Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ma da pentru ce trebuie sa dam copiilor aceste tratamente homeopate?? Preventiv? Eu nu stiu nici un medic homeopat. astia au si ei facultatea de medicina?
Bafta la cura fetelor. La anu ma apuc si eu, deocamdata sunt in acumulari. Asa sunt si eu de grasaaaa, nu va spun cate kg am.
Denisa am apucat sa vad si eu pozele dupa instructiunile Biancai. Super petrecere ati avut si multe cadouase vad pe acolo iar tu very sleam.
Am vazut si pozele de la aniversarea Dariei, suuper rochita, suuper tort, suuper meniu si SUUUPER FETITA!!
Bianca arata ok tortul, sa stii ca se insiropeaza piscoturile, inainte sa le pui in tava trebuiesc bagate in ceva sirop.
Bee, ma bucur ca Ana este bine, eram convinsa dealtfel ca o sa fie bine, mai ales cu o asa mamica perseverenta.
Silvi am citit si eu cartea aia careia ii faci tu rezumat. Este foarte interesanta.
Bun venit Crina si Rares.
Giova asteptam si pozele de la aniversarea lui Marcolino!!!
Ralu, pupici Anastasiei si multumim de aprecieri
Maraki tu pe unde umbli?
Monica munceste de zor....

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela10w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

March e mortala Ioana cu tortuletul ala.
Bey da' ce par lung are daca i-ai facut codite.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Marchule homeopatii au fac de medicina la baza , homeopatia e specializare secundara.Eu personal am o parere f buna de remediile homeopate.Sincer.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Salutare!!!!
Au venit aiai si mi-au facut RDS-ul, dar multi nervi mi-am facut.,
De viuneri l-au instalat, tel. mergea, net-ul nu.

Revin mai tarziu, merg sa-mi culc smecherul.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

silvi, si eu am auzit pareri pro si contra despre tv. pana la urma, eu cred ca sunt mai multe avantaje, nu? sociabil, imaginatie, invata o gramada de lucruri, muzica, dans.

voi ce credeti?

www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20070105" target="_blank">http://www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20070105 cam cu asta isi ocupa sebi timpul/url]

bumbita si sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

tuturor spiridusilor de pana acum: Alexandra, Diana, ASnastasia, Paul Sebastian, Bianca Ioana, Bianca,Raisa, David, Daria, Daria Oana,Matei!!!
Ioanelor si Ionilor!!!

Multumim tuturor fetelor care ne-au sunat si ne-au trimis sms si celor de pe mess. Au fost multe, si nu am putut raspunde la toate. E mai misto sa intri pe mess. de pe comp. decat de pe tel.

A trecut 1 an, ne-am sarbatorit, am taiat motul si am luat de pe tava: sticla de whisky, ciocolata si bani. Va avea un viitor stralucit fiu-mio .

Vineri mi-a picat in cutia de Ariel si si-a taiat barba. am fost cu el la urgenta si are o copci. In timp ce-l cosea, eu plangeam, el racnea de-a dreptul si credeam ca nu se mai termina. Il tineam 3 oameni. nu am fost buna de nimic toata ziua. Ma uitam la el si plangeam, ca e vina mea, ca mi-am desfigurat copchilul. A fost o zi tare naspa. semn de buna purtare.
Acum e bine, a doua zi nu mai avea nimic, adica se cicatrizase. Ce inseamna sa fi tanar si nelinistit( asta in cazul lui fiu-mio). Este un neastamparat, adica e cuminte, dar merge peste tot, tot trebuie sa vada si sa faca si el.
Nu mai am globuri in partea de jos a bradului, le-a luat pe toate si si-a bagat dintii in ele. noroc ca sunt de plastic.
A pus doar 200 gr pe el, nu prea vrea sa manance, i-a si mers burtica vreo 2 zile, nu stiu ce are.
Noaptea se tot trezeste ba dupa suzeta, ba dupa ceai, si ne omoara plimbarile astea. Daca il punem cu noi in pat, doarme si nici nu se misca. Eu zic ca e smecher si face figuri.
Cam atat despre noi. suntem bine, putini tristi ca tati a inceput munca.....dar...asteptam weekendul.

Sper sa apuc sa citesc ceva, am de pus poze, dar cu calm, ca acum am tot timpul din lume.

Poate ati inceput dieta, mi-a trimis-o si mie Silvia. Eu nu o voi tine.
Am inceput sa mananca de azi mai calculat, putin, sa beau ceai anti-adipos si sa bag fitness la greu.
Am noroc cu o colega, care sta cu noi in bloc, e mai nebuna ea, si si-a cumparat o gramada de ap. profesioniste. Acum si-a achizitionat o banda de alergat de 900 euroi. Am dus toate ap. intr-un apartament gol si acolo mergem in fiecare seara, cand vine Clau sa-l las cu bebe.
Aseara am facut ceva abdomene si la burta cu ceva centuri, si am o febra musculara....

