Cirese de Mai Iunie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 30
camelia.t spune:
Bravo Daria.Bine ca ii place in tarc.....sa o tina cat mai mult.
Eu asa m-am saturat de vremea asta si mi dor de statul afara cate 3-4 ore!!!! Si cand ma gandesc cat mai este din "iarna" asta.....offff. Abia astept sa vina primavara aia pe bune.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
adib spune:
Multumim tuturor pentru felicitari si va dorim acelasi lucru.
s-aveti o zi bina.
PS. Doroti, calmul este cheia succesului atunci cind esti incercat cel mai greu. iar timpul rezolva toate problemele. trebuie doar sa sti ce vrei.
puiudana2004 spune:
Ioana,asa mi-a zis si pediatra cand am vb cu ea la telefon,dar eu lui Andrei nu i-am mai dat banana pt ca el e si asa constipacios din fire,dar si cu banana???
EllaX,dar la cereale nu m-am gandit.Cereale ii dau de la Nesle care am vazut ca au in compozitie fier,dar ma gandesc ca ar fi fost scaunul mai inchis la culoare,al lui e mai galben-verzui si are chestiile alea multeeee rau in el!Astept oricum rezultatele de la coproparazitologic si coprocultura(ca i-am facut-o si pe asta).Ar fi bine sa nu iasa nimic sau sa nu fie nimic grav!
Multumesc la toate pt gandurile bune si va multumesc ca sunteti alaturi de noi.Va pupic pe toate dulce de tot!!!
inaioana spune:
Dana, poate fi si de la anumite cereale. Spre exemplu fierul coloreaza kk in verde inkis chiar spre negru uneori. De asemenea sunt cereale care au in ele balast macinat fin (chestia aia foioasa de la taratze) care nu se digera si, in combinatie cu fierul din ele poate sa arate in kk ca fiind chestii multe, mici si negre.
Laptele de vaca ca atare, poate determina, la copiii mai mici un an sangerari ale intestinelor din cauza grelei digerari a proteinei mari din laptele de vaca (nu e acelasi lucru cu produsele lactate, bacteriile din iaurt fac au proteina mai mica si mai prietenoasa.
). Dar aceste sangerari in general nu se vad in scaun,- desi o sangerare asa s-ar vedea, ar innegri scaunul (dar nu cred ca sub forma de bobitze)- dau doar o anemie. Ia in considerare si asta, daca cumva ii dai lapte de vaca. 
Doroti, nu te stresa! Da-i incolo! Voi sa fiti fericiti si sanatosi! 

Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici