Cirese de Mai Iunie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 29
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI ELA,MAIA SOFIA PT CELE 9 LUNIZE,CRISTIAN BOGDAN,PETRA SI ANDREEA ELIZA PT CELE 7 LUNITZE!
virgi spune:
Doroty - imi pare tare rau sa aud ca problemele cu socrii tai n-au luat sfarsit. Sper din tot sufletul sa stai cat mai departe de ei de acum inainte. 
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Buna,dragele mele!
In primul rand,vreau sa ii multumesc lui Ildi 25 pt felicitarile de ziua lui Andrei si sa o felicit pe Timeea pt castigarea concursului.
Eu sunt intr-o stare tare nasoala,am probleme cu Andrei.Dureri mari de burtica,din care cauza nu mai mananca,nu prea mai doarme,noaptea e mai mult alba,a slabit,cearcane la ochi.In scaun ii ies niste chestii maro care sunt fff multe,pot sa zic sute,fff subtiri de 1 mm si nu se linisteste decat dupa ce elimina chestiile alea.I-am facut analize,azi sau maine ies si sambata avem programare la pediatru sa vedem ce ne zice.El este tare vesel cand nu il doare burtica,dar eu mai am putin si ma dau cu, capul de pereti de ingrijorare.Nu stiu ce poate fi,initial m-am gandit ca sunt viermisori,dar de unde sa ii ia si iai cand ii elimina, misca!
O sa va tin la curent cu problema mea.Si totusi spre sa nu fie nu fie nimic grav!
Va pup si va doresc o zi buna!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
Danuta imi pare tare rau ca Andreiutu are probleme. Sa speram ca dupa analize veti primi tratamentul potrivit si va fi bine.Va pupam.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
oana.iat spune:
Adib, Virgi, multumesc de raspunsuri 
Puiudana, sanatate multa lui Andrei!!!
Doroti, imi pare rau ca ai necazuri...e greu si cu copil mic, si cu servici...trebuie sa fii tare si sa fii diplomata, sa impaci si capra si varza, cum se spune.
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
inaioana spune:
Dana, in general asa arata kk dupa ce bb papa banana. Banana are in ea asemenea chestii, care initial nu se vad, dar digerate arata exact asa. Nu cumva e si asta? Multa sanatate!!!
Eu Katjei i-am pus cercei tot la bijuterie, cu pistol, direct cerceii medicinali (care erau si foarte dragutzi) din titan aurit. Acestia se tin o luna neintrerupt si apoi se schimba dupa dorintza, sau se mentin. Noi i-am pus la 4 luni. E mult mai putin dureros cu pistol decat cu ac.
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
EllaX spune:
Inaioana, gand la gand: si Ana a facut kk din ala dupa banana, dar si dupa cereale cu adaos de fier. Puiudana, oricum, e bine ca mergi la doctor cu Andreiu' mic! Asteptam vesti!
virgi spune:
Ildy - io' zic sa nu mai amani si sa te pui pe treaba. Eu am zenzatia..nu sunt sigura ca zic bine, dar din ce citesc pe aici, mamicile cu 2 sau 3 copii parca-s mai relaxate decat celelalte.
De curand imi spunea o mamica cu 3 copii, ca cel mai greu i-a fost la primul. Apoi s-au crescut unul pe celalalt. Ea doar a supravegheat si initiat activitatea.
Si aici pot sa ne raspunda mamicile in cauza.
camelia.t spune:
Virgi intr-adevar, cu primul mi-a fost muuuult mai greu.Poate si pt ca am avut si eu multe probleme de sanatate atunci. am fost operata la 3 saptamani dupa nastere (colecistectomie-operatie clasica, nu laparoscopica), apoi am aflat de hepatita C, apoi un an de interferon si alte cele......+ una bucata copil atomo-nuclear, care asa este si in ziua de azi.
In schim acum, cu Andrei, pentru mine e o placere. Este f cumintel (vioi dar nu peste masura ca fratesau), doarme toata noaptea de la 1.5 luni (ceea ce la primul mi s-a intamplat abia dupa 2 ani), de mancat papa f bine....ce mai, e un dulce. Asa ca.....NU REGRET DELOC, desi dupa Fini am jurat ca nu mai vreau sa vad copil mic pe langa casa.Bine ca m-am razgandit la timp (asta dupa ce toate analizele pt betesugurile mele anterioare au iesit si s-au mentinut negative).
Succes fetelor pentru bb nr.2.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
gabi25 spune:
ADIB sa iti traiasca ELA, sa fiti fericiti si la cat mai multe nopti nedormite pe motiv de Ralucuta agitata ![]()
LA CAT MAI MULTE LUNITE sarbatoritilor de azi 
ILDY din fericire vad ca ii place in tarc...a stat si jumatate de ora fara sa strige dupa mine....dar cu o singura conditie....sa nu ma vada. Eu ii pun muzica la TV, trag tarcul aproape, ii pun jucarele acolo si plec la bucatarie sa fac treaba si e bine....cum ma zareste e gata scandalul![]()
Poate vreti sa vedeti cum canta matza mea:
http://s16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/?action=view¤t=MOV03269.flv
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze