sunt reguli de genul asta... sa nu mearga sa ia apa de la fantana pentru ca.. si pentru ca.. dar intreaba pe "bunica stie tot" mai bine , eu imi amintesc foarte putine... oricum eu nu voi asista, ca de' sunt de moda veche privitor la regulile astea, iar botezul poate fi urmarit si pe caseta mai nou, sau pe fotografii... deci chiar total pe din-afara nu voi fi. Anyway, preotul stie ca esti tu mama copilului? doar nu intra lumea cu buletinul in mana in biserica!!! dar, daca te gandesti ca Dumnezeu stie, atunci mai gandeste-te si lasa totul in seama nasei/nasului de botez care vor deveni parintii spirituali pt. acel bebe. Si ai incredere in ei!
jeni71 spune:
Brazuca 25 si eu tot asa am fost. M-am angajat deja gravida in 8-9 saptamani. Si peste cateva zile ma duc la personal cu adevrenita, insa eu m-am angajat la stat si de a doua zi mi-au si dat decizie pe perioada nelimitata nu am perioada proba. Dar si in perioada proba du adeverinta de la medic ca esti gravida si cred ca e ok.
Revin mai pe seara ca ma duc iar la doctor.