Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 29
bumbita spune:
silvi si sebi bea lapte noaptea , cred ca de trei ori...altfel nu poate sa se linisteasca de la dinti...asa s-a obisnuit tzatzaiala non stop....ma mir ca mai e, zau
...si nu ar putea sa bage canuta de plastic noaptea cu ceai....nu l-ar linisti...ziua bea ceai din canuta, asa de sete.
bee, foarte bine ca manaca anushca mamaliga......lui sebi nu prea ii place.e adevarat ca nici nu i-am dat....mananca o alta forma a mamaligii-pufuleti, en gros.
puteti vedea una bucata spiridus mancand singurel spaghete
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
T_Ioana spune:
Giova, vecina mea primeste indemnizatia pe card, are card la BCR si a depus un extras cand a depus dosarul pt indemnizatie si ii intra banii pe card. Si eu am depus extras de cont dar am card la Transilvania si nu imi vireaza banii..dar nici nu s-au obosit sa-mi sppuna ca doar cu BCR-ul lucreaza! Si crede-ma, habar n-am daca intra si alocatia pe cardul ala sau nu!!!! O sa o intreb cand ma intalnesc cu ea!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
Giova spune:
Bee pai normal, ca are mult de lucru baiatul prin casa, si la cat mananca...... Acum mai incepe sa sememne cu noi, s-a mai ascutit, ca pana acum era rotund-rotund.
Ioana eu cand am depus dosarul mi-au zis ca numai cu anumite banci lucreaza, dar nu m-am interesat cu care.
Cat priveste parul...habar n-am. Atunci ii si cazuse mult si din cauza asta l-am tuns.Eu nu prea cred in faza ca se indeseste daca il tund. Chel nu cred ca-l mai fac, sa dea putin caldura si il aranjez, pana atunci nu ma ating de el.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an
ralirali spune:
Merge si pe card Raiffeisen.
Ioana, cand mai pui poze si fimulete noi cu Razvan? Mi-e dor de el.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
szaboali spune:
Giova
utut=hinta,l-am vazut pe Marco e foarte simpatic.
Ioana nu numai la BCR se poate vira indemnizatia, eu mi-am facut card la BRD numai ca tre sa merg sa duc numarul de cont si mi-e lene
,la BCR am card de la serviciu dar nu imi place ca ia prea mult comision cateodata.
Bee
sa treaca repede glezna,
si papuselei.
Iarina acum s-a culcat in sfarsit nu mai tine minte cazatura de dimineata,inca nu a aparut nici o vanataie la orizont asa ca nu s-a lovit,cum va spuneam sperietura a fost mai mare.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei
oachi_79 spune:
Si mie imi vin banii pe card. Si depinde de judet cu ce banci a facut directia de munca contract. Eu iau in focsani indemnizatia pe card la bancpost, sotul lua alocatia din iasi pa card la tiriac. Acum cu tiriacul nu mai au contract, deci luam alocatia de la posta. Mie mi-ar conveni de la posta ca altfel la fiecare extragere de pe card imi sutesc astia niste bani....
Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)
bumbita spune:
intr-adevar frumoase poze giova...de fapt e frumos foc modelul
deci sticla, banii si ciocolata, interesanta combinatie
eu interpretez asa : isi va trai viata din plin, va avea bani si lipici la femei...pentru ca e dulce ca o ciocolata![]()
maraki, tu ce faci? te odihnesti si tu dupa atata munca? cum mai e la lucru?
bumbita spune:
bee, daca ti se umfla sa pui repede o foaie de varza sa dea inapoi. multa sanatate
eu alocatia copilului am pus-o de la inceput la banc post, cu astia are directia muncii contract. mi-au zis ca, la sfarsitul anului sau la inceput sa-i anunt ca imi mentin acelasi cont si aceeasi modalitate de primire a banilor...ca altfel mi se suspenda plata.
oachi_79 spune:
De mincat eu zic ca maninca destul de bine. Iaurtul mai putin. Avem milli crema de iaurt. inainte minca unul intreg, acum imi lasa si mie
La prinz maninca bors de-al nostru cu piinita si carnita. Iar dupa-amiaza brinza cu mar. Iar la biberonul de la 21.30 ii pun si 2 masuri de cereale.
In plus de vreo saptamina baleste la greu dar nu se vede nimic. Niciodata nu i-a mai curs atit din gurita. Una-doua trebuie sa-l sterg. Sper sa iasa odata dintele ala ca ma dispera.
Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)
szaboali spune:
Bumbita am vazut si eu filmuletul cu Sebi

ce fain si rapid a halit spaghetele
Iarina nu ar sti asa sa isi bage in gurita ,cred, ca nu am incercat niciodata![]()
la scumpic.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei