Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Ana, ziceam de 10 pic/o data pe saptamana

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ralu pai ciudat e ca nu are nici o vanataie inca...poate apare in cu rand ceva...suntem in asteptare

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

LA MULTI ANI ILINCA! SA RESTI MARE, SANATOASA, CUMINTE SI FRUMOASA!

s-a culcat si sebi pe la 11, sper sa doarma macr o ora...dar la ce zgomote sunt prin blocul asta...ba muzica ( manele ), ba bormasini, ba usi trantite...nu cred.

aseara s-a trezit de m-a innebunit...m-a tzatzait toata noaptea, cred ca de la dinti....o sa intreb si eu dr de chamomila si calcareea.

o sa masor si eu PM cand se trezeste, sa vad cat are si poate ajung si pe dr azi sa-i verifice fontanela si sa-l cantareasca.

cu vigantolul si eu stiu la fel in primele 6 luni se dau 1-2 picaturi, dupa aia 3 picaturi, in primul an se da tot timpul, iar dupa un an se continua doar in lunile cu " r ".

azi ce le mai pregatiti la pranz strumfilor de mancare?

www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20070105" target="_blank">http://www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20070105 cam cu asta isi ocupa sebi timpul/url]

bumbita si sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Eu l-am pus pe bb in patut ca a baut un ceiut cald si se freca la ochi somnoros, cred ca daca la ora asta e obisnuit sa se culce nu conteaza ca s-a trezit mai tarziu.
Ali, pai fetele sunt de obicei cu pipicorus mai mic, o sa fie iarina o finuta asta chiar nu-i o pb.
Ioana si Alain avea perimetru cranian 46 cm la 10 luni, acum nu i l-ammai masurat.In graficele de crestere trimise de mine ai rubrica cu perimetru craniam, da-i coordonatelelui Razvan sa vezi.
Ralu, medicul acesta cam asa procedeaza, da o doza unica mai concentrata si zice el lasa remediu sa lucreze, am avut si remedi care le-am luat mai mult timp.Astept sa vad si eu efectele ca daca nu se face cuminte il duc din nou la el

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

va rog mult imi dati si mie formula de la semnatura de prescurtare....cea cu url....stiti voi.am sters-o din greseala.multumesc anticipat.

www.dropshots.com/bumbita

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Rali Asa mai merge, dar ai scris 10 pic o data pe zi.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Fetelor mi-a venit si mie indemnizatia 8 mil., alocatia mai pe la sf. lunii.Si acum sa va spun ce mi-a zis postasul....ca numai cele care au nascut dupa 1 ian. 2007 vor primi 6 mil. indemnizatie+2 mil. alocatie si ca noi ramanem tot ca si inainte.

Oare sa fie asa? Mie nu mi se pare corect fata de cele care numai de acum o sa nasca.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bumbita

[ url= " www.dropshots.com/bumbita " ] filme [/ url ]

scoti tu spatiile

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

multumesc mult ana.

filme si poze sebi

www.dropshots.com/bumbita

Mergi la inceput

copiii vostri se trezesc noaptea efectiv tipand?

sebi se trezeste asa cateodata tipand, de ma sperii de nu mai stiu de mine efectiv. imi pare asa de rau de el....imi inchipui prin ce dureri trece saracutul, daca noi si numai putem de durere la o banala durere de masea, dar ei sa le sparga gingia dintele. doamne-doamne.

nu stiu ce sa zic, mi se pare normal ce zice postasul...ca noi sa luam in continuare indemnizatia de 8 milioane...pentru ca un drept dobandit asa ramane, cum l-ai obtinut. cum ar fi fost acum sa se reduca indemnizatia la 5 milioane, de ex. nu ar fi fost corect pentru noi, nu? am inceput concediu cu 8 milioane, asa trebuie sa ramanem..asta este dreptul cu care a inceput situatia noastra juridica - concediu de crestere si ingrij copil.

filme si poze sebi

Mergi la inceput