Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 16
paula2003 spune:
La multi ani!
9 ianuarie - Irinel2005 Ilinca Ioana
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
Denisam spune:
Silvi- multam de intrebare, parca nu mai e f. rasfatzata, cand e cu mine si dragos e super ok, chiar dc maraie uneori ca vrea ceva,in final ne intelegem noi, ori ii dam ceva la schimb, ori e nu, cum e la tv, flori, etc.
Danast- unde esti, am sunat si eu azi-nu a intrat mesageria, stiu ca m-ai cautat, sper sa dam una de alta.
Ursu- cum a fost petrecerea raisei?
Maraki- ar trebsa fie ok Angelos la vaccin, tzinem pumnii.
Dana, Bombo,Anas,Andiaro, Mirela sirestul- datzi un semn ca totul e bine-pupici, incerc sa dorm cu emma si eu ca a picat saraca.
Denisa
Denisa
13w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

silvi_2005 spune:
Giova nu scrie dilutia pe plic, eu am auzit cand a zis sa ii prepare Camomila 1000 dar nu stiu daca asta e dilutia.Poate ca asa e si de aceea azis sa ii dau doza unica.Mie mi-a zis sa i le dau cu o lingurita direct in gurita, ca dizolvate nu au chiar acelasi efect.Incearca sa i le dai asa.
Cosmi, atre dragut e spiridusul tau, ii sta f bine in rosu si e bestial cu ochelarii de soare. A crescut f mult, e asa de schimbat fata de primele poze, parca in unele seamana cu Alain![]()
mai fetelor chiar vroiam sa va intreb de vaccin, pe mine nu m-a mai anuntat nimic dr lui de vaccinari.Giona se mai face pentaxim si la un an, eu tot pentaxim i-am facut.
Antirujeolicul cand se face acum?
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Bumbita la Alain e destul de bine inchisa, asa a zis si socrul si soacra mea, si eu am constatat asta, nu de tot dar mai are putin.Cat de deschsa e?Se masoara cu degetele, cat mai are?
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Giova spune:
Silvi dar nu stiu daca le ia asa nediluate.
Poate ala de la 1 an si o luna sa fie antirujeolic. Nu stiu, ca dr. mea vb. in termeni medicali si nu inteleg nimic.
Denisa cum esti? le-ati zis socrilor ca mai asteptati un bebe? Am citit ca acum sunterti singurei, ca s-au dus la celalat fiu. ce bine trebuie sa va fie....
Maraki ai inceput munca?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia
silvi_2005 spune:
Giova si a zis ca trebuie sa ii faci pentaxim si al un an?Ca sa stiu sa-l comand.Eu la dr unde e inscris nu-l duc decat la vaccin si nu prea tin legatura cu ea.Sa imi zici sa stiu sa-l comand din timp si eu ca tot de asta am facut.
Giova spune:
dA sILVI mi-a zis ca doar Pentaximul trebuie facut. Noi am fost la dr. dupa trimitere cu cusatura lui Marcoi si de aceea stiu. Si noi mergem doar la vaccin la ea.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Denisam spune:
Giova-suntem singuri pina diseara ca au venit cumnatzii si i-au luat pe socrii 2 zile la montreal si e posibil sa mai mearga 2 zile la cabana.
Dar Dragos si ei zic ca dupa ce merge emma la cresa o sa plece acasa,deci speram ca nu stau pina pe 7 aprilie cum e biletul de avion,vrem sa le schimbam biletele.
V-am pupat si numai bine!
Denisa
Denisa
13w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Bee spune:
Bumbita sa stii ca si Ana are fontanela mare inca (acum e cat o nuca mai mica). Si la cat de mare e inca, n-o sa se inchida inainte de 2 ani. Dar mie mi-a zis un pediatru bun, tata de 3 copii, ca celui mic i s-a inchis fontanela la 2 ani jumate si tot nu si-a facut probleme. Si cand m-a intrebat de ce cred eu ca e lasata fontanela acolo de D-zeu....evident nu ma gande3am la ce mi-a spus el mai incolo: pt ca in cazul unei cazatori si lovituri la cap sa aiba cum sa se elibereze presiunea intracraniana. Interesant.
Maraki, vaccinul de un an, a fost fara urmari notabile. Seara febra 38, trecuta de la sine, fara antitermic, iar a doua zi ne-am petrecut fara probleme la ziua ei.
Antirujeolicul se face la cel putin 6 saptamani dupa vaccinul de un an.
Silvi, cred ca la un an trebuie facut ce-ai facut si la 6 luni.
Si eu o sa o dau pe Ana pe homeopate, pt fixarea calciului, doar doar i s-or indrepta piciorusele (sa nu ma injure fata mai incolo cand s-o trezi inalta, slaba, frumoasa, ca o manechina, dar cu picioare strambe) si s-o mai inchide fontaneloiul.
Giova, bine ca ai rezolvat-o cu netul. SI la noi se misca..........melcul e rapid pe langa ei. Si te trateaza intr-un sictir! Dupa 4 luni de lipsa internet am luat eu telefonul in mana si le-am spus vreo 2 de s-au executat in 2 zile. Sunt fioroasa! Cat despre luatul in greutate, pai atat ar trebui sa ia piticii la varsta asta. Cate kg are el acum? Nu de alta, dar nici Ana nu cred a luat 500 g in 2-3 luni.
Denisa, am inteles ca va e bine la toti 3 singurei! Tare frumoasa Emma la petrecere.
Vai si am vazut poze si poze si poze.........Frumosi copilasii! Tare frumosi. SI torturile ....yammy
.....Si-mi adusei aminte, Deea dupa 5 zile in bucatarie nu te-a evacuat barbatul din casa? CA eu 2 zile de Craciun+ ziua Anei si inca 2 de Rev si mai aveam tare putin pana la divort. Ca mi s-a scandalizat barbatul ca el si-a luat nevasta, nu bucatareasa! Si io munceam la tot felul de fineturi.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Giova spune:
Cred ca abia astepti sa plece Denisa.
Marco bea lapte Dorna si latte prima crescita Parmalat. Dorna ii dau seara cu cereale si celalat dimineata.
De ziua lui a primit jucarii, hainute, cei din Alba i-au dat bani, asa ca weekendul viitor tragem un drum de Szeged sa-i stricam. Sper ca au inceput reducerile.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)