Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 17
Giova spune:
Bee pai eu nu puteam face mare scandal, ca nu m-a last Clau, ca e amic cu directoarea. Dar acum tot le-am facut, si nu erau vina lor, ci a electricienilor. E un scurt circuit in ap., dar nu putem vedea unde, ca avem toate cablurile trase prin perete. Acum s-a rezolvat, dar nu putem folosi 2 calculatoare in acelasi timp.
Marco are 10 kg jumate.
Intrebare -intrebatoare:
Se poate ca un bb nascut cu 2850 gr sa aiba acum la 2 luni si 3 sapt. 7 kg?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia
anasol spune:
buna seara gagici
anuntz si io un bb chelios,a stat asa cuminte la tuns,are o fatza de murim de ras,e tuns zero
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
bumbita spune:
silvi, fontanela lui sebi are cam doua degete...deschidere.
bee interesanta teorie....si linistitoare.
multumesc fetelor
sebi a mancat in seara asta un ou fiert. in sfarsit a mancat oul fiert
si un crenvust
la culcare pe la 22-22, 30 ii dau si laptic de la sursa. a inceput o comedie super pe pro tv asa ca....ci sentiamo domani.

www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20070105" target="_blank">http://www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20070105 cam cu asta isi ocupa sebi timpul/url]
bumbita si sebastian(03.01.2006)
silvi_2005 spune:
Giova sincer mi se pare enorm dar totul e posibil....
Fontanela e in primul rand pt a permite creierului sa creasca, el creste destul de mult si daca ar fi craniul compact de la inceput n-ar avea unde saracul.la unii ramane mititel cu toata fontanela
adr nu-i ea vinovata
glumesc.
Bee mersi de raspuns, o sa sun si eu maine dr sa vad cand il programez.
Anasol pune poze sa-l vedem si noi.
Denisa eu sunt convinsa ca o sa va fie mai bine singurei.
Acum mi-a incheiat si conversatia cu sotul meu pe net, fug si eu la Alain ca m-am purcelit acum.
Moni pe unde esti?
trezirea
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
asteryaro spune:
[quote]Originally posted by silvi_2005
...la unii ramane mititel cu toata fontanela
adr nu-i ea vinovata
glumesc.
Ah, ce mi-a placut asta!!!
Acum mi-a incheiat si conversatia cu sotul meu pe net, fug si eu la Alain ca m-am purcelit acum.
Iar asta cu purcelitul... e faina tare!
Silvi, cum e la Cluj? Ca am sotul acolo.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
monica70 spune:
Silvi aci-s citesc,dar fac declaratii la finante pentru asociatia familiala 
n-am timp inca sa scriu sau sa vad poze 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"
silvi_2005 spune:
Cristina
eu sunt la Nasaud acum la parintii mei de aceea imi mai arde si de glume ca nu mai sunt asa de obosita.la Cluj e tare frumos impodobit orasul, chiar cu mai mult bun gust anul acesta si era cald, zicea fratele meu azi.Eu chiar n-am facut nci o poza anul asta seara in pietze si imi pare rau, pe Alain nu-l puteam scoate noaptea si eu nu puteam sa ies ca nu aveam cu cine sa-l las.
Ce mai face Razvanel, va plimbati? ce mai face mai nou?
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Biancas spune:
Seara./...
Mi-am scos si eu cursul si caietul de statistica la interval dar nicicum nu ma indeamna inima
Am dormit de dupa-masa 2 ore ca imi era somn si sigur azi nu o sa am somn prea curand...dar daca ma apuc sa citesc, una doua ma apuca...asha sunt eu, daca citesc seara ma apuca somnul, e ca un calmant pt mine...
Moni, ma bucur ca a fost ok in prima zi de lucru si nu te-ai spetit prea tare muncind...mai dureaza putin pana puneti la punct totul 
Giova bine ai revenit, noi nu prea am avut ocazia sa discutam, am aparut eu si ai disparut tu
M-am uitat iar la Marco si e un copil super
inalt si frumos. 
March...eu de cate ori o vad pe Ioana imi amintesc de fetitza care stia care e "cocosu"
si eu cand am scris am scris de cal din greseala
Arata tare bine torul si Ioana la fel cu coditzele alea 
Bumbitza, din cate stiu eu nu are nimic fontanela daca se inchide tarziu. Singurul inconvenient e ca copilul va avea capul mare in rest...asta daca se inchide dupa 2 ani.. Se zice ca normal e ca pana la 1.5 luni sa se inchida. La controlul de 7 luni la doctoritza i s-a parut ca ii e mare fontanela la Dani si i-a dat Vi-sol...pt linistea ta du-te la control si probabil ca iti da ceva vit B si calciu. Noi tot 2 picaturi de Vigantol folosim de la nastere si mai are inca din ea.
Fetelor eu iar am un cui in cap
L-am masurat azi pe Dani si tot 76 cm are ca la 10 luni. Sotul meu zice ca el vede ca a crescut dar pe cm nu se vede. Am sunat-o azi de doctoritza, i-am spus si a spus sa merge maine la cabinet sa il masoare cu aparutul ala al ei. Eu nu pot intelege cum de nu a crescut...Am observat eu cand era bebe ca avea vreo luna si ceva ca nu crestea si apoi crestea 3-4 cm dar acum mi se pare aiurea. Si doar da=o incolo de treaba ca stiu sa il masor. Si daca a crescut mai mult de 1 cm nu vad sa creasca. Mie frica sa nu fie ceva![]()
vai...si maine am si curs de conta...nush cum o sa fac...(cum mi-a picat fisa)
Citeam zilele trecute pe net ca un bebe de la nastere pana la 1 an trebuie sa creasca cam 23-25 cm, al meu s-a nascut cu 57 acum are 76...deci...
si pe cantarul digital avea azi 10.400 imbracat mai grosutz si cu scutec. deci cam 10.100 zic eu..
naiba stie ca nu sunt sigura pe cantarul ala cu toate ca e digital.
I-am facut acum curba de inaltime si greutate si la inaltime e putin mai sus de inalt si la greutate e catre slab cica...
Chestie ciudata e ca de ce nu a mai crescut de 2 luni....
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
anasebe spune:
Pai bine mai Bianca dar a fost si f inalt la nastere. Poate d-aia a luat mai putin.
Al meu a avut 49, acum are 83 deci....34 cm.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
Biancas spune:
Pai tocmai Anasebe, ca a fost inalt si normal trebuia sa creasca nu? Tibi a crescut super bine
Sper ca nu seamana in partea mea, adica sa semene cu neamul piticotilor ca eu sunt cea mai mare din familie, eu am 1.60 (aproape) sora-mea 1.57 si maica-mea 1.54-1.55
Tatal meu a avut 1.72.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006