Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 23
asteryaro spune:
Ana, adidasii sunt de firma, banuiesc
...
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
anasebe spune:
Cristina, trebuie sa te dezamgesc, dar doar aia 22 sunt de firma.![]()
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
szaboali spune:
La multi ani!!!ILINCA
Bumbita eu chiar ieri am vb cu asistenta si mi-a spus ca fontanela se poate inchide pana la un an jumate
.La Iarina e aproape inchisa are numai o dunga subtire dar e bine cica.
O zi frumoasa sa aveti in continuare.
la mamici si spiridusi.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei
asteryaro spune:
Ana, m-ai dezamagit initial, dar mi-am revenit.
Cristina, mami de
www.dropshots.com/astery
szaboali spune:
Fetelor am uitat sa va spun ce am patit cu Iarina de dimineata

mi-a picat din utut

vad ca mai nou nu mai are stare nici acolo...si nu imi pot da seama cum a picat ca eram cu spatele la ea

ii faceam papica ,deci se pare ca nu mai vrea nici acolo ca se hataie de nu mai poate.Aste e ...mama denaturata

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
szaboali spune:
Mai da' de ce marime 22 tot vb. voi? ca eu am la Iarina marimea 12

ali
IARINA la 10 luni
szaboali spune:
Sau poate corespund 12 cu 22?
ali
IARINA la 10 luni
ralirali spune:
Neata, gagici!
Noi am avut o noapte atipica, cu strumfa care s-a trezit la 6 dupa ce si-a baut laptele si nu a mai vrut sa doarma neam (de obicei se trezeste dupa 8.30, in WE doarme chiar pana la 10). Ieri a dormit o singura data, ea care baga pe zi cate doua ture de 2 ore, doua ore juma de somn si colac peste pupaza a mai facut cu febra, 38.2 fara alte manifestari...sper sa fie de la dinti.
De cand i-am dat Chamommilla e atat de cuminte de ma sperie,s e joaca frumos fara maraituri si fitze, rade si povesteste toata ziua.
Acum cu topicurile zilei:
Cura - eu nu pot sa tin cura Deei pentru ca nu rezist numai cu lapte si ziua de fructe iarasi ma omoara - m-am apucat de azi de dieta "catalin crisan" si asta e drastica, dar e in gen Atkins si are multe proteine care ma tin pe picioare. Este o dieta pe care au tinut-o vreo doua colege de-ale mele de la bucuresti care merg la un super nutritionist si a dat rezultate foarte bune. Doamne ajuta!
Fontanela - la Anastasia e inchisa de la 6 luni complet, ea s-a nascut cu fontanela cam de 1.5 cm si s-a inchis repede. Am inceput sa ii dau Vigantol doar la 6 luni tocmai pentru a nu se inchide (la recomandarea primului medic), desi urmatorii doi medici m-au certat pentru ca acum, uite, ne luptam cu iesirea dintisorilor si coaste evazate...este un aspect de care trebuie sa ne ocupam in viitorul apropiat sa vedem daca facem sau nu D injectabil. Voi pana la ce varsta stiti ca se da Vigantol si in ce cantitate? Ca mie imi spunea la un mom dat dr-ita Anastasiei ca dupa un an se dau 10 pic/o data pe zi. O sa intreb saptamana asta si o sa va spun.
Cu inaltimea..strumfa s-a lungist foarte mult in utlimele doua luni, cred ca are vreo 82 de cm pt ca toti pantalonii ii sunt scurti si nu a luat mai mult de 200 g pe luna, acum are 11,400 kg.
Giova, ma bucur ca ai reaparut si sa stii ca imi place tot mai mult de Marcolino haiducul la cat e de spiridus. Pupici multi
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
silvi_2005 spune:
LA MULTI ANI ILINCA !!!! SA CRESTI MARE SI SA II BUCURI PE PARINTI, PUPUPICI DE LA NOI !!!
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
asteryaro spune:
Ali, sper din tot sufletul ca iarinuta e ok si nu s-a lovit rau.
realitatea este ca, oricat de prudente si atente am fi, tot se mai intampla.
Si nu mai zice ca esti mama denaturata, ca nu-i asa.
Ma tot strofoc de ceva vreme si intreb acum: CINE MAI STIE CEVA DE KIKIRIKI SI LUANA???
Cristina, mami de
www.dropshots.com/astery