Copiluti de mai-iunie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna dimineata!
Am aparut si eu in peisaj in caz ca va era dor
Cu rusine de intarziere, dar din inima iti urez LA MULTI ANI IOANA! si tuturor care si-au serbat ziua numelui!

A plecat si mami, nu ma intrebati cum imi e , suntem din nou la program obisnuit, ca si voi de altfel.
A inceput numaratoarea inversa pentru servici si mai ales ce solutie vom adopta din iunie, probabil ca va sta la mami vreo 3 luni pana va merge la cresa.

Am de citit pagini intregi, inceputul anului vad ca e foarte prolific la scris, sa vedem ce reusesc sa recuperez, sper ca nu au fost probleme, iar daca au fost sper sa le fi depasit cu bine.
pe mai tarziu...

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank">

Mergi la inceput

Mercedes nu stiu ce sfat ti-as putea da, dar te asigur ca prin ce treci acum trec si eu de ceva timp. Nu stiu cauza, am pus-o pe seama caninilor, dar au iesit si aia (chhiar de sunt doar niste punctulete albe).
Si Bia doarme in jur de 12 noaptea si cu scandal, ziua in schimb "cere" singura si fara proteste. Cele 2-3 ore sunt normale la varsta lor, cam atat dorm copiii mai energici, altii si mai putin in timpul zilei.
Cat priveste crizele, nu facem exceptie, la noi incep cum iesim din bloc si nu o luam in directia parcului. Solutia ce-o am la indemana e sa-i ignor toanele si s-o iau pe sus. Nu are de ce sa-ti fie rusine ca asta nu tine de educatie, nu la varsta asta cel putin.
In casa nu mai spun ce face, dar aici mi-e cel mai usor s-o ignor, strange pumnii si tipa cat o tin rarunchii. Asta e, vom trece o data si peste asta, mai devreme sau mai tarziu.
Rabdare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor- ieri a culminat printre crizele de personalitate pe care le face in momentul in care imi spune pe limba ei so scot din patut adica( isi scoate picioarele printre gratiile patutului si imi spune cu gesturi so scot de acolo)sa inceapa sa dea cu capul de marginea patutului sau daca tot no bag in seama cu tot corpul se loveste de marginea patutului. La faza asta sincer am cedat, am scoso s a arcuit toata si am lasato sa circule pe intuneric... imi deschide usa de la camea si merge asa pe intuneric si colinda camerele... mor nu alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata, fetelor!

Of, Lucas, ce bine era stiu povestea ta sambata seara! Ghici ce am patit si noi? Am vazut eu vineri seara ca era Mogo cam fierbinte, dar am zis ca o fi de la cat a stat afara, ca o scosese bona de 2 ori. Sambata ne-am vazut de treaba, am fost la apartament, ne-am intors si pe la 6 copilul frigea din ce in ce mai rau. Am pus termometrul electronic - desi stiam ca nu prea arata temperatura cum trebuie, asa l-am cumparat prost - arata 37 cu 8, ceea ce nu parea prea mult (dupa mine). Totusi am zis sa i-l pun si pe-ala clasic, mai ales ca Mogo se molesise si statea pleasca. Cand sa-l punem, stupoare: era spart bine merci in cutiuta lui. Ne-am enervat instantaneu ca era clar ca-l sparsese Ana, dar bona nu se obosise sa ne spuna, ci doar il pusese la loc in cutiuta lui. Ne-am temut ca s-a intoxicat copilul cu mercur, dar ma gandeam eu ca nu astea ar fi simptomele. In timpul asta Mogo palea mai mult, statea numai la noi in brate, cu suzeta-n bot.
S-a dus barbatul la farmacie si cand punem termometrul la copil 39 cu 2. Initial nu-mi venea sa sun la dr ca mi se parea aiurea sa-i spun ca copilul are febra fara nici un alt simptom (nici muci, nici tuse, de mancat mancase cate ceva, nu ca de obicei, dar orsicat), dar cand am vazut asa am lasat jena si am sunat: ne-a zis sa-i dam novocalmin supozitor (noroc ca aveam in casa de cand am nascut), panadol si sa-i punem sosete cu spirt (i-am pus cu otet ca stiam de la voi); de asemenea sa luam Nevralgin picaturi - asta era pentru cazuri extremne. Cu supozitorul a mers usor ca nu avea forta sa se opuna, dar a fost imposibil sa-i deschidem gura pentru Panadol, nu voia apa, nimic. Peste vreo jumate de ora, crescuse febra la 39 cu 4. Am sunat la salvare de-a dreptul ca nu stiam ce sa facem.
Am uitat sa zic ca inainte sa devina leguma a cazut de 2 ori din picioare, pur si simplu statea langa fotoliu si am vazut cum se prabuseste; o data nu s-a lovit prea rau, dar a doua oara a luat o capatana de parchet, semn ca nu se mai controla sa-si tina capul.
Pana la urma i-a scazut febra, intre timp i-am indesat si un pic de Panadol pe gat, a mancat o mandarina (ea nu a mancat in viata ei citrice), iar cand a sosit salvarea deja era vioaie, se juca cu tac'su. Dr de pe salvare era cam troglodit, a zis ca este probabil un virus, au fost multe cazuri din astea, ne-a zis sa-i dam preventiv Ospamox sau alt antibiotic (aveam Augmentin in casa de la ultima raceala), dar dupa aia a zis ca virusii oricum nu trec cu antibiotic (deci nu inteleg ce mai prevenea antibioticul). A ascultat-o la plamani si zis ca nu are nimic (nu stiu cat a auzit ca Mogo urla din toti rarunchii - iarasi frica ei proverbiala de straini) si culmea, nici in gat nu este rosie.
In orice caz de atunci nu a mai facut febra mare, i-am mai dat Panadol cand o simteam mai calda; parca nu si-a revenit complet nici cu mancarea, dar o mai tinem azi si maine in casa si fara baita si speram ca-si revine complet.
Oricum e mare teroare cu virusii astia se pare, de cand a dat un pic caldura s-a umplut lumea de ei si la fel si de pneumonie (dr trimisese vreo 3 la spital intr-o saptamana). SI ce e disperant e ca nu mai avea alte simptome sa stii macar o treaba. Uf, bine ca a trecut!

Multumesc mult de urari, ieri nu am reusit sa intru si sa urez si eu la randul meu La Multi Ani! O zi buna sa aveti!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

AM scris un mesaj care nu stiu unde a juns ca asa imi trebuie daca nu sunt atenta.

In mesaj ma plangeam ca m-am saturat de privirile pe care le primesc in momemntul in care Ruti nu e cuminte si tot asa.

Loreen si noi avem aceeasi problema ca lumea nu intelege ca are numai vreo 20 de luni si ea nu intelege tot ce se intampla si ei orice i se pare normal.Probleme destul de mari am cand mergem in vizita mai ales la bunicusu de unde aseara a plecat plansa si cu 2 palme la cur si toate astea din cauza mosneagului care mi-a facut de 100 de ori observatie ca fiicamea(ca parca nu ar fi si nepoatasa) ii deranjeaza cheia de la mobila.In loc de relax aseara am tras un show cu olandezu de i-am zis de toate.Care pana la urma si el a concluzionat ca am dreptate ca si el se satua sa primeasca observatii.Asa ca o sa fie mai putine vizite si cine vrea sa vina sa o vada sa o faca aici acasa la ea.

Sa va mai zic ca la toti la care am zis ca am vrea pe bebe 2 ne privesc parca am avea ideei nebuna.Si numai parari contra am primit si priviri tot la fel.parca as cere cuiva ceva ,dar asa m-am saturat de situatia asta.

As avea atatea sa mai zic da numai are rostu ca eu una am ajuns la capatul puterilor ca lumea asta ne priveste asa ca este diferenta de varsta intre noi,ca mai vrem unu,ca eu nu muncesc si lista ar continua.

gata nu trebuie sa ma mai plang ca nu isi are rostul ca si asa nu ii pot schimba eu pe ei.

