Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Imi refuza ceaiul. Stiu ca nu e bine sa manince noaptea, dar altfel nu se culca.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Oachi, poate nu mananca suficient ziua si i se face foame noaptea. Da-i sa pape ceva ce-i place chiar si inainte de laptele de seara, pe la un 7, 7.30. cereale, iaurt, ce stii tu ca mananca. Ana din cauza asta se scoala noaptea pt lapte, de foame! Nu mananca ziua. Am incercat eu cu ceai cum zicea Silvi, dar se scula rapid si pt portia de lapte.
Bumbito, eu la pranz am legume din ciorbita cu un out fiert. SI mai incolo o sa-i fac mamaliga. Sebi o fi el macaronar, dar Ana e mamaligara convinsa.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bee sper sa-ti treaca repede piciorul. ma gandesc ce greu ti-a fost si cu Ana in brate si schiopatand.
Ce bine ca-i place Anei mamaliguta. al meu nici nu vrea sa o guste. poate ca nu i-am dat decat rar, cand imi aminteam?
Ralu mersi mult, acum ma uit peste ele.Esti prima pe care o aud ca nu a slabit cu Herbalife. Dar cum zici tu, cine stie ce a fost de ti-ai dereglat organismul.

Cateva poze de la ziua lui Marco:

http://new.photos.yahoo.com/ioana14nemes/album/576460762383562836
Mai am de pus, numai sa gasesc cablul, ca cine stie pe unde l-a ascuns Marco si sa mi le trimita si vara-mea.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna gagici,
mama cat ati scris ...
Va citesc si revin.
Hai pupici.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Wow, Giova, ce a cresut Marco, de dulcic e si ce privire de shmeckeras are...iti vine sa il papi..si in poza aia in care se uita gales e bestial. Super tortul!

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Acina tu ai revenit la munca de ai net?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Acum mi-a venit indemnizatia + alocatia = 824 lei....ma rog. scazand cei 2 lei pe care ii las postaritei.....de luna viitoare imi fac card la BCR ca am inteles ca doar cu BCR-ul se lucreaza!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Cresc Ralu, nu ne vine sa credem, parca ieri eram cu burtici si uite-i acum, mari si frumosi, au implinit anul.
Ioana pt. indemnizatie faci card sau pt. alocatie? ca si eu vreau sa-mi fac.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Pai nu e normal ca luna asta sa fie alocatia + indemnizatia 824 lei, de vreme ce acum primim banii pe Decembrie?
Vazut si poze cu Marcolino si "wisikiul'. Barbat adevarat! Tare simpatic. Dar nu mai are fata de bebe rotunjor, s-a mai ascutit la obrajori. Cred ca are muuult de lucru acasa!
Cat despre diete, eu totusi m-am apucat de tinut dieta cu care se lupta Silvi si Deea. Macar o tura de 10 zile sa ma tina, ca ar fi suficient pt surplusul momentan. Deea, tu cat ai tinut-o si cat ai dat jos?

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Am vazut pozele lui Marco la un an....minunat!
Tare frumusel este si pare mai maricel decat 1 an..........si e atat de blond!!!!
Giova, tie cum ti se pare, i s-a mai indesat parutul dupa tunsoarea din vara sau ii creste la fel, ca din poze nu-mi pot da seama?!!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput