Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI ILINCA!
Ali, sper ca e bine Iarina dupa cazatura din utut. A mea nu cade din hinta ca nu sta in ea. Nu-i place hinta acasa. Doar cele din parc.
Nu mai stiu cine intreba de grafice de crestere. In Capraru la sfarsit sunt grafice si pt lungime si pt greutate si pentru perimetru cranian.
Moni, acum chiar daca s-a inchis fontanela, asta nu inseamna ca nu mai creste caputul.
Ioana, 48 cm la un an, nu e deloc putin. Dimpotriva. E la limita maxima pentru un an. SI eu eram ingrijorata ca 48 e mult. DAr la un copil lung, e normal si capul sa fie mai mare.
Eu una ii dau 3 picaturi de vigantol, calciu deloc, fier 10 picaturi. SI in curand am sa-i dau ceva homeopat pentru fixarea calciului, ca eu ma gandesc ca aportul de calciu din alimentatie e ok (bea atata lapte!).
La picior Ana are ghete masura 20 si ii intra bine in picir cu un singur ciorap, dar are si cizme 22, imblanite.
EU am facut o boacana si mi-am scrantit glezna stanga, cu Ana in brate fiind. Bine ca nu eram singura la kineto, ca oricum m-am urcat pe pereti de durere. SI eram si fara masina si de la centru pana la primul taxi e ceva de mers (vreo 500 m), nu mai spun cat e pana la metrou (ca asa voiam sa ma intorc).
Bumbita si eu patesc cu Ana sa tipe in somn. De fapt plange in somn sfasietor si se trezeste daca nu-s pe aproape. Acum de sarbatori am mutat patul ei din nou in camera noastra si am constatat ca e mai bine. Culmea. Asa eu o aud cand fosneste, inainte sa-i aud glasciorul urlator. Si ma duc, ii pun suzeta si se culca la loc. Sunt asa de fericita ca am reusit s-o fac sa manance abia la 4. Cred ca nici nu mai pun patul in camera ei, pana nu doarme bine toata noaptea (si eu ca Silvi, parca itrezaresc o luminita de speranta)

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna dimineata! Mai fetelor, ma termina Ficiorul asta al meu. De vreo 4 nopti si-a mai bagat un biberon de lapte pe la 1 juma-2. Acum are 3: la 21.30 la culcare, la 1.30-2 si apoi dimineata la 5.30-6. plus ca se trezeste de nu stiu cite ori pe noapte. Ce sa ma fac cu el?
Acum mi-a scos prosoapele din dulap.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

multumim mult fetelor.
am facut aseara pt noi spaghete s asa se uita la noi si poftea ca i-am pus si lui cateva, fara sos bineinteles...era cu usturoi, condimentat....i-am pus putina branzica...si noi ne-am amuzat tare mult

s-a trezit si sebi acum...buuun somn, zic eu, la ce galagie e prin jur.

nu mi-ati zis voi ce le pregatiti acum la pranz?

puteti vedea una bucata spiridus mancand singurel spaghete

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

La multi ani Ilinca Ioana!

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Rali dar ce carne se mananca? multa vita si peste?Mie nu-mi plac astea. daca e asa nu prea are rost sa o trimiti, daca nu trimite. asta daca o ai salvata in comp. sa nu trebuiasca sa te deranjezi prea tare.
Silvi mersi de link. Cica se slabeste super bine cu Herbalife. A venit un italian, sotia lui e distribuitoare. el a slabit 30 kg asa. sunt scumpe dar cica merita. Clau ar vrea sa ia sa se mai ingrase, ca cica sunt si dintr-alea.
Acum ca am net trebuie sa ma documentez.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

masurat si eu copilul. 49 PM si 79-80 inaltime. cred ca e ok.

puteti vedea una bucata spiridus mancand singurel spaghete

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si iar am uitat, rusine sa-mi fie:

ILINCA IOANA!!!!!
Sa cresti mare, frumoasa si cuminte!!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bumbita eu o sa-i fac spanac, acum ma si duc sa i-l prepar, si i-l dau cu galbenus fiert tare.
Bee sper sa iti treaca cat mai repede ca si eu ma patit-o mai demult si stiu ce nasol e.Sa iti pui fasa elastica si sa iei ceva antiinflamator, eventual si local poti sa te dai cu un diclofenac gel sau ce ai tu prin zona.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Hai ca iti trimit acusi pe PM. Cu herbalife am incercat si eu acum vreo trei luni. Eu am slabit in prima saptamana 3 kg pe care le-am pus inapoi in urmatoarele doua saptamani in conditiile in care m-am indopat cu pastile de-ale lor, beam doua shake-uri pe zi si o masa, care spre final devenise o salata, doar doar sa slabesc. M-am dereglat destul de rau, si m-am constipat, dar nu poate fi o o regula, multa lume lauda Herbalife-ul. Aste e, oi fi fost eu mai dereglata.
Bumbita, de papa nu te pot ajuta ca azi e mama de serviciu, eu sunt la munca pana la 14.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Doarme dus al meu bb, f bine face ca era rupt de oboseala.
Oachi nu te supara ca te intreb dar de ce ii dai lapte noaptea? Asa a mancat intotdeauna ? Mai bine ii dai ceiut ca nu e bine sa-i lucreze stomacul noaptea ca si ziua, cu doua mese. a refuzat ceiutul?

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput