Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 17
ralu74 spune:
Ylilimic- multumim f mult pentru sfaturi
. Eu pe tine te rog daca poti sa imi dau si mie parola si contul comun ...am uitat care e parola
Ralu
39
DARIA
ylilimic spune:
ralu - activeaza-ti, te rog, mesajele private, din stanga sus, acolo unde este profilul personal. Albumul comun are link si pe prima pagina, dar ma tem ca fara parola nu poti accesa contul.
Anytime, cu placere!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
AMR 8 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
gabriela_s spune:
flavia ce dulceata de fetite ai!!!sunt lesinata!ma tot uit la poze!si in ce ipostaze haioase le-ati pozat...
dragele de ele!
si sa nu uit!!!FELICITATI PENTRU MAMI KATE!!!sa traiasca grasunelul,sa fie sanatos si sa ii faca fericiti!!!

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
40 saptamani

sraluca spune:
Buna
Am un moment de liniste.
Deci Vigantol mie mi-a spus doctora dimineata inainte de masa direct in gura 2 picaturi si dupa masa calciu.
.... nici nu mai stiu cui voiam sa ii raspund
A, sa ma plang si eu. Nu ma doare operatia in schimb m-am lipit de hemoroizi. Si aia dor.
Adica ma doare si operatia dar nu nesuportabil. Ma tine undeva in dreapta cand ma ridic din pat, parca mi-a inchis cusatura prea strans si ma trag atele. Dar de 2 zile parca m-a mai lasat. Mai rau e ca ma duc in fiecare zi la pansat ceea ce inseamna stors, bagat apa oxigenata,si alte proceduri neplacute. Dar se pare ca o sa scap si de asta in curand ca parca nu mai curge asa tare. Totul depinde de materialul clientului.
Apropo fetelor, nu deschidem subiect nou la Clubul scutecelor, noi astea care am nascut deja. Nici nu mai stiu cum voiam sa ii spunem.
Hai ca ma duc ca e ora de masa. Va pup
sraluca 14 days 
marinar spune:
sraluca mie mi se pare normal sa se deschida subiect cu stepute de oanuarie februarie pe 1 martie, ad atunci cand se termina odiseea noastra. pana atunci ramanem toate aici.
asta e parerea mea, daca fetele vor alt fel...........
Marina
37+ sau mai mult
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
ylilimic spune:
Am uitat!
Roinita1/4,Chimen 1/4 si anason 1/2 - - 250 ml apa, 1 lingurita amestec, 3 cani/zi
Uitasem sa pun concentratiile de plante in acest caz de amestec.
Pentru orice eventualitate gasiti info si in mailul comun.
Ralu - ai activat PM? Daca da, trmite-mi un mes si dupa dush, intru sa iti raspund.
Liliana
AMR 8 cu
ylilimic spune:
Asa a facut lumea inaintea noastra: au ramas unite pana la expirarea termenului, cand au fost transferate la Clubul scutecelor 0-4 ani.
Si noi vom ramane impreuna pana la 1 martie cand ne vom muta cu toate, cu bebei cu tot, la Stelute de ian-feb 2007.
Liliana
AMR 8 cu
sraluca spune:
Ma gandeam sa deschidem si acolo pentru ca deja am inceput cu sfaturile de ingrijire a bebeilor si or sa se piarda. Asa erau toate organizate intr-un singur loc stiam unde sa ne uitam. Nu tin neaparat sa deschidem si alt subiect ca eu deabia reusesc sa tin pasul aici.
sraluca 14 days
Mihai Alexandru
elenita spune:
Buna, fetelor,
Multumesc din suflet tuturor celor ce m-au felicitat pentru nasterea fetitelor mele!
LA MULTI ANI, cu multa sanatate, fericire si numai bucurii celor ce isi aniverseaza ziua onomastica!

FELICITARI tuturor mamicilor care au nascut, sa le traiasca bebeii, sa fie sanatosi si sa creasca voinici si frumosi!

Noi suntem bine, eu m-am refacut dupa cezariana, nu mai am dureri deloc si din cele 30 de kg luate in sarcina am mai ramas cu 10. Iritatia si mancarimea oribila pe care am avut-o trei saptamani a disparut ca prin minune imediat ce fetitele s-au nascut.
Fetele sunt cumintele, au recuperat in greutate ceea ce pierdusera in primele zile, mananca laptic de la mine.
Incerc sa pun cateva poze. sper sa se vada.
Ylilimic, te rog, poti sa imi trimiti si mie parola de la contul comun? Multumesc!
Elenita cu
Mihaela &
Gabriela
pozele noastre