Incalzirea globala

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:

Uitati ce articol am gasit azi dimineata. Asta, corelat cu faptul ca aztecii au prezis Apocalipsa in 2012, nu va pune pe ganduri?

Adevarata cauza a schimbarilor de clima, activarii vulcanilor, intensificarii activitatii seismice etc., o reprezinta apropierea de sistemul nostru solar a planetei Eris .......

TAMPENII !

Asemenea stupizenii emise de cretini, paranoici, bigoti sau pur si simplu diletanti, trebuiesc combatute! Caci ele nu fac altceva decat sa isterizeze o populatie care in marea ei majoritate nu este educata (nu din vina ei). Vina cea mai mare in propagarea acestor tampenii (gen inversarea polilor, razboiul geoclimatic, lumile paralele, ozeneuri, etc) o au mass media, care in goana dupa senzational marjeaza pe lipsa de cultura stiintifica a maselor si amesteca SF-ul cu pseudostiinta.

Edit: Danutz, , cu tine nu am nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

Buggy,te salut! Si te pup! N-ai mai dat nici un semn de viata,dar ma bucur ca te vad la subiectul asta.

Eu stau si ma intreb: de ce nu se ia in calcul si mortalitatea.Pai cu cite schimbari sint de la incalzire globala,e clar ca va creste mortalitatea.
Primii afectati sint eschimosii,tocmai imi povestea un prieten din Canada ce jale este pe ei si cit de greu le este.

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

eu cred ca se ia in calcul mortalitatea,. dar mai trebuie tzinut cont si de longevitate. Inainte se murea bine-merci la 40-50 de ani. Acu vezi centenari pe toate drumurile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Gresit!

Media de viata care in antichitate se estimeaza ca depasea centenarul,a scazut mult acum.
Tocmai datorita anumitor factori care influenteaza negativ sanatatea omenirii.

Deci......nu incape comparatie.
Centenarii pe care ii vedem acum,sint scosi in fata tot de mass-media,dar nu sint multi.

BRENDA

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Am gasit cauza incalzitii globale www.jurnalul.ro/articol_73913/stop_tigara_de_dupa_sex_shop_naturist.html" target="_blank">AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

rilbuc hai ca ai reusit sa imi descretesti fruntea in seara asta. super haios articolul. dar mai stii? daca intr-adevar ar fi luat in considerare serios, poate s-ar mai schimba ceva in sens pozitiv.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

Gresit!

Media de viata care in antichitate se estimeaza ca depasea centenarul,a scazut mult acum.
Tocmai datorita anumitor factori care influenteaza negativ sanatatea omenirii.

Deci......nu incape comparatie.
Centenarii pe care ii vedem acum,sint scosi in fata tot de mass-media,dar nu sint multi.

BRENDA

hai c-am mai citit una; pai atunci de ce antropologii gasesc doar skelete de 30-40 max. 50 de ani, iar acolo unde s-or gasit mumii, ele releva un corp uman puternic uzat de la varste care acum sunt considerate medii; sperantza de viatza creste continuu, o data cu dezvoltarea tehnologiei si a calitatzii vietzii.

Un grup de cercetatori de la Universitatea Oxford a anuntat ca durata medie de viata nu numai ca creste, insa aceasta crestere se accelereaza. Ei cred ca relativ in scurt timp nu va mai fi ceva neobisnuit sa traiesti pana la 120 de ani.

La inceputul secolului 20, speranta de viata la nastere era in jur de 45 de ani. Datorita antibioticelor si a diverselor masuri luate pentru a imbunatati sanatatea publicului (precum disponibilitatea apei potabile curate), multe infectii si boli sunt astazi evitate. In plus, mortalitatea infantila a scazut dramatic chiar comparativ cu ce era acum 50 de ani. Speranta de viata astazi este 75 de ani. Insa, dupa cum scriu David A. Sinclair si Lenny Guarente in Scientific American: "Fara indoiala ca generatiile viitoare, obisnuite sa traiasca peste 100 de ani se vor uita la metodele noastre de imbunatatire a sanatatii ca la niste relicve primitive ale unei epoci disparute."

Daca vi se pare mult sa traiti pana la 120 de ani, veti fi poate surprinsi sa aflati ca unii oameni de stiinta considera la modul cel mai serios ca aceasta este o uriasa subestimare. Unul dintre acestia este Aubrey de Grey, un gerontolog de la Universitatea Cambridge care crede ca "prima persoana care va trai 1000 de ani s-a nascut deja". El spune asta pentru ca se asteapta ca progresele din medicina, precum reparatiile periodice ale corpului cu ajutorul celulelor susa sau terapiei genetice, sunt iminente. De Grey crede ca asemenea tratamente vor putea in cele din urma sa opreasca procesul de imbatranire complet – el argumenteaza ca daca fiecare reparatie dureaza cam 30-40 de ani, stiinta va evolua suficient pana la urmatoarea vizita la "service", astfel incat moartea va putea fi amanata la nesfarsit.

http://news.softpedia.com/news/Beneficiile-economice-si-sociale-ale-imortalitatii-ro-20293.shtml

in tari precum Botswana si Mozambique speranta de viata (la barbati) este de 37-38 de ani ???
nu tu poluare, nu tu stress, dar nici tehnologie sau medicina umana.

ce Dzeu, ne-am triplat in ultima suta de ani iar resursele au ramas mult in urma k crestere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by ham
ce Dzeu, ne-am triplat in ultima suta de ani iar resursele au ramas mult in urma k crestere....

Mai rau decat atat:
Ne-am cvadruplat (de la 1.6 miliarde in 1900 la 6 miliarde in 2000) iar resursele incep sa se imputineze. Mai ales apa, aerul si mancarea de care avem nevoie mai mult decat de petrol, gaze si carbune.

Mergi la inceput

ai dreptate ham,da-mi voie sa rectific si sa ma duc mai inapoi,in preistoric undeva....sau cine mai stie unde.....

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Un link, apropo de poluare (fara www in fata, il puneti ca atare in browser):

China approves plan to build large jet to rival Boeing, Airbus

rawstory.com/news/afp/China_approves_plan_to_build_large03192007.html

Mergi la inceput

Doar atit?

BRENDA