Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 24
asteryaro spune:
LA MULTI ANI, ILINCA! Sa cresti mare si sanatoasa!
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, Alain mi-a dormit panala 9,5 dupa ce s-a trezit la ora 7 si a meditat 30 de minute
.
Ralu, de cand s-a calmat dupa camomila, ca astept si eu cu sufletul la gura sa vad asta.Eu i-am dat ieri, asta nopate a zis mama ca s-a trezit de 3 ori
nu de 4-5 cum facea inainte deci undeva, departe se zareste o luminita.
Deea am mancat ieri doar varza la capac cu toate ca aveam si legume sa-mi fac salata deoarece asa de prost mi-a picat calda cum am mancat-o in graba la ora 15 ca nu mi-a mai trebuit nimic.Azi mi se pare super ok, fructe toata ziua![]()
Ali si noi avem 22 la papuci, nu stiu ce sa zic de nr 12, romanesc sau din strainatate?
Nu stiu cat vigantol se da dupa un an, o sa intreb doctorita si va spun, parca vad ca sunt din nou mai multe pareri.
Cristina, pupici, nu ne-ai mai povestit de Razvanel, ce mai face?
Fug la strumfulica ca vad ca s-a plictisit deja ca il aud vociferand, mai intru dupa ce ma elibereaza mama, ca nu cred ca adoarme in graba azi![]()
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Biancas spune:
LA MULTI ANI ILINCA, SA CRESTI MARE, FRUMOASA SI SANATOASA 
Acum l-am masurat si eu pe Dani la cap si are cam 47.7, aproape 48 si inca fontanela nu e inchisa.
Se zice ca daca se inchide fontanela si craniul e in limite normale nu e nici o problema. dupa cate stiu eu si am vazut Dani are capul mare, intotdeuna l-a avut mare.
Copilul prietenei mele nu are capul asa de mare ca a lui Dani (Moni uite-te in poze si imediat i se inchide fontanela. Prietena mea ii dadea doar 1 picatura de Vigantol pe zi tocmai ca sa nu i se inchida repede. Acum e f f f mica si are aproape 9 luni, deci Moni si Ioana nu cred ca trebuie sa va speriati
. Oricum medicul va spune daca e in dimensiuni normale capul sau nu.
Va
merg la treburi ca am o gramada. 

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
silvi_2005 spune:
Ali scuze dar n-am inteles de unde a picat Iarina, oricat ii pazesti tot mai iau ei cate o tranta mica, nu te mai necajii.
Cristina, nu stiu nimic despre ei.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
anasebe spune:
Rali Mi se pare enorm 10 pic de vigantol pe zi. Eu acum ii dau 3 pic, vara i-am dat 1-2. Din cate stiu vigantolul sa da pana la 2 ani, daca nu chiar 3.
Revin, ma duc sa culc piciul.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
mralu spune:
Buna tuturor
Multumim mamicilor care ne-au urat "La multi ani" si chiar daca nu va aduceti aminte de mine nu-i nimic
.
Eu, papusa de 1 an, Crinu -cum imi spune mami- sunt nascuta la Polizu pe 08.01.2006 si am avut 3.950g la nastere, acum am 10 kg, de mers nu merg decat de manuta si am 6 dintisori.
Am un fratior de 5 ani pe care il cheama Dani si pe care il iubesc foarte mult.
Cat despre voi mami va citeste de mult, si va doreste sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa bucurati pe mami si pe tati al vostru.
Va pup si ne mai auzim.
szaboali spune:
Astery pai acum nu mai are nimic,sperietura a fost mai mare dar am controlat-o cm. cu cm. si nu are nimic, acum se joaca frumos in patut.
Silvi din utut
Ralu eu stiu ca se poate da si pana la 7 ani Vigantol dar numai in anumite cazuri,eu pana acum i-am dat de la nastere pana la 7 luni cate 2 pic. pe zi apoi le-am marit la 4 si acum suntem iar la 2 pic./zi , anul trecut in vara eu i-am dat desi se zice ca numai in lunile cu "r" se da .Ieri am intrebat-o pe asistenta si mi-a spus ca anul asta in vara nu o sa ii mai dau numai in lunile cu "r".
papuselei si sper sa fie febra aia de la dintisori.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei
szaboali spune:
Am uitat sa va spun ca deja am luat ututul de acolo si am sa-l pun peste cateva zile ...ca sa nu il vada
si sa uite.
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
ralirali spune:
Silvi, ieri a fost a treia zi. S-a linistit din prima zi, dar pe zi ce a trecut tot mai bine s-a comportat. Tie de ce ti-a dat doza unica? Mie mi=a zis dr-ita sa ii dau de fiecare data cand e nevoie.
Ali, bun venit in clubul vanatailor...noi avem in permanenta peste tot la cat e de vitezomana strumfa.
Chiar, Cristina, mai zi-ne de frumusel. Mai face balonase???
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
szaboali spune:
Silvi pai romanesc![]()
ali
IARINA la 10 luni