Ma duc sa imi continui munca pe ziua de azi.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Salut!
Observ ca copii nostrii cresc in acelasi timp, de saptamna trecuta am inceput si eu sa observ crize de prsonalitate la Caterina, care de obicei in public este fff cuminte si exemplara, si mai echilibra situatia, caci acasa este extrem de obraznicatura. Dar si ea a inceput sa aiba crize prin magazin daca nu o las sa faca ce vrea ea(sa rupa etichetele de la hainele din raft, sa probeze pantofi de la femei, sa urce si sa coboare scarile rulante pana mi se face mie greata), si mai ales daca ii fac observatie de fata cu strainii incepe sa urle parca as fi batut-o(ceea ce inca nu a patit in viata ei, dar o cere intens).
Deci Mercedes, eu cred ca e o faza la ei care sper sa treaca rapid, caci altfel o sa trebuiasca sa ma vopesc mult mai des
Fran, si la mine ca si la celeate fete, Caterina raspunde numai cand are ea chef si are un interes, in rest se face ca nu este in aceeasi camera cu noi, mai ales daca face obraznicii; cat despre aratat stie si ea toate cele, dar nu vrea sa arat cand ii cer eu, doar cand o apuca pe ea povestitul chiar in mijlocul filmului caci noi nu ii dam atentie, singurul lucru care il arata mereu e ham(orcand vede un catel, viu, desenat, la tv) si pasarica(care eu incercam sa ii arat afara pasarica si am zis uite pasarica, si ea arata cu totul altceva). In rest degeaba vorbesc, dar cred ca isi creeaza reflexul pentru mai tarziu(eu deja parca ma vad ca si maica-mea cand imi spunea ca vorbeste cu peretii si eu radeam in sinea mea ca da). Cat despre hiperkinetism, cand sora mea era in clasa a doua, asa i-au zis si lui mama mea despre ea, si nu vroia invatatoarea sa o mai primeasca la scoala, caci deranja si copii ceilati, ca nu e atenta, ca trebuie date medicamente sa o calmeze. Era f obraznicuta adevarul. Dupa multi ani, s-a dovedit ca e mult mai inteligenta decat media, si ea de fapt se plictisea in clasa, si normal ca orice copil se juca. Acum are bursa la University of Toronto, face 2 majoruri si specializare, si este fff desteapta(si asta nu ca e sora mea, ci petru ca e dotata la neuroni). deci eu cred ca nu ai de ce sa te ingrijorezi, ci sa o iei asa cum este,si sa ai multa rabdare si sa inveti sa o challenge(uite ca nu stiu cum sa zic asta in romaneste) ca sa o ti mereu ocupata si o sa vezi ca o sa fie totul bine.
Lucas, sper sa fie bine bebeloi, prin ce ati trecut!, doctorita mea mi-a zis ca daca ajunge febra la 39.3 orice ar fi creste, scade, sa ii dau un sfert de agocalmin pastila si o pastiluta de fenobarbital pentru copii, amestecate cu putina apa cu siringa pe gat, rapid, ca sa calmeze creierul si daca creste febra oricum nu mai face convulsii. Daca ajunge peste 39.7 sa strang apa calduta in cada si sa o tin acolo pana ii scade febra(nu rece ca face soc termic). LA mine functioneaza bine pasii(i-am facut de multe ori) si nu am avut niciodata vreo sperietura, dar mi s-a facut pielea gaina cand am citit si m-am gandit ce spaima ai tras.
Eu de maine tin dieta, cine vrea sa mi se alature pentru suport moral e bine venit. Scot panica, cioco(cel mai greu) si manac salatele si pestisor si pui.(asta e tehnic vorbind, mai vedem peste vreo 3 zile ce fac).
A aparut bebeluoi necajit, ma duc s ao alin.Am sa scriu mai incolo, dac amai am timp. Am luat o carte cu predictiile pe anul 2007 dupa zodiacul chenzesc , daca vreti sa stit ce va stepata ziceti-mi ce animal sunteti(sau in ce am v-ati nascut si va fac un rezumat)
la lume

