Cirese de Mai Iunie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 26
vivighe spune:
Ha..Zax...la noi e tzushti in picioare...ar sta in picioare non-stop...e moarta de oboseala dar isi aduna ultimele fortze sa se ridice domnule...ca doar a stat atata timp la orizontala,nu?
Lacri...de cand voiam sa te felicit pt cura de slabire...cu atatea bunatatzi in jurul tau ai reusit sa te apuci si sa te si ti de ea...eu spre rushinea mea m-am mai ingrashat 1 kil in Maramu'...deh....mancare buna pe acolo
...Poate imi dai si mie niscai detalii despre dieta ta si daca nu mi se pare prea complicata am sa ma apuc si eu de ea.Eu sunt in cautare de un centru unde se face gimnastica medicala,fizioterapie...chestii d-astea sa-mi indrept cocoasha ca nu se mai poate...Stau ca o cotoroantza si ma si doare spatele ingrozitor la sfarshitul zilei.
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by vivighe
Ha..Zax...la noi e tzushti in picioare...ar sta in picioare non-stop...e moarta de oboseala dar isi aduna ultimele fortze sa se ridice domnule...ca doar a stat atata timp la orizontala,nu?
Lacri...de cand voiam sa te felicit pt cura de slabire...cu atatea bunatatzi in jurul tau ai reusit sa te apuci si sa te si ti de ea...eu spre rushinea mea m-am mai ingrashat 1 kil in Maramu'...deh....mancare buna pe acolo...Poate imi dai si mie niscai detalii despre dieta ta si daca nu mi se pare prea complicata am sa ma apuc si eu de ea.Eu sunt in cautare de un centru unde se face gimnastica medicala,fizioterapie...chestii d-astea sa-mi indrept cocoasha ca nu se mai poate...Stau ca o cotoroantza si ma si doare spatele ingrozitor la sfarshitul zilei.
Viviana si
Ingrid
iti trimit maine seara materialele WW pe yahoo, ok? Pic de somn....
Fizioterapie eu am facut la spitalul militar, pentru coloana... de spitalul ala apartin. Era o fizioterapeuta buna acolo. Mai vorbim.

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
shoricutza spune:
Salutare livada!
Angelica, nu sunt absenta ... sunt aici!
Multam ca te-ai gandit la noi.
Legat de intrebarea ta, nici Ana n-a fost pana acum bolnava. Cred ca pur si simplu n-a intrat in contact cu nimeni bolnav, sau nu stiu ... o fi si un pic de noroc ...
Virgi, ma bucur tare ca sunteti mai bine. Multi pupici de la Ana.
Noua ne iese al cincilea dintishor si suntem un pic maraiti si mofturosi la mancare. De doua zile ii dau lapte la masa de legume ca sa n-o mai stresez pe ea si sa nu ma mai enervez io ca tare o luasem razna ...
ILDI25 spune:
Angelica mi-ar placea sa aibe David companie ,dar mi-e teama ca si "compania"va fi ca el si-atunci ce ma fac cu doi ,pe unu-l car in spate pe celalalt in brate .Off
asta e daca s-a invatat in brate ...
Ildi
shoricutza spune:
Lacramioara, cum ti-a recomandat pediatrul sa faci ciorbita? Spune-mi si mie ca cine stie ...
Diana, felicitari ptr frumoasa si haioasa Timeea!
Io sunt tare nedumerita cand va aud pe voi ca va iese pireul de legume "delicios"
. Mie mi se pare oribil, groaznic de-a dreptul! Si tare o compatimesc pe Ana ca trebuie sa pape asa ceva ... Sa-mi explice si mie cineva, cum pot fi delicioase niste legume fierte, fara sare ... sau poate nu fac io bine ceva ...
Ama ar fi super daca nu te-ai mai apuca de fumat ca e pacat daca ai rezistat pana acum fara, mai ales ca alaptezi ... Si io m-am lasat cand am ramas gravida dar nici nu-mi mai trebuie. Ai grija, ca sti ce greu este sa te lasi ...
ILDI25 spune:
La multi ani MAIA-SOFIA pentru implinirea a 9 luni
La multi ani CRISTIAN-BOGDAN,PETRA ,ANDREEA-ELIZApentru implinirea a 7 luni

mikiion spune:
La Multi Ani!! CRISTIAN BOGDAN,PETRA,ANDREEA ELIZA
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
LYLY809 spune:
Shori, ciorbita e supa normala acrita cu bors sau zeama de lamaie. De doua ori pe saptamana cica poti sa fierbi si legumele in zeama in care fierbe carnea, ca sa fie mai gustoasa. Nu sunt convinsa ca e bine, dar asa mi-arecomandat pediatrul. In mod normal, carnea se fierbe separat si se arunca apa. Felicitari pentru multimea de dintoci! Noi tot n-avem nici unul
Din ce faci piureul de legume? Eu nu pun cartof... pun morcov, dovlecel, conopida..daca pun vreun pic de cartof adaug si un pic de lapte. Si cateva picaturi de lamaie. Daca ii faci ciorbita Anei, fa-i si niste crutoane la cuptor si pune-le la inmuiat in ciorbita. Eu inca n-am incercat ca n-am avut timp si bona ma calca pe nervi ca nu mananca Alec nika de la ea. O astept cu infrigurare pe mama mea, care vine sambata, sa-mi puna tancul pe picioare![]()
Eu am avut o noapte semi-alba. M-au napadit toate grijile posibile![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006

Viviana si 
ciresei RALUCA si sotia taticului ADI