Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si eu ma bucur Anasebe. Mi-ati lipsit mult de tot.
Denisa asa trateaza-te mama si ai grija de bebe. Nu a stricat peretii, ca e rezistenta zugraveala, dar facea un zgomot infernal. Si acum avem vecini si deasupra dsi dedesupt.
Silvi eu nu am inceput. azi numai varza ai mancat? ai gasit dintr-aia rosie?
Bumbita nu am pus inca poze. maine pun si filmulete, dar numai dupa 11, ca am masaj de la 10. Il reincep dupa 2 luni de pauza.

Fete eu ma duc in pat, sper sa adorma marco sa pot face o baie linistita.
Pe maine. la .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bumbitza-Emma poarta 5jumate de aici, care cred eu dc imi aduc bien aminte ca e 21-22 la voi-ea are piciorul lat de la pernutza care se formeaza, si practic mereu e intre numere.Oricum ma bucur ca a primit niste pantofi superbi albi de rochitze de la nasa-sa, is 6, mai are pe cei negri, la fel 6, are ghete si adidasi pt primavara nr 6 primitzi de la cumnatzi din anglia si de data asta s-au potrivit, deci noi pina in parilie sper ca suntem asiguratzi ca am inteles ca acum le creste mai greu piciorul, cum iau si mai putzin in kg si in inaltime.

Silvi- eu cred ca esti singura "curista" impreuna cu Deea-pusi!

Denisa
Denisa 13w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bumbita,multumim
Silvi, te invit sa papi cartofi copti cu unt ca mi-au mai ramas 2 ...si slanina am 4 table. Lasa ca nu esti deloc
Acum m-am plans la sora-mea de inaltimea lui Dani si mi-a spus ca ei nu cresc tot timpul, ca au perioade de crestere asha ca sa stau linistita. oricum maine nu pot merge la cabinet, o sa merg poimaine ca maine vreau sa merg la curs+ ca vin si finii mei maine la noi de Sf Ioan ca nu au reusit pana acum sa ajunga.Maine am program incarcat
Eu ma plangeam de Dani ca nu a crescut de 2 luni nimic...si sa fie ceva in neregula...sa fie vreo probleme cu glanda sau ce stiu eu...ca iti trec toate tampeniile prin cap
Giova, nici eu nu am gasit pozele noi cu Marco
Denisa..ce bine de voi ca tot primiti

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

am vazut in poze pantofiorii negri ai emmei...sunt frumosi foc.sunt din lac?

noi suntem la limita.tr sa ii iau alte ghetute...are unii nr. 21 si ii sunt fics.daca ii dau strampii grosi, ma chinui sa intre.deci un 22 ar fi ok

silvi, eu am inceput serios sa fac la bicicleta, nu mai mananc paine si incerc ....sa nu mai manca dupa 19...sa vedem. as vrea o schimbare la primavara...mai slaba...poate imi fac curaj si ma si vopsesc.pana acum nu m-am vopsit desi au fost multe tentatii.

bee, am vazut ca si tu ai nuanta parului ca si a mea. mi-ar fi placut si mie ca sebi sa fie mai blondut. nu cred sa se mai deschida , poate se mai inchide.

www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20070105" target="_blank">http://www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20070105 cam cu asta isi ocupa sebi timpul/url]

bumbita si sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ma duc si eu la culcare...va pup pe toate si sa avem o noapte fara treziri prea dese din partea spiridusilor...

www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20070105" target="_blank">http://www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20070105 cam cu asta isi ocupa sebi timpul/url]

bumbita si sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Noapte buna Bumbitza
Moni lasa naibii actele alea
Am pus o poza noua cu nepotii mei sa ma laud si eu Sunt copii la sora-mea, fata e cu 5 luni mai mare ca a mea, si baiatul a implinit 4 ani in decembrie
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=DSC01531.jpg
Cand aud ca vorbiti de pantofi de lac... Cand era Sandra bebe, cautam inebunita pantofi de lac si nu se gaseau nicaieri, neamuri in strainatate nu am... se gaseau niste pantofi de musama sau piele unisex...
Asha ca pana pe la 5 ani Sandra nu a avut pantofiori de lac. Ce vremuri....
Si sa vedeti faza...am primit de la o cunostiintza o pereche de pantofi de lac...Sandra avea vreo 2-3 ani si i-ar fi fost buni pe la 5,5 -6 ani si asha bine i-am pus ca am uitat de ei si tin minte ca erau nr 31, si eu i-am gasit cand avea Sandra 33 la picior Si erau superbi cu o funditza in fatza, si erau negri...
Asta e, i-am si facut cadou la o fetitza sa nu mai stea aici degeaba

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

deci sunt singura curista? cred ca Deea mai face cura.
Giova n-am gasit si am facut din aceea alba, ma doare stomacul ca naiba
Bianca la ce foame am in mine daca as intra intre cartofii tai cred ca n-ar mai ramane nimic din ei

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

mai fetelor mai este vreun copil care la ora asta nu face nani?
ca io ma urc pe pereti de nervi,are un program fiiumiu asta ,adorme numai pe la 12-1 noaptea ,iar ziua doarme o sg data cam 2 ore

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Eu o sa fac cura macar 5 zile sa scap de surplusul de sarbatori si dupa aceea revin la regimul meu de viata, cate putin din toate.
Nu sunt grasa dar am ceva sunculite la talie, care culmea nu se vedeau cand eram mai grasa si imi tot ies la pantaloni si ma enerveaza. Nu ma stresez prea tare ca sunt acum si fara sot, si in oraselul asta mic, la ce pulovere largi imi trag pe mine pot sa am oricate kg.
Bumbita noapte buna.
Giova chiar asa pune si tu ceva poze noi cu Marco ca pe mine ma incanta de fiecare data cand pui poze cu el.
Bianca tare draguta poza, sunt niste ingerasi toti 4, se vede foarte clar ca ua trasaturi comune.
Denisa sa foloseasca cu placere Emma ce a primit.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare gagici,cu intarziere urez si eu La multi ani tuturor care poarta numele de ION sau IOANA
Eu zilele astea m-am tot uitat la poze si am vazut ca toti sunt niste spiridusi absolut superbi asa deci i-am vazut pe:Matei,Diana , Daria,Daria,Emma ,Razvan,Sebastian,Anastasia,Angelos, Raisa,Jasmine,Dani,David deci toate noutatile imi cer scuze daca nu am amintit pe cineva dar i-am vazut chiar pe toti si sunt niste frumosi ii pe toti si pe toate mamicitele.
Daria si Emma au fost intr-adevar niste printese si tortuletul Dariei a fost super.

V-am

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput