Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello am intrat sa va zic noapte buna inainte sa sting PC.
A fost fratelo calare pe net,ca i-a lipsit cat a fost la sky.
Am reusit sa citesc totusi ce ati scris,dar poze ioc
Eu imi fac probleme ca fontanela Dianei e inchisa de vreo 2-3 luni deja ... si are capul destul de mic Asta nu-i bai? Numai invers?
Mie mi-a zis Ghitza ca prin 13 ii vin banii,nu cum am zis eu inainte de 10 Cred ca ma gandeam la salariul meu
Acum il voi lua in doua runde,avans in 22 si decontare in 7 luna urmatoare,plus tichetele tot in 7.Inainte luam tot in 10 luna urmatoare si tichetele in 31 luna in curs,mai devreme deci. Dar se compenseaza ceva pe acolo
No,ca ma duc sa ma culc,iar am ajuns la ora tarzie

NOAPTE BUNA!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

dar dc va temeti nu inteleg ca tot 8 mil ca inainte luam si de acum nuami ca vin din bugete diferite
aaaa si numai luam aia 240000
sunt avantajate prin legea asta mamicile care nu is angajate ca iau si ele macar 2 mil
aaaa si mie tot timpul mi-au intrat banii pe card in ziua de 8 sau chiar inainte daca de ex cadea 8 sambata sau duminica,dupa ora 4

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Silvi cred ca ai auzit si cum a facut Mitica, cand a pus mana pe masuta.Bineinteles ca nu m-am suparat...m-am suparat eu pe alte feluri

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Halo fetele

Eu.. despre regim sa va zic cate ceva, ca am deschis subiect nou ca sa nu vorbim offtopic aici, dar vad ca nu intra decat strainezele care isi dau si ele asa, cu parerea.

Silvi, imi pare tare bine ca macar tu ai ramas. Si eu sunt pe baricade. Dar tu azi ai mancat numai varza ???? De ce ???? Eu am mancat salata de salata verde, cu ridichi si castraveti, si sote de morcovi si fasole verde, varza calita (in apa). La dieta asta trebuie neaparat sa mananci MULT. Pentru ca e foarte greu sa ajungi la 1200 de cal numai din legume sau numai din fructe, si organismul trebuie totusi hranit si nu infometat.

Multora li se pare infometare aceasta dieta, tocmai pentru ca nu o incearca, sau nu o tin bine. Eu am zis acolo ... sa se scada treptat numarul de calorii consumat, nu sa se faca infometare brusca, si sa se consume minim 1000 de cal pe zi. Multe zic ca produce carente, eu sunt foarte sigura ca nu este asa. Este o infuzie de vitamine si minerale, pentru ca mananci multe legume si fructe, si nu mananci carbohidrati prelucrati, grasimi, etc. Daca as manca ne-la-cura as manca mult mai putine vitamine si minerale. Si nu te impiedica nimeni sa iei suplimente cu vitamine si minerale daca tot ai impresia ca esti privat de asa ceva. Eu chiar recomand asta

Trebuie sa alegi cu cap meniurile, sa iti satisfaca poftele, dar sa nu pecesti cu "interzise". Mie cea mai grea zi mi se pare cea de fructe, dar trece repede si asta. Si de asemenea mi se pare greu sa beau destula apa ... la asta inca mai lucrez...hmmm.

Cat despre efectul yoyo, la mine nu s-a manifestat. Am slabit 4 kg si am pus de sarbatori 1 kg, care ... cred ca oricum il puneam, poate si mai mult.

Eu am simtit aceasta cura ca un fel de antrenament. Adeca m-am invatat sa mananc mai putin, sa ma satur si cu altceva decat cartofi prajiti, sa nu mai poftesc la dulciuri. Si asta imi pare ca e numai de bine.

Va pupicesc ! Noapte buna!

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

LA MULTI ANI ILINCA-IOANA!
Nora draga, sa fii fericita, vesela si sa iti faci parintii mandri de tine! Multa multa sanatate si multi de pupici de la mine! De la Razvan o caruta de si o tona de

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Fetelor, am vazut ca aveti nedumeriri cu indemnizatia+alocatia.
Din ce stiu eu (conform cadrului legal) alocatia de 24 lei se va majora la 200 lei si toata lumea va primi alocatia respectiva (indiferent de stagiul de cotizare) iar indenmnizatia de crestre a copilului va fi de 600 lei si va fi primta doar de mamicile care au indeplinit stagiul de cotizare.
Deci noi vom primi de acum 800 lei......asta inseamna ca vom iesi in pierdere cu 24 de lei
Eu primesc pe luna in curs alocatia+indemnizatia aferente lunii anterioare. Si asa cred ca primeste toata lumea. E suficient sa evrificati cupoanele primite cu banii ca sa vedeti luna inscrisa pe ele. Deci suma respectiva corespunde lunii de pe cupon. Asa se face ca in ianuarie vom primi 800 indemnizatia +24 alocatia pentru ca este aferenta lunii decembrie. Abia din februarie vom primi confrm modificarilor.
Sper ca nu v-am bagat si mai tare in ceata.....

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

Mergi la inceput

Si referitor la discutiile cu fontanela eu sunt necajita ca la Razvan e inchisa de vreo doua luni. Din septembrie ii dau iar cate 2 picaturi de Vigantol pentru ca asa mi-a recomandat dr de familie (toata vara nu i-am dat deloc, tot la recomandarea ei, ca sa nu se inchida fontanela prea repede). Pe mine ma pune pe ganduri perimetrul cranian, ca este 48 cm si mi se pare cam mic. La nastere a avut 33 cm.
Ideea e ca habar n-am cat trebuie sa fie la un an PC, la puiutzii vostri cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ioana Deci de luna viitoare luam modificat. Am inteles.. Cat desopre perimetrul cranian nu stiu daca trebuie sa-ti faci griji. La 10 luni Tibi avea 47, acum habar nu am cat are dar mai mult de 48-49 nu cred ca are.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ILINCA!

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Bumbita Eu i-am luat adidasi nr. 21 si ii sunt ok spre larguti. Se descurca si in 22.

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput