Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 13
Bee spune:
Buna fetele!
LA MULTI ANI cu intarziere Ioanelor si Ioanilor nostri/vostri!
Acum ma apuc sa ma uit la pozicile si filmuletele care s-au pus. Si ma bag si eu printre curiste, ca au facut ravagii sarbatorile pe corpul meu (si mai ales pe burta! Iar zici ca-s gravida in 4 luni). NU mai spun cate kg am luat, ca mi-e mie rusine (hai sa recunosc, ca poate asa fac un pas inainte spre indreptare! Intre 2 si 3 kg de Craciun + Rev). SI nu mai spun ce foame jalnica ma incearca non stop! Ma trezesc noaptea si tb sa inghit o banana, o portocala, ceva. Ma roade stomacul mereu si ma doare si capul. Asa ca intrebare: ce trebuie sa mananc azi? Ca oricum am trisat deja mancand niste cascaval+ salam (gol, fara paine)
In rest? Iar, am fost cu Ana la doctori la centrul unde facea e ea recuperarea si vesti bune. Scapam!
In sfarsit ambele doctorite care au vazut-o au zis ca e ok, recuperata fff bine, nici nu ai zice ca a avut ceva. Imi si venea sa plang. Asa ca in afara de picioruse strambe si cracanate de trece tractorul printre ele, suntem ok. Finally! Sambata am fost pe la Biserica si cu Anutza si a fost foarte incantata inauntru! Vorbea pe limba ei cu picturile si icoanele, care i-au placut la nebunie. Ieri am fost la bunicutul ei, tatal lui Radu, care e Ioan. Si acolo a alergat de zor pisica. Pisica minunata, care statea si la smotocit. De acolo, am fugit la alta fetita care facea 2 ani, ne-am distrat, n-am fost deloc vedete, ca doar sarbatorita era vedeta si Ana era retrasa, timida si cuminte (prea multi oameni mari ca sa fie ea in largul ei) si fffff incantata de nenumaratele jucarii pe care i le arata fetita. Asa ca noi socializam puternic.
Gianis si Rares bine ati venit si va asteptam cu drag la multe povesti! Si ce daca a fost un an greu? A trecut! O sa fie muuult mai bine, nu?
Silvi,
ca tu ai grija sa ne perfectionam in ale bebeilor. Multumiri. Cat despre trezitul lui Alain......Rabdare. CA eu numai cand aud de dinti mi se ridica parul pe ceafa. Mai stii si povestea noatra? Primii 2 dinti la 7 luni, urmatorii 4 acum de sarbatori (adica la 5 luni distanta), dar cine o vedea: dintii. Nopti nedormite nenumarate pe la 9 luni, de nu mai credeam ca se termina, nemancare, etc. SI ca exemplu de cum am ajuns sa nu mai bag de seama trezirile noaptea: sambata am fost cu sotul la un chef in oras, am venit la 1 acasa, m-am culcat la 1.30, la 6 am schimbat camera sa ma odihnesc separat de Ana care la 7-8 face ochi. La 9 ma trezesc si ma intreaba barbatul: Cum a fost fata? EU: aaaaaa, s-a trezit 3 ori :2, 4, 5.30. Si Radu imi spune: pai, a fost cuminte, nu?
.......Eu: DA.
Hai ca mm-am intins. SPer sa am timp sa fiu mai prezenta.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
anasebe spune:
Bee Nu s-a inceput cura.
Ma bucur ca ati scapat de kineto si ca Ana si-a revenit complet. Era si timpul!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
acina spune:
buna frumosilor,
La Multi Ani pt Sf Ion, mai tarziu si noi cu urarile,
Toanca , frumusel foc Matei.
Gianis bine ai venit , dragut Rares.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
mralu spune:
Buna tuturor!
Eu ma numesc Crina si sunt nascuta pe 08.01.2006 asa ca azi fac exact 1AN. Mami va urmareste inca de la odisee da' desi a postat de cateva ori eu nu am aparut pe listuta. Da' nu m-am suparat. Eu va urez tuturor La multi ani shi sa cresteti mari si sanatosi. Va pup.
acina spune:
Problema asta trebuie rezolvata gargarita Crina.
LA Multi Ani pt 1 anisor.Sa cresti mare si frumoasa.
Mami de Crina trebuie sa dai mai multe date ca sa poti fi trecuta pe listuta.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
anymony spune:
Bine ati venit RARES si CRINA!
Povestiti-ne despre voi....cum v-ati nascut, si ce nazdravanii faceti...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
Bee spune:
LA MULTI ANI CRINA!
LA MULTI ANI Vladimir!
Mami de Crina, sa stii ca nu a fost rea vointa din partea bebeianfeb, doar ca mesajele tale, fiind moderate, au aparut mai tarziu si probabil au trecut neobservate la ritmul in care se umpleau capitolele la un moment dat. Dar sigur te vor baga in seama fetele care se ocupa de listuta.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
anymony spune:
Mamicilor de fetite care ati facut deja 1 an..ia ziceti cum a fost cu ruperea turtei..protocolul ma intereseaza.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
cosmi1975 spune:
tuturor
noi suntem bine sanatosi cu toate ca eu sunt in medical ca nu poate mama sa vina sa stea cu stef
stef care e un nazdravan . ieri a cazut din carutul de cumparaturi de la carrfour ala care i special de bebei
se facuse sotul galben ca lamaia . cu toate ca stef a plans nitel si gata .... daca n a cazut copilul asta al meu de 20 ori pana acum e nik
SILVI 2005
SI AVETI GRIJA DE VOI
RARES bine ai venit
ANYMONI...CUSCRA TU TAI TURTA LA FATA??sa faci o petrecere la nora mea faina
GAGICI VA PUP SI S IN ZONA
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
silvi_2005 spune:
Bee ma bucur tare mult ca sunteti bine, nici nu putea fi Anuka ltfel cu o mamica extraordinara ca tine. A postat Deea cura : o zi legume, o zi fructe si doua lapte 3,5% si tot asa 10 zile.Eu am inceput de azi ca asa am inteles ca incepem de azi
.
Crina bine ai venit!!!!
Eu asa cum v-am zis am fost la medic azi cu Alain, la cel homeopat si ia dat si lui camomila in doza unica, ce mi-a facut Alain pe acolo, m-a disperat, in primul rand nu a avut stare in al doilea rand a scuipat toate bilutele asa ca mi-a dat inca o doza pt acasa.O sa va tin la curent cu rezultatele.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.