http://www.nicualex.net/album/ana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Raluca ma cutremura sa aud prin ce-ati trecut cu Matei...te inteleg pe deplin ca si noi am tras-o cu Delia de Craciun 2 zile am fost neoameni mai ales cand vedeam termometru cum urca la 41...ori unde is la al doilea ori unde stiam ca in spital la noi mai bine nu te duci ,m-a facut de mi-am pastrat sangele rece si am facut inumanul posibil sa o tratez loco...eu stiam de novocalmin si mai ales ca trebuie sa aiba extremitatile la aceeasi temperatura,adica daca frige sa i se raceasca si invers...Delia avea si frisoane ca ii ardea capul ca focu si mainile si picioarele reci precum gheata si tremura efectiv...
Dar sa dea Domnu sa nu mai trecem prin asa ceva cu ei...
Acuma mai in serios mai in ras cred caerai sexi balamuc cu tricoul ud...

Beatrice am vazut pozele Pifosului.... monumental...chiar ieri te-am omenit ca am facut mancarea daneza de cartofi...de cand ai pus-o pe forum nu mai fac musaca in varianta clasica ca-i mult mai buna asa...

Mercedes te inteleg mult prea bine...eu ma tot plangeam de Delia acum catva timp...nu ai alta solutie decat sa fi intruchiparea calmului desi salbe sanse...eu una ma si enervez in acelasi timp cu ea si cand face crize din astea in public ori ma dau la ea si tace ,ori o iau in brate si ii distrag atentia,ori pur si simolu ies cu ea de-acolo.In ceea ce priveste uitatura lumii mi se rupe-n paispe ca doar nu mi-o educa ei...ar fi culmea sa ma mai si intereseze ce zice lumea...
Cu dormitul ai incercat o perioada sa o culci cu Cristi desi asta probabil ar insemna sa-i dai baiatului programul peste cap...macar pana trece perioada de criza...eu asa am convins-o pe Delia sa reintre in baie ,bagandu-le pe amandoua ...acuma face baie singura din nou...Ar fi administrarea de ceai de tei,sau de ce nu ,stiu ca nu sunteti de acord cu niste Peritol cateva zile...
Dar calmul tau si al celorlalti este primul antidot la crizele lor...eu nu sunt in stare sa ma calmez mereu si iau masuri extreme care inseamna si una peste cur...dupa care parerile de rau sunt tardive....

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Gusta, stiu ca te-ai enervat, dar am ras cand am vazut de ce. Nu inteleg de ce te enervezi de ce zic altii, ca doar nu ei te hranesc, nu ei iti tin copilul in brate cand e bolnav si sigur nu ei o sa il nasca si o sa il alapteze pe nr 2. Asa ca ia exemplu bun de la copiii nostrii, cand zice cineva ceva bun bucura-te , cand comenteaza sau cer ceva, nu fi in aceeasi camera cu ei si nu auzi si mergi inainte cum vrei tu.Ai sa vezi ce bine o sa iti fie. Plus cu diferenta de varsta, intre mine si iubi, sunt 12 ani si ceva diferenta, si crede-ma nu se observa, unoeri parca as fi eu aia baba si el cu chef de viata. Asa ca nu cred ca varsta conteaza ci ajutorul care ti-l ofera sa cresti copii(ma refer la cel fizic in casa, sa ii schimbe, spele, sa se joace si tu sa dormi si restul).
Loreen ai dreptate, calmul nostru ii calmeaza si pe copii, si nici eu nu ma enervez cand urla in public, ca nici nu ma uit sa vad ce face alta lume, eu doar vreau sa o educ sa se poarte bine pentru ea in viitor, caci se va duce la gradi, la scoala si va fi fara mine si vreau sa stiu ca o sa ii fie bine. In rest, poate sa urle oriunde si oricand(exceptand zilnic intre orele 23 si 7 si in weekenduri dimineata)daca are motiv intemeiat, nu e nici prima nici ultima fetita de 1 an si jumatate care face asa.

http://www.nicualex.net/album/ana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata pe la pranz si de la noi.