Revin mai tarziu, merg sa fac mancarica.

_
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI VLADIMIR SI CRINA!

BINE ATI VENIT CRINA SI RARES (PLUS MAMICILE DIN DOTARE )

INTAI VA ZIC DE ANDA,CA M-A SUNAT SA-MI SPUNA CA aU AJUNS OK SI VA PUPA PE TOATE!

Am ajuns si eu acasa si sunt super obosita,mai ales ca Diana care aseara s-a culcat la 21 - la ora 5,30 a fost sus Plus m-am mai treizt eu pe la 3 ... E clar ca am avut o noapte cam si dupa doua saptamani plin cu musafiri si ultima saptamana de tras dincolo la birou en gros ,am plecat "super odihnita" la noul loc de munca
Mi-am petrecut juma de zi prin METRO SI PRAKTIKER de unde am luat rechizite si pana la urma niste birouri si scaune provizorii,pana comandam unele faine,ca oferta era cam varza. Personajele de pana acum par ok,directorul general pare domestic rau,calm,cu moaca si alura de director ,adica soliiid bine,oleak burtos si cam carunt,desi e mai tanar cu 3 ani decat Ghitza,e din '63!!!
Din Italia au venit directorul general,care mi se pare super (exact cum mi-au zis baietii ,inginerii) si o tipa,care se ocupa cu informatica si calitatea,super simpatica si ea ... A zis ca cica vorbesc bine italiana
Urmeaza s-a o cunosc pe aia ce e sefa administrativa in Italia,va veni zilele urmatoare,aia cred ca e mai scortzoasa.
O sa avem programul de la 7,30 la 16,cu juma de ora pauza de masa si transportul asigurat - cu masina unuia din ingineri,lui o sa ii deconteze maotorina.In rest Loganul va fi folosit de care are treaba prin oras,deci si de mine Trebuie urgent sa ma apuc si de cateva ore de condus.
In ansamblu mi se pare ok,in biroul ala mare voi fi eu si cei doi ingineri,ca directorul il va avea separat ,unde credeam eu ca va fi doar sala de sedinte.Asta e super,ca se strange gashca acolo sa vorbeasca si voi avea liniste Si probabil vom lua si o secretara ,ca a amintit directorul italian ceva,cand socoteam cate birouri ne sunt necesare Asta asa,sa am si eu subalterna si ajutor .Mai ramane de vazut cum putem lega conta noastra de la lor ,maine ne batem capul cu asta .

Acum va las,ca s-a trezit Diana si s-a si kk-rit.
Intru mai diseara sa vad filme si poze,sper sa apuc,pentru ca mai am niste urgente de facut si in plus vreau sa si ma joc cu Diana

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Asa ca pana mi se fierb cartofii am citit cap. asta si am vazut poze.
Diana de Ingrid esti o frumoasa cu ochi ca si iubitul tau!!!Ingrid pe cand o intalnire?
Diana si Mark frumosi si iuti ca de obicei.
Anastasia, Ioana de March, Emma frumoase ca niste printese.
Deea super ai aranjat totul, Daria a avut o rochita superba.

Ralu si Silvi mie mi-a recomandat dr. homeopat Calcareea carbonica, pt. dinti, pt. crestere, cica asta are efect mai de durata decat camomilla. i-am dat de 2 ori, acum sa vedem.
moni ma bucuir ca a fost ok in prima zi la noul job.

s-a trezit piciul, merg sa-i dau papica.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova in sfarsit ai net.Ma bucur ca e ok Marcolino, spor la treaba cu aparatele. Si mie mi-a dat Calcareea carbonica data trecuta, acum vreo trei luni.Acum mi-a dat camomila pt ac e chiar pt faza cu trezitul repetat.
Bumbita eu am intrebat si un psiholog infantil de faza cu tv-ul.Zicea ca in primul rand pana la 1,5-2 ani nu isi dau seama bine ce e, dupa varsta asata se poate stabilii dependenta de tv si poate sa-l incurce daca in loc sa faca altceva sta la tv.Dar totusi e bine sa facem totul cu moderatie, eu nici acum nu-l las decat dimineata putin si inainte de culcare la pranz si seara putin
Moni bine ca a trecut cu bine prima zi, ai spart gheata?Ce are Dia, o apuca si pe ea dintii de face treziri nocturne?
Daniela, nu-i obligatoriu tratamentul si nu-i preventiv.Medicii au toti facultatea de medicna, cine nu o are nu-i medic, poate practica homeopatia si cei fara facultate, nu stiu pe nimeni, oricum e bine de interesat inainte.
Alain o aleaga pe mama dintr-o camera in alta, eu am dormit o ora acum ma duc sa o eliberez dar sunt cu un ochi in zona ca poate intra Jean.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Bine ati venit Crina si Rares in de spiridusi! Si mamicilor lor la fel.
La multi ani Crina! Asteptam poze de la petrecere.
La multi ani Vladimir! Acusi faci si tu un an!

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput