Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Anasol..al meu doarme cam in fiecare seara la aceeasi ora, adica la 21.30 e in pat.
Oboseste-l seara mai tare sa doarma daca e mai activ.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Bianca, lasa inaltimea, ca e bine Dani si frumos foc. Nu cresc si ei standard, asta e.
Bumbita, tu vad ca esti naturala asa deschisa la par (roscata deschis, cumva?), dar si Sebi e blonziu-roscatel. Eu is vopsita toata ziua, insa am sotul roscat si Ana e blonzie-roscata ca el.
Silvi, m-ash face si eu curista, dar mi se pare cam drastica dieta asta si mie una mi-e cam frica de castigul rapid in greutate de dupa. PAi pe langa dieta asta, Daneza mi se parea echilibrata! SI la aia, am slabit 4, am pus 2.. Acum m-ar tenta pe mine ceva cu banane si lapte sau iaurt. Tb s-o caut. Pt ca astea-s mai la indemana. Poate la zilele cu fructe si legume ash rezista, dar 2 zile cu lapte? Poate cafea cu lapte! Poate imi creste tensiunea! Pana maine ma lamuresc. Spor la tinut regim! Eu inca am dubii, fiindca mi se pare ca genul asta de cura te cam priveaza de proteine (daca le exceptam pe cele din lapte si pe cele din legume cum ar fi ciupercile, care parca sunt bogate in proteine). Pe Deea o inteleg, ca e greu cu dietele pt vegetarieni. Mai toate au la baza carnea.
Cat despre fontanela si cap mare, abia astept sa se inchida aia odata, sa nu mai creasca si caputul fetei! Eu, live, copil mai capos n-am vazut.
AnaS, poate ai tai te strigau:"Oooooo,ANA!"
Noapte buna fetele!

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

bianca cum as putea sa-l obosesc,ca ma face el pe mine varza,numai pot de somn si el vb la tel acum

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Noi suntem bine ,adica Iarina e foarte bine iar eu si Mitica suntem terminati ca ne termina cu plimbarile ei,ea numai sa se plimbe vrea si noi nu mai putem de spate dar o mai punem pe jos mai ales ca acum merge si in 4 labe www.dropshots.com/day.php?userid=226524&cdate=20070108&ctime=205951" target="_blank">aici aveti dovada .

Eu astazi am avut treaba prin oras si am trecut si pe la dr. Iarinei sa intreb pe cand sa mergem la vaccinul de 1 an si suntem programati pe 20 februarie...sa mai scapam si de asta tot asa fara febra si sunt bucuroasa.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Fetelor u am citit mai in urma ca va intrebati cum si cat o sa vina alocatia luna asta ...la o cumnata de a mea i-a venit joi alocata si i-a venit 240.000 lei asa cca eu cred ca luna asta o sa vina normal ca si pana acum.

Apropo de asta...nu vin cu o luna in urma?

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

si io am luat alocatia azi:240000

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ali, super Iarina...bravo ei. Alocatia vine acum pe luna decembrie..deci sunt in urma.
Anasol..chiar nu stiu ce idei sa iti dau...
Noapte buna fetele, merg si eu la nani.
Silvi, Bee, Ali,Anasebe, Anasol, Denisa, Giova, Moni, restul...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Pai nu vad logica pt care ar veni cu o luna urma alocatia. Ca doar nu e ca salariul sa vina pe munca prestata. Dar ma rog, cu logica in Ro nu prea ai ce face.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Anasol sa sti ca si Iarina mai are seri in care nu vrea sa doarma pana pe la 12-1 oaptea dar ce sa-i faci daca ea nu vrea ,mai nou am prins o smecherie o plimb pana nu mai poate si automat cade la datorie

ali
IARINA la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Deci sa inteleg ca luna asta e posibil sa iesim cu 2 mil mai putin???????? Ma impusc.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput