Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

dana, maraki, toanca, giova, monica unde sunteti fetelor in dimineata asta?

filme si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Anastasia se trezeste plangand tare daca este foarte obosita seara si in general in prima jumatate a noptii.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

neatza gagici
dav al meu a adormit aseara pe la 1 si ceva,ma omoara cu programaul asta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Pe aici sunt, am citit din urma, ca am avut masaj in dim. asta.
Ma bucur ca v-a lamurit Ioana cu alocatia si indemnizatia. si eu pana in 15 trebuie sa o primesc.
Voi vedea cum fac cu alocatia, caci trebuie sa ne facem buletin de TM, si sa vina si pe la noi postasul, ca suntem uitati de lume aici.

La picior Marco are papuci 20 si 21. cred ca cei 20 ii sunt cam ficsi, asa ca urmatorii vor fi 22.

Noaptea si el se mai trezeste, ba ii trebuie ceai, ba suzeta. adoarme imediat, dar e naspa sa ne tot trezim si sa facem ture in camera lui. Cam de 3-4 ori pe noapte.

Ralu si mie imi place de al meu fecior ca e ager si iute de picior, de toate...., dar m-a innebunit cu taietura din barba. si as vrea sa se mai potoleasca, dar cred ca cer prea mult.
Si eu vreau dieta aia, sa vedem cum e.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare si de la noi. ioana a dormit de la 10 juma pina la 12..acum bate cu bibe in patut semn ca sa ma duc la ea...dar se joaca inca...

Vorbeati de fontanela..intr-adevar pina la 1 an juma ar trebui sa se inchida...Ioana s-a nascut cu fontanela larga..acum e aproape inchisa dar la masuratori variaza de la o luna la alta-explicatia...daca perim cranian creste si fontanela se largeste ca sa aiba unde sa creasca craniul...asa ca e normal ca fontanela sa fie de dim variabile. Vigantol eu ii dau ioanei zilnic dar 6 pic pe zi...ce-i drept mai uit citeodata. Calciu 10 zile pe luna...I-am facut analize de rutina si i-a iesit calciu peste limita-f putin peste. Chiar doc a zis ca are prea mult calciu. Dinti tot 2 sunt jos..si ies acusi si cei de sus sunt deja albiciosi...o sa sparga in curind.
De vaccin nu stiu ce sa zic. Oricum peste 1 an se face ROR-ruj oreion rub. Dar la bb care au facut antirujeolicul pina la 1 an se face rapel ROR la1 an juma . Asa stiu eu. Ioana nu a facut antirujeolic ca nu am vrut eu sa ii fac..si la o luna dupa nu a mai fost obligatoriu. Asa ca noi o sa facem la 1 an ROR...

pupici la bb si mamici

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ali ce inseamna utut?
Anymony nici noi nu am facut antirujeolicul, dar cred ca dr. mea s-a referit la ROR, cand a zis ca-l facem la 13 luni, dupa o luna de cel de la 1 an.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

puteti vedea una bucata spiridus mancand singurel spaghete

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor, cred ca Ali zice ututla hinta. Asa imi imaginez eu, ca pe aici ii mai zice la hinta si hutzutzui, asa ca de aici utzutz=utut......ali, lamureste-ne

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Giova, e un regim pentru cine vrea sa slabeasca mult tare si se intinde pe doua luni. Se papa foarte multa carne, daca vrei ti-o trimit pe PM pt ca sunt mai multe etape.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1
,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bineteles ca Alain n-a adormit, am tot facut ture la el in camera, sa-l schimb, sa-i dau ceai, acum nu-l mai aud vociferand dar nici n-am curajul sa verific inca daca a adormit.
Bumbita l-am vazut pe Sebi, e total cum papa el singurel la spaghete.
Giova, pupicei.Tare simpatic e Marcolino cumnu are el stare...
uite un site sa iti calculezi greutatea ideala italian, poate iti place, sunt tot felul de iformatii pe acolohttp://www.dietaround.com/calcoli/calcolo-pi2.php3
Any, pupici si multumiri pt lamuriri.
Alain nu plange noaptea cand se trezeste, doar daca il ignori prea mult, daca il iau in brate se calmeaza in 2 min.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput