Cirese de Mai Iunie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Adib, da' aveti progrese!... Poate vi se oboseste azi Raluca si diseara va lasa sa petreceti doar voi! Si sa dormiti bine! Ii iei un buchet frumos Elei? Nu musai mare, da' frumos, si cu un biletel in el (ca in filme) pe care sa scrie ca e frumoasa si ca o iubesti. Ca femeile au nevoie si de cuvinte. Corect, mamici de cirese?

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by EllaX

Camelia.t, vorbesti ca si cand ai ceva patanii cu socrii si tu. Si eu! Ti-am vazut pozele, cele cu Andrei si Fini facand gimnastica si aia cu Fini adormind langa bunicul mi-au placuuuut. A, si ai avut decoratiuni pt pom tare interesante (frumoase!)!

EllaX da, cel din poza e tatal meu.Singurul bunic pe care il au copiii mei, si pe care il iubim toti foarte tare. Ai mei sunt divortati si doar tata e cel care e aproape de noi.
Pe socrul meu nu am apucat sa il cunosc, a murit inainte ca eu si sotul sa ne cunoastem, dar am in schimb o soacra care face cat doi!Desi, dupa cum zice sotul si tatal lui era un om de milioane.Dar soacra si mama mea ......NO COMMENT!!! E mai bine asa.
La noi e ff bine ca de la inceput stam singuri, la casa noastra, asa ca am putut pune bariera la multe lucruri care ne puteau afecta.
Bradutul e frumos, pacat ca nu e natural.....la Fineas ii place tare ca are multe beculete (600). Sunt prinse de ramurele peste tot, nu se pot da jos.Cand sunt aprinse zici ca nici nu mai trebuie altceva pe el, asa e de frumos.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Angelica, eu tot incerc sa va citesc dar cam raman in urma si nu prea mai apuc sa scriu.Victor a scapat de viroza, dar si-a cam schimbat programul de somn si eu nu mai am timp de nimic.Plus ca ne schimbam masina si sotul sta pe internet sa afle tot ce se poate de viitoarea masina.

Shoricutza, am aceeasi parere despre supa de legume, are un gust oribil.Dar Victor e mort dupa ea.Asa ca nu conteaza gusturile noastre ci ale lor.Eu sunt fericita ca a mancat si el banana cu adevarat ieri.Inca ne luptam cu fructele.Cu cat sunt mai bune pentru noi cu atat sunt mai rele pentru Victor.

La multi ani sarbatoritilor de astazi si din urma.Felicitari Timeea pentru concurs.Dupa ce am vazut poza cu Timi i-am pus si noi ochelarii de schi lui Victor.Imediat ii dadea jos.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Buna dimineata!

Sper ca nu ne-ati uitat asta este suntem mai lenese

Noi stam bine la capitolul mincat supa si pireutz de legume dar sa stiti ca eu ii pun si un piculet de sare....asa mi-a spus pediatra ca cica sa imi placa mie si sigur va minca si cupilu'... Acu ce sa mai zic!? Dupa ce am citit pe aici ca voi nu puneti deloc sare cred ca azi ii dau si eu fara sare.

LILY imi pare rau pt ce ai patit cu bona... saraca de tine cred ca iti este si frica sa o mai lasi singura cu Alec... sper sa gasesti cit mai repede o inlocuitoare mai de incredere....succes Lacri!
A, si spor la dieta Eu am ajuns la kg de dinainte de sarcina, ma incap toate hainutele mele DAAAAAAR am ramas cu neste sunci pe burta de zici ca sunt Ghita din cotetz...noroc ca este iarna si pot sa le ascund

Ellax am citit programul Anei cu papica si al nostru este asemanator decit ca eu nu ii dau cereale niciodata ca cica este prea grasa....are pina-n 10 kg...oricum noi am trecut la milumil 3 care este cu cereale ...

DOROTY imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva...fii tare !

Va pup si mai vb!

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Laura, se face tot mai frumoasa puiuta ta.Am vazut-o Craciunita! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by EllaX
Doroti, fugi in lume si scapa de asa socri! Guguta ta n-are nevoie de o mama nevrozata de socri, nici de vorbe proaste bagate in cap de bunici, mai tarziu. Iar tu si sotul cred ca aveti nevoie sa ne se mai amestece nimeni intre voi, si asa e greu primul an cu copil!

Interesant is copii, ea simte de citeva zile nu prea vrea sa suga, suge doar cind e pe jumate adormita.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna,dragele mele!
In primul rand,vreau sa ii multumesc lui Ildi 25 pt felicitarile de ziua lui Andrei si sa o felicit pe Timeea pt castigarea concursului.
Eu sunt intr-o stare tare nasoala,am probleme cu Andrei.Dureri mari de burtica,din care cauza nu mai mananca,nu prea mai doarme,noaptea e mai mult alba,a slabit,cearcane la ochi.In scaun ii ies niste chestii maro care sunt fff multe,pot sa zic sute,fff subtiri de 1 mm si nu se linisteste decat dupa ce elimina chestiile alea.I-am facut analize,azi sau maine ies si sambata avem programare la pediatru sa vedem ce ne zice.El este tare vesel cand nu il doare burtica,dar eu mai am putin si ma dau cu, capul de pereti de ingrijorare.Nu stiu ce poate fi,initial m-am gandit ca sunt viermisori,dar de unde sa ii ia si iai cand ii elimina, misca!
O sa va tin la curent cu problema mea.Si totusi spre sa nu fie nu fie nimic grav!
Va pup si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

quote:
Originally posted by oana.iat

Salutare!!
Eu am de cateva zile o fetita energica tare. Nu pot sa ies din camera nici macar pana la usa, ca incep niste urlete sfasietoare printre care se mai aude un 'Maaa' disperat. Nu stiu ce solutie sa gasesc, ca nici macar mancare nu pot sa-i fac, cat sunt in bucatarie tipa continuu. Si cand ma gandesc cat era de cuminte pana acuma...offfff si ca dormea cate 3 ore pe zi si acum maximum 30 de min...
Am si eu o intrebare pt mamacile de fetite:le-ati pus cercelusi? Si daca da, unde ati fost sa le dati gauri in urechiuse?

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Oana
- eu i-am facut gauri Luanei cand avea 4 luni, in romania la bijuteria Kiss din Galati. De regula la magazile de bijuterii se fac. Au folosit pistol. Luana a plans putin..cam 2 min. Am intrebat initial daca o doare si mi s-a spus ca nu, copilul simte doar o usoara usturime. Trusa folosita au desigilat-o in fata mea, apoi i-au pus cercei medicinali care i-a tinut 2 saptamani. Si am platit 250.000 lei vechi. Dar a fost o treaba eleganta si n-a avut niciun fel de probleme apoi.

Mergi la inceput

Liana - eu pun legumele la cuptor si fierb doar carnea. Iese mereu ceva foarte gustos.

Azi i-am facut cartofi la cuptor. I-am mixat cu un galbenus de ou fiert, branza facuta de mine, putin unt. A papat tot.

Mergi la inceput

La Multi Ani ELA
Eii, prima aniversare langa printesa voastra Raluca.

Mergi la inceput