Copiluti de mai-iunie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
Florentina G spune:
Ne-am intors si noi mai devreme de la pediatru... am facut un drum degeaba pana acolo fiindca se pare ca s-a schimbat programul lunea. Acum astept sa se intoarca Dan de la primarie ca s-a dus sa depuna actele pentru alocatie si mergem din nou!
Cum va spuneam aseara m-am trezit cu socrii la usha... au vrut sa ne faca o surpriza
, oare nu le-a trecut prin minte ca asha surprize sunt de evitat tinand cont de discutiile care au fost si mai ales cand si-au dat seama care e pozitia mea fatza de ei acum... In fine, nu ma deranjeaza ca au venit, trebuia sa-si vada si ei nepotul.. care a fost subiect tabu pe toata perioada sarcinii mele.. dar asta e.. ce pot sa mai spun acum decat ca mi-ar fi picat mai bine daca stiam de vizita lor ca sa ma pregatesc sufleteshte!
Si bineinteles ca m-au umplut de nervi asa de dimineata, dar ce-si face omul cu mana lui.... soacra-mea a venit cu un trening si un tricou la pachet sa i le spele cumnatei (care este studenta in Buc si sta cu chirie) si dimineta le-am vazut intinse la baie si curgea apa din ele. Eu fata buna m-am oferit sa le bag la mashina de spalat la storcator si cand mashina era in plina functiune au sarit amandoi si ea si socra-miu..."vaaai le-ai bagat impreuna, daca ies culorile?" Le-am spus ca nu vor iesi ca treningul este din fas si am spalat si eu de multe ori combinatzii din astea la care socra-miu cu o voce de a tot stiutor mi-a raspuns in zeflemea "e, nu ies" ... de parca spalatul rufelor este lucrul la care se pricepe cel mai bine.
Bine l-a poreclit fi-sa "inteligentul"![]()
Hai ca m-am racorit.... uufff..
Am reushit sa pun pozele... uitati aici !
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Poze
Androix spune:
offf fete, se vede ca am inceput scoala, nu am timp sa citesc acum, dar pe seara sigur recuperez.
Deci am fost la scoala. Cu mare incantare am aflat ca nu saptamana trecuta a inceput ci chiar azi, deci n-am lipsit la nici un curs! Am primit si rezultatele la doua dintre partiale. La engleza curs practic am luat 8
nu cred ca meritam dar profa cred ca ma place
sau ma stie de frica pentru ca nu e mai mare ca mine decat cu maxim 5 ani
La limba italiana 3.50
stupoare maxima, stiam ca am facut bine 7 intrebari din 10 deci ma asteptam la o nota de minim 6. Cand colo mucea al prost ce-a facut? adik eu ![]()
![]()
Am primit exercitiile trase la xerox si noi trebuia sa completam pe aceeasi foaie, doar ne scriam numele si completam. Ei bine eu n-am verificat daca sunt intrebari si pe verso
asa ca am ratat 10 intrebari! A ras si profa de mine cand i-am spus.
Oricum aia de engleza s-a sucarit rau pe noi, cica nu stim notiuni de baza si peste 2 saptamani avem iar examen si pentru saptamana viitoare ne-a dat de conjugat 25 de verbe la patru timpuri, si la toate formele: afirmativ, interogativ, negativ si de facut propozitii la fiecare persoana, in total cam 300 de fiecare
Asa ca am venit acasa si cum era pana de curent am inceput sa buchisesc. Dar abia am facut 2 verbe si nu mai stiu ce propozitii sa inventez...
Gata plec sa invat ca mai e putin si vine sesiunea peste mine si cum am stat ca vaca in vacanta pana acum nu mai stiu mai nimic din ce am invatat in primul semestru. Dar mai intru eu asa printre picaturi. Acum mai stau
10 minutele sa citesc ce-ati scris...
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
lucas spune:
Fran desitin i-au dat cele de la salvare de cum au intrat pe usa si nimic. doctoritza de la spital a spus ca are compozitia diazepamului de fapt.
Loreen tricou ud de adevaratelea. saraca doctoritza de la spital, dupa ce a controlat copilul ma tot inchidea la geaca cica sa nu racesc, acasa am observat!!!!
ce vroia saraca femeie. oricum si cu parul ud eram de mare angajament.
cartea de care vorbiti am rasfoit-o si eu, si am ramas tot la doctor SPOCK ca are si perioada de pubertate. acum marea problema este mincatul, dupa febra aia mare nu stiu daca maninca 2-3 linguritze din orice i-ai da. il mai las o zi, doua dupa care sun la doctor.