La multi ani cu intarziere tuturor sarbatoritilor de ieri, Ioni si Ioane!

crissu, andutzy, monu, Androix, admirat burticile, sarcina usoara in continuare !
crissu, legat de serviciu...m-am intors de un an si ceva , mai exact din noiembrie 2005, adica de cand avea Daria vreo 5 luni. Legat de Iosup, am o colega de serviciu gravida care nu stiu de unde a facut rost de nr. de mobil al doctorului, l-a sunat si-a chemat-o la eco a doua zi! Si i-a platit lui ecografia, nu la secretara, asa ca se poate. Eu am ramas uimita, tot o bateam la cap sa-si faca programare ca dureaza mai bine de-o luna, si cand colo, s-a rezolvat in 2 zile.

gusta, sa stapanesti cu placere ochelarii.

lucas, am citit peripetiile voastre, bine ca n-a fost decat rosu in gat, sanatate multa in continuare!

Pentru cei care fac listuta cu aspirantele....pot sa ma treaca si pe mine pe ea . Da' parca as mai astepta pana la anul, sa ne mai revenim si noi financiar, ca ne-a daramat casa.
Mi-a fost atat de rau in ultima saptamana (greturi in special, dar si alte simptome de sarcina) de am facut vreo 2 teste (chit ca stiam ca teoretic n-am cum sa fiu gravida), dar n-a fost sa fie. Culmea e ca am fost parca dezamagita cand am vazut doar o liniuta, desi sunt constienta ca nu e acum momentul pentru inca un bebe...da' parca a fost vreodata.......

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Am reusit sa ma pun la curent cat de cat.
Anca multumesc de urari! Inca nu m-am invrednicit sa sui pozele pe net de la Craciun, am avut o tentativa dar a durat prea mult si am renuntat. Si Bianca doarme cu pernuta, care e destul de plata, cand s-a nascut avea cu gaurele speciala pentru newborn (a dormit foarte mult pe burtica).

Mickyyy haioasa poza cu Malina "imitind-o" pe Daria bebe.

Sufletzica felicitari pentru carnet, cat despre zgariat asta sa fie singura de-acum incolo.

OlgutaM felicitari Mayei! Cat ma bucur sa aflu ca in sfarsit Maya ti-a inlaturat si acest off, sper ca acum te-ai linistit intrutotul, as zice chiar ca e un privilegiul sa ai copilul mai linistit.
Multumesc de urari si de complimente, vreau sa vad si eu poze cu Maya mai recente, unde le gasesc?

Fran multumesc de urari!

Androix vrei cuvinte mai complicate decat „abacaza”??? Imi place de mor.

Crissu nu s-au inventat epitetele pentru frumusetea fetitei tale, e rapitoare aici . Sarcina usoara!

Am vazut multe poze:
Andra, Dragos e tare dragalas in strampi belferindu-se in fotoliu, e picatura din tine varianta blonda...burtica, hm, sa zicem ca se vede, asta pentru ca stiu ca esti posesoare , sper sa nu te necajesc.
Monu mai c-o vad pe Iulia cum da din picioruse in burtica, ce putin mai ai, ma intristeaza ce spuneai de parinti, nu pot si pace sa pricep ce-i cu atitudinea lor, ce n-am eu norocul sa-i am pe ai mei pe aceeasi scara cu mine...
Adina, ca de obicei, Ema m-a incantat cu dragalasenia ei, nasica ei, o alta frumusete de fetita!
Laura mi se pare mie sau Delia s-a transformat intr-o domnisorica? Pare mult mai linistita decat am cunoscut-o in vara (si acum ma prapadesc de ras amintindu-mi faza cu ciorditul din poseta mea, a fost tare), i-a crescut mult parul...e deosebit bradul tau!
Nelia fetele tale sunt minunate si se inteleg asa de bine, se simte din tot ce-am vazut la tine ca e cazul sa fie si bb3.

N-am gatat de citit si vazut poze, sper sa mai reusesc sa intru mai pe seara, daca nu...maine dimineata va astept la cafea.

Mergi la inceput