Cirese de Mai Iunie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 27
adib spune:
buna dimineata
multumim pt urari.
va dau cuvintul meu ca ieri discutam cu Ela despre faptul ca sint pe aici mamici care se pling ca au copii care se tot trezesc noaptea. urmarea?! noaptea trecuta s-a dat desteptarea de vreo 6-7 ori. doar asa de control ca adormea la loc rapid dupa ceva scincete. asadar cheful de azi a inceput de azinoapte. noi asa aratam.
avem si progrese de ceva vreme. stim sa pocnim din degete si sa aplaudam. avem si filme drept dovada dar e mai greu sa le publicam.
in plus am observat ca salteaua din patul lui mami si tati e mai distractiva ca are arcuri si daca incerci sa sari te balanseaza.deci ... distractie totala.
aseara, cu toate ca are restrictii la telefonul mobil, a ajuns la el si l-a dezmembrat prin metoda trintirii pe gresie. am reusit sa-l reasamblez si functioneaza chiar.
numai bine.
EllaX spune:
Lacri, facem clubul napaditelor de griji? Daca vreti sa va simtiti mai bine, punem poza mea la intrare, ca tare nashpa arat!
Noi suntem treze, Ana e proaspata si plina de energie, eu... eu astept cele 30 minute de somn de inainte de masa 2. De cand ma stiu, am functionat mult mai bine cand ma trezeam dupa 8... 9... 10
, puteam dormi mult si bine, de fapt. Mi-a dat Doamne-Doamne copil care, oricand ar fi pus la somn, tot intre 6 si 8 se trezeste! 
La primul biberon, aproape intotdeauna atipesc si visez.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
oana.iat spune:
Salutare!!
Eu am de cateva zile o fetita energica tare. Nu pot sa ies din camera nici macar pana la usa, ca incep niste urlete sfasietoare printre care se mai aude un 'Maaa' disperat.
Nu stiu ce solutie sa gasesc, ca nici macar mancare nu pot sa-i fac, cat sunt in bucatarie tipa continuu. Si cand ma gandesc cat era de cuminte pana acuma...offfff si ca dormea cate 3 ore pe zi si acum maximum 30 de min...
Am si eu o intrebare pt mamacile de fetite:le-ati pus cercelusi? Si daca da, unde ati fost sa le dati gauri in urechiuse?
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
EllaX spune:
La multi ani, Ela!
La multi ani, Sofia de Papadie, Cri-Cri de Anileda, Petra si Andreea Eliza!
oana.iat spune:
ELLAX, mare dreptate ai...ma regasesc in ce spui tu...Imi amintesc si eu week-endurile in care ne trezeam la 10...Dar, lasa, ca acusi avem copilasi mari care vor dormi mai mult...sper![]()
Oana si
Alexandra(12 iunie 2006)
/
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Hai ca m-am enervat! Da oamenii astia nu va pot lasa nici sa respirati singuri?Asa de bine stiu cum e....din pacate.Si tot din pacate, atata timp cat veti sta impreuna, nu se va imbunatati situatia. Sa va ajute Dumnezeu cat mai repede sa va puteti muta la casa voastra, si abia apoi o sa va puteti bucura 100% unul de altul si de Natalita.
Doamne ce nesuferiti mi-s oamenii care nu te lasa sa traiesti linistit! Am si eu o cumnata su un cumnat care traiesc cu soacra mea.......horor!!!
Sper sa ne dai vesti bune cat de repede, si lasa pastilele in pace ca tot nu ajuta la nimic.Cea mai buna pastiluta e guguta ta!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mamiAICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
Camelia sati zic faza cea mai tare, noi neam mutat deja de vreo 2-3 saptamini de la ei la parintii mei, sa vezi ce timpiti au venit acolo sa faca scandal, si eu nici nu vorbisem cu ei, doar cit am fost si am adus patutu fetei si calculatorul care ni lau daruit ei la nunta, si o venit sa faca scandal ca de ce am luat calculatoru.
Acum mie mii totuna da lo inebunit asa pe taticu ca el mio zis ac mai bine se ucidea decit sa asculte asa vorbe de la cuscru.
Apoi nui om bolnav aista?
Am zis ca ma duc in lume si nici no sa stie unde sa ne gaseasca, sa nu am eu frecus la fiecare 5min.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
adib spune:
LA MULTE LUNI Maia-Sofia, Cristian Bogdan, Petra, Andreea Eliza.
Oana
gaurile pt cerecei le-a dat dr pediatra. ne-a cerut sa tinem cerceii in spirt 24 ore in prealabil.
dupa gaurire urechi sa ungem cu bepanten sau alt unguent de 2-3 ori pe zi cel putin.
gaurile le-a dat cu ac, nu cu pistol sau altceva. nu am avut mari probleme.
