Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bianca Cum si unde i-ai calculat curba de inaltoime si greutate? Vreau si io.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cam asa e Bianca dar lasa ca avem noi timp de taclale.
Marco nu e inalt. In comparatie cu Alain, e mic, sau cu Tibi. Trebuie sa-l masor acum la 1 an sa vedem cat are.
Greutatea ...si la noi 200 gr, luna asta. si cu indulgenta, la cat de rau a mancat....
Tot pe cantar digital l-am cantarit, dezbracat si nemancat.
Si nu-ti fa probleme ca va fi scund. Nu acum se vede cine e inalt sau mic, ci mai incolo, dupa 10 ani.
Eu am 1,68 si Clau are 1,87, nu suntem pitici, dar Marco e in comparatie cu altii de seama lui.
Anasebe te cheama si Oana?sau iti spun de la Ana?Uitasem: felicitari pt. primii pasi a lui Tiberiu.Bravo!!! Vezi ca a reusit?

Eu l-am pus in patut si nici urma sa doarma. Imi zgarie peretii cu capacul de la sticla de lapte.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bianca si sebi este scundut, a avut la nastere 49 cm...eu nu l-am masurat...dar mi se pare normal sa se semene cu mine ( 1, 63 )...dar fiind baiat se rezolva cu sportulmai tarziu. si mie mi se pare maruntel si la fata si la corp comparativ cu copiii de seama lui din parculet. uite o sa-l masor si eu maine si-ti zic.

s-a culcat si sebita al meu pe la 22 si eu mai imi arunc ochii pe net...acum vreau sa ma delectez si sa ma uit la poze

www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20070105" target="_blank">http://www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20070105 cam cu asta isi ocupa sebi timpul/url]

bumbita si sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Gio Oana vine cica de la Ana. Ma rog, tata vroia Ana, mama Ioana. tata m-a declarat asa ca a spus Ana, dar de strigat au ajuns la un compromis si ma striga Oana.

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anasebe tare de tot.
Maraki am vazut si eu pozele. ce frumos e pe la voi in magazine. Vad ca l-ai pozat pe Angelos cu tot familionul. Dar cine e tipa blonda si fetita bruneta?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anasebe simpatica faza cu Oana.
Bianca si eu sunt deacord cu Giova, mai tarziu poti sa iti dai seama de inaltime.Alain avea 58 de cm la nastere, normal ca si acum e mai inalt ca cei nascuti mai mititei.Eu una n-am incredere in cantarele electronice, daca incerci de trei ori ai trei rezultate....
Bumbita, ca sa stai linistita mai bine mergi si tu cu Sebi sa ii vada fontanela unmedic, nici la Alain nu-i inchis de tot cred ca si el are un deget si ceva spatiu.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Gio BAI MA BUCUR ASA DE TARE CA AI IN SFARSIT NET!!!!!!!!!!!!!

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

VAi ce activitate pe aici, eu nu am reusit sa dorm din cauza tusei si cand ma mai linistissm si ue, hopa s-a trezit emma dupa 2h de somn, dar saraca azi noapte a bagat 12,5h legate, deci cred ca azi nu mai doarme-acum am trimis-o cu dragos ca a venit mai repede, sa imi ia niste pastiel de sinus si tuse permise in sarcina, sper sa gaseasca, ca altfel o iau razna si in ritmul asta ala micu' nu stiu ce copil va iesi, iar de inceput munca miercuri nu voi putea- sper macarjoi sa am duc.
Ana- pupici si pt Oana-suna bine, ce face Tibi- ce lungan e, si Emma are 81-82, sper sa o prind zilele astea sa ma dumiresc exact cat, dar pe 17 mergem oricum la medic, ea a avut 50,5 cm la nastere.
Bianca-nu te stresa cu inaltimea ca se rezolva cu sport, mereu, ai mei sunt scuzi si eu am crescut bine, 1,69, fata de 1,60 mama si 1,77 tata, nu zici?
Giova- illasi sa zgaraie peretzii noi? Pusi!
Merg sa imi iau ceaiul, sper sa mai revin.

Denisa
Denisa 13w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

giova, unde ai pus poze noi cu marco?
bianca este super montajul cu dani.

fetelor, piticii vostri cat mai poarta la picior? ce numar?

www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20070105" target="_blank">http://www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20070105 cam cu asta isi ocupa sebi timpul/url]

bumbita si sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am si eu o intrebare: pana la urma a mai inceput cineva cura? sau am ramas doar eu -ista de porfesie.Nu de alat dar asa ma doare stomacul dupa fiertura de varza....

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput