Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 25
ralirali spune:
Ana, ziceam de 10 pic/o data pe saptamana
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
szaboali spune:
Ralu pai ciudat e ca nu are nici o vanataie inca...poate apare in cu rand ceva...suntem in asteptare![]()
![]()
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei
bumbita spune:
LA MULTI ANI ILINCA! SA RESTI MARE, SANATOASA, CUMINTE SI FRUMOASA!
s-a culcat si sebi pe la 11, sper sa doarma macr o ora...dar la ce zgomote sunt prin blocul asta...ba muzica ( manele ), ba bormasini, ba usi trantite

...nu cred.
aseara s-a trezit de m-a innebunit...m-a tzatzait toata noaptea, cred ca de la dinti....o sa intreb si eu dr de chamomila si calcareea.
o sa masor si eu PM cand se trezeste, sa vad cat are si poate ajung si pe dr azi sa-i verifice fontanela si sa-l cantareasca.
cu vigantolul si eu stiu la fel in primele 6 luni se dau 1-2 picaturi, dupa aia 3 picaturi, in primul an se da tot timpul, iar dupa un an se continua doar in lunile cu " r ".
azi ce le mai pregatiti la pranz strumfilor de mancare?
www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20070105" target="_blank">http://www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20070105 cam cu asta isi ocupa sebi timpul/url]
bumbita si sebastian(03.01.2006)
silvi_2005 spune:
Eu l-am pus pe bb in patut ca a baut un ceiut cald si se freca la ochi somnoros, cred ca daca la ora asta e obisnuit sa se culce nu conteaza ca s-a trezit mai tarziu.
Ali, pai fetele sunt de obicei cu pipicorus mai mic, o sa fie iarina o finuta
asta chiar nu-i o pb.
Ioana si Alain avea perimetru cranian 46 cm la 10 luni, acum nu i l-ammai masurat.In graficele de crestere trimise de mine ai rubrica cu perimetru craniam, da-i coordonatelelui Razvan sa vezi.
Ralu, medicul acesta cam asa procedeaza, da o doza unica mai concentrata si zice el lasa remediu sa lucreze, am avut si remedi care le-am luat mai mult timp.Astept sa vad si eu efectele
ca daca nu se face cuminte il duc din nou la el![]()
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
bumbita spune:
va rog mult imi dati si mie formula de la semnatura de prescurtare....cea cu url....stiti voi.
am sters-o din greseala.
multumesc anticipat.
www.dropshots.com/bumbita
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
anasebe spune:
Rali Asa mai merge, dar ai scris 10 pic o data pe zi.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
szaboali spune:
Fetelor mi-a venit si mie indemnizatia 8 mil.
, alocatia mai pe la sf. lunii.Si acum sa va spun ce mi-a zis postasul....ca numai cele care au nascut dupa 1 ian. 2007 vor primi 6 mil. indemnizatie+2 mil. alocatie si ca noi ramanem tot ca si inainte.
Oare sa fie asa? Mie nu mi se pare corect fata de cele care numai de acum o sa nasca.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei
anasebe spune:
Bumbita
[ url= " www.dropshots.com/bumbita " ] filme [/ url ]
scoti tu spatiile
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
bumbita spune:
multumesc mult ana.
filme si poze sebi
www.dropshots.com/bumbita
bumbita spune:
copiii vostri se trezesc noaptea efectiv tipand?
sebi se trezeste asa cateodata tipand, de ma sperii de nu mai stiu de mine efectiv.![]()
![]()
imi pare asa de rau de el....imi inchipui prin ce dureri trece saracutul, daca noi si numai putem de durere la o banala durere de masea, dar ei sa le sparga gingia dintele. doamne-doamne.
nu stiu ce sa zic, mi se pare normal ce zice postasul...ca noi sa luam in continuare indemnizatia de 8 milioane...pentru ca un drept dobandit asa ramane, cum l-ai obtinut. cum ar fi fost acum sa se reduca indemnizatia la 5 milioane, de ex. nu ar fi fost corect pentru noi, nu? am inceput concediu cu 8 milioane, asa trebuie sa ramanem..asta este dreptul cu care a inceput situatia noastra juridica - concediu de crestere si ingrij copil.
filme si poze sebi