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by doroti_5
noi neam mutat deja de vreo 2-3 saptamini de la ei la parintii mei, sa vezi ce timpiti au venit acolo sa faca scandal, si eu nici nu vorbisem cu ei, doar cit am fost si am adus patutu fetei si calculatorul care ni lau daruit ei la nunta, si o venit sa faca scandal ca de ce am luat calculatoru.
Acum mie mii totuna da lo inebunit asa pe taticu ca el mio zis ac mai bine se ucidea decit sa asculte asa vorbe de la cuscru.
Apoi nui om bolnav aista?
Am zis ca ma duc in lume si nici no sa stie unde sa ne gaseasca, sa nu am eu frecus la fiecare 5min.[/b][/font=Comic Sans MS][/limegreen]
La tine acas au facut asa ceva???
Apoi astia sunt dusi rau de-acasa!Nu stiu cum ai putut sta atata vreme la ei.Sotul tau nu ia masuri? Stiu ca nu e locul aici pe forum pt discutii din astea si nu e nici o pb daca nu-mi raspunzi, da ma revolt pt ca te inteleg f. bine din pacate. Uneori soacrele chiar isi merita numele de soacre.Si ma opresc aici!!!Iti doresc sa te linistesti cat de repede si sa aveti o familie numai a voastra, departe de toate relele!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
EllaX spune:
Vroiam sa va povestesc despre ce mananca Ana:
masa1: lapte (140-180 ml) cu 3 lingurite cereale
masa2: piure de fructe (mar, para, mango, banana, combinate sau simple), cu 1-2 lingurite de cereale. Cam la o ora: lapte (60-150 ml)
masa3: piure (subtire) de legume (morcov, patrunjel, pastarnac, cartof dulce, cartof obisnuit, dovlecel, mazare, praz, ceapa, rosie, in diferite combinatii) cu carnita (curcan sau pui), o masura de lapte si un pic de ulei de floarea soarelui (de masline nu-i place). Cam la o ora: lapte (60-150 ml)
masa 4: 120-180 ml lapte cu 4 lingurite cereale
Eu ii dau cerealele in lapte pentru ca asa il bea mai bine. Fara, ar fi mai mese de 50-60 ml lapte. Folosesc Humana cu mar sau Nestle cu roscove (se pare ca le accepta si mofturosii).
Uneori reusim sa prindem si o a cincea masa, doar de lapte, intre mesele 3 si 4.
Are zile cand mananca bine si fructele, si legumele, si zile in care nu-i place nimic. Oricum, ii plac mai mult legumele.
Intre mese - cu juma' de ora inainte de masa 2 si/sau de masa 3 - mai primeste suc de fructe, pe care-l stinge
, asa de tare ii place. Am observat ca, dat cu jumate de ora inainte de mese, sucul ii face foame mai repede.
Tot intre mese, cam la juma' de ora o data, ii dau sa bea apa/ceai neindulcit - nu bea decat daca ii e sete, uneori ajunge si la 200 ml pe zi. Foarte amuzant este sa bea apa direct dintr-o sticla de 1/2 l sau din canita (din sticla ii place mai tare).
Reguli: piureurile sa fie binisor pasate, ca altfel pierdem timpul cu datul bucatilor mai mari afara din gura. E recomandabil sa nu fie mancare tinuta la congelator, ca mananca doar 1/3 - 1/2 din cat mananca din ce e proaspat facut/tinut o zi in frigider. Piureul de cartofi obisnuiti e raaau. Piureul de fructe nu-l mananca daca e prea dulce (cel de mango cu para ii place cel mai mult, cel de para cu banana - cel mai putin). De cele mai multe ori, piureul de fructe trebuie lungit cu apa si adaug suc de mandarine, se pare ca asa il mananca mai bine. Cerealele cu vanilie si conopida nu intra in discutie, ii miros asa de rau ca nu vrea sa deschida gura (in schimb, pestele cu care facusem un sos pentru paste se pare ca nu mirosea urat, ca i-am dat sa guste si tipa ca-i mai trebuia).
EllaX spune:
Acum vad ce mesajoi am scris mai inainte! Scuze daca m-am prea intins! Am scris pt ca pe mine m-a ajutat sa citesc la alte fete ce dau bebeilor de mancare si cum.
Doroti, fugi in lume si scapa de asa socri!
Guguta ta n-are nevoie de o mama nevrozata de socri, nici de vorbe proaste bagate in cap de bunici, mai tarziu. Iar tu si sotul cred ca aveti nevoie sa ne se mai amestece nimeni intre voi, si asa e greu primul an cu copil!
Camelia.t, vorbesti ca si cand ai ceva patanii cu socrii si tu.
Si eu! Ti-am vazut pozele, cele cu Andrei si Fini facand gimnastica si aia cu Fini adormind langa bunicul mi-au placuuuut. A, si ai avut decoratiuni pt pom tare interesante (frumoase!)!