Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 30
bumbita spune:
ali, multumim . sa incerci sa ii dai sa isi ia singura, sa bage mana in mancare sau sa ia iarina singura lingurita si " sa manace"....cu riscul de a se mozoli. eu asa am facut. si e foarte bine. vreau sa va zic ca tine singurel cotoiul si-l mananca...chiar ii place mult. trebuie sa fie moale, facut la cuptor. cand manaca incearca sa-mi ia lingurita dinmana si incearca sa-si bage el in gurita, da' bineinteles ca pica totul pe jos
...dar e placerea lui maxima
ieri l-am gasit cu marul intreg manca din el...parca era mancat de un soricel. banana voi cum o dati? o mai pasati? noi muscam din ea...ma tin dupa el prin casa si o mananca toata.
puteti vedea una bucata spiridus mancand singurel spaghete
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
LunaNoua spune:
Neata fetele.
iaca si eu p'aci...
...ma reculeg
.. si mai citesc cate putin despre voi...
Ali, tu te iei dupa ce spune postasul ?
Citeste legea si o sa te lamuresti. Se trezesc toti postasii sa speculeze litera legii... hahaha !!
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2
LunaNoua spune:
Bumbita, supeeeeeeeeerb filmuletul cu spaghetele 
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2
szaboali spune:
Bumbita
si Iarina ia lingurita im mana dar numai imi da mie papa ,noi papam cu doua lindutite
eu ii dai ei si ea mie
sau pe cand e mai satula mai se picteaza toata si bineinteles o schimb de vreo 2 sau 3 ori pe zi
.
Banana si ea o papa muscand din ea mai mult,numai cand e super obosita si nu vrea sa pape mancarica ii bag o banana pisata dar in rest numai musca , ca asa ii place ei mai mult.
Acum plec ,s-au anuntat ceva musafiri
si nu am chef de ei
paaaaaaaaaa
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei
bumbita spune:
ali, scapa de ei repede.bag-o pe iarina la inaintare...trebuie sa se culce. poate inteleg
ma duc si eu sa ii dau copilului sa manance. revin.
puteti vedea una bucata spiridus mancand singurel spaghete
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
acina spune:
Am revenit
mralu cu cine ai nascut la Polizu?
Oana am aceeasi problema cu Andrei, ma zapaceste cu sculatul noaptea, pe langa laptic bibe complet mai bea si apica de 2-3 ori.
Giova da m-am intors la serviciu din octombrie dar am si acasa , dupa luuuungi asteptari si multe telefoane la rds.De acasa intru mai rar ca sincera sa fiu prefer sa ma joc cu fimiu sau sa stau la o tacla cu al meu sot.
Am masurat si eu copilul are 79 cm.
Deci ma lamureste si pe mine cineva utut= hinta.Nu va suparati dar hinta ce e?
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Giova spune:
aCINA AM INTELES. hINTA E LEAGAN.
Ali mersi de traducere.
Bumbita faina interpretare. Sa fie toti sanatosi, caci restul se rezolva.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an
acina spune:
aaa inteleg Giova merci.
Am vazut si eu filmuletul cu Sebi mancaciosul de spaghete.
mama de dragut.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
T_Ioana spune:
Ralu
, nu prea am ce sa filmez ca nu face nimik deosebit..decat ca urla din orice si pt orice fleac plange cu lacrimi cat margica. Mi-e tare mila de el mititelul dar parca niciodata cand a fost racit nu a facut in halul asta..deh, s-a cam rasfatat daca a stat atat de mult cu ta-su de sarbatori!
De asta mi-e si mie ciuda, ca la BCR se ia comision la fiecare tranzactie, stiu ca pana la 600 se iau 2 lei iar daca suma extrasa e mai mare de 600 lei se ia 0,1% din suma.De asta as fi vrut sa-mi intre banii pe cardul de Transilvania, ca astia nu iau comison deloc![]()
Bee, pupici si ai grija de tine!
Mai, mie iar nu-mi merge messengerul, si de dimineata mergea.....offf!
Ma duc sa incerc sa pregatesc masa de pranz pt cand se trezeste Razvan, habar n-am ce sa-i fac...i-as face peste ca ala ii place mult dar a mancat si ieri....poate azi nu papam carnita.......
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"