Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bee adevarul e ca e cam drastica dieta si daca faci asa pui imediat dupa dar eu am zis va vrea sa dau acum 2-3 kg si apoi o iau mai moale.Pupicei Anei si tie.
Ali, ti-am vazut printesa, tare dulce ecum merge ea lipa-lipa.Sa ia mare grija la masuta de sticala e contraindicata in acsele cu bebelasi maia les daca e transarenta.Dupa ce merge sa o pui undeva unde sa nu aibe acces Iarina ca se pot taia in ea si lovii urat daca pica se dau cu capul de ea, scuze ca am sarit pe masuta ta
Anasol, pune-l in patut cu o muzica lenta sau cu desene animate de la la ora 10 si lasa-l ca pana la urma isi regleaza el somnul, de cand e in patut.
Eu astazi mi-am facut de cap cu toate, cum nici n-am mancat in afara de reprizele de joaca cu bb am stat calare pe PC. O sa ma pun si eu in pat sa citesc ceva ca somn nu imi e nu stiu ce am.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu v-am spus ca intr-o seara la ora 21 am vazut o femeie cu copilul in ham in fatza la farmacie.
Mi s-a parut nebuna la ora aia sa stea sa plimbe copilul dar cred ca stia ea de ce.
Noapte buna...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Si indemnizatia cand o luati? Daca o luati inainte de 15 sa-mi spuneti si mie daca luati 6 sau 8.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Pai eu v-am spus ca asa i-a venit la cumnata-mea ca la mine vin cam pe la sfarsitul lunii ...pana o sa am timp sa merg sa le dau la aia numarul de cont dar asa ma enervez si plec maine sa imi vina si mie banii pana in 10 ca asa intra pe card.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Anasebe eu cred ca nu ca tare m-ar enerva si pe mine, mie o sa imi intre totul pe card si va anunt...dar nu stiu cand va fi asta...ca tot prin 15 imi bagau desteptii banii desi din 8 trebuie sa ii bage normal.Eu stiam ca intre dupa 15 alocatia pt luna in curs.

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

io am luat tot azi si indemnizatia: 8 mil

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Silvi dar nu prea are Iarina acces in camera aia doar din greseala mai ajunge pe acolo ca mai mult e prin bucatarie cu mine sau in camera unde e calculul
Anasebe pai tot 8 mil o sa vina ca doar nu is tampiti astia sa dea numai 6.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Anasol Hai ca mai sper atunci. Mai dar ce prostia dracului.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Anasol pai tu esti tare de tot daca ti-au venit deja banii...eu sunt inca in asteptare...cred ca or sa va vina la toate si pe urma mie daca mai raman

ali
IARINA la 10 luni

Mergi la inceput

Ali, ok atunci eu deindata ce am vazut-o m-am gandit sa nu pateasca ceva, sa nu te superi, ca sunt si eu figura.Tu pui filmulet cu Iarina umbland in 4 labe si eu ma leg de masuta scuze.
Anasol, pupici pentru informatie.

Mergi la inceput