Nelia al treilea bebe??? bravo!!! eu nu sunt in stare nici al doilea.
blackpanterro spune:
LA MULTI ANI!!!!! si de la noi
Am mai intrat cate putin dar 2 saptamani am avut familia(7 persoane) din State la noi si dupa ce au plecat ne-am relaxat si noi :)
Aidan a fost ok cu ei, nu prea sociabil dar nici salbatic.Am calatorit o gramada prin Germania in Alpii Bavarezi la castelul Neuschwanstein(nu stiu cum se scrie) care a fost la baza creerii castelului Disney, apoi am fost in Franta, Elvetia si Austria.
S-au simtit socrii super si noi cu ei, sunt niste oameni extraordinari.
Aidan e bine, i-au iesit toate maselele, acum asteptam caninii si premolarii ca sa avem setul complet de dinti.
E foarte ascultator, face ce ii spun si in engleza si in romana, spune foarte multe cuvinte si in romana si in engleza,are si mici propozitii, recunoaste obiecte, partile corpului, animale, face asocieri cu ce ii spun si cu ce vede, repeta ce vede la showrile preferate si la jucarii, danseaza dupa Elmo.
Acum si merge in totalitate, nu mai merge si in 4 labe, se ridica singur in picioare,se apleaca dupa obiecte ,urca scari, da cu piciorul in minge.....cam tot ce trebuie sa faca un copil de varsta lui.
Inca nu am fost la vaccinul de 18 luni, ca ne mutam in alta zona saptamana viitoare.Dupa ce terminam o sa mergem si la vaccine.
Flori, l-am vazut pe bebe Patrick, e superb!!!Sa va traiasca.
Sanatate la toata lumea!!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
fran spune:
Olga-multumesc din suflet pentru gandul tau bun. Cartea am citit-o, si chiar mi-a placut , de fapt cred ca e unul din motivele pentru care nu mi s-a parut ca Iepu' are ceva "diferit"...
Pentru cine e interesat , la Teora e o serie intreaga cu carticele ale Annei Bacus-mie mi-a placut si cea cu "jocuri pentru copii de la o luna la 6 ani". Iti da idei...in sensul bun![]()
Lucas- e pe baza de diazepam, m-am uitat si eu acum ce scrie pe el, dar mie mi s-a atras atentia sa nu-l folosesc decat in momentul in care ARE convulsiile, nu preventiv...in funduletz i-au aplicat chestia aia?
Flori-ma macau aseara mainile sa te intreb, dar m-am abtinut...pana azi
:S-au prins pana la urma ca ai fost gravi?
Cand aud de faze din astea, simt ca o iubesc din tot sufletul pe soacra-mea![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
ioanailincam spune:
Hei, nu mai zice nimeni nimic? Incep sa cred ca nu mai merge site-ul... Eu sunt sechestrata la birou ca la 18.30 trebuia sa am o intalnire si iaca clientul nici acum nu a binevoit sa apara
Macar dati-mi ceva de citit![]()
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Tdi spune:
Ciao! moama ce harnicie la scris! am citit tot si acum ma grabesc sa scriu si eu ceva pana mai doarme Alyssa, altfel n-am nici o sansa.
vad ca au fost niste probleme (sanatate Matei si Mogo!), am trecut si noi prin asa ceva (daca nu ma insel, Aly a deschis "capitolul" la convulsii pe aici, ni s-a intamplat de 2 ori pana acum si sper sa fie si ultimele!)...o sa va scriu mai pe larg despre ele zilele astea, sper sa apuc.
Fran, zic si eu sa nu-ti faci probleme, toti suntem diferiti in felul nostru, unii mai neastamparati altii mai linistiti, asta nu inseamna ca unii sau ceilalti ar fi mai avantajati.
Am vazut o gramada de poze, toate foarte frumoase! voiam sa-i zic Neliei ca sotul ei mi se pare putin rocker
, chiar si fara plete.
Gusta, ati descoperit cum si-a ars Ruti soseta?!?
pe de alta parte vad ca esti hotarata cu bb2
, bravo tie! mai ca-mi dai idei si curaj si mie (desi stiu ca inca unul ca pitika ne-ar baga in mormant pe amandoi rapid). tie sa nu-ti pese de ce zice lumea, sa ti se rupa - vorba aia, stii ca nu lumea te ajuta cand ai probleme, nu-ti cresc ei copilu si nici de mancare nu-ti da...mama lor! si sotul meu e mai mare cu 18 ani ca mine si acum ca s-a mai ingrasat si l-a incaruntit bine fiica-sa se cam vede diferenta, pe mine ma doare fix undeva de ce zice lumea, m-am maritat cu el pentru ce ne intelegem perfect, ne iubim si ne ajutam, am simtit de la inceput ca suntem facuti unul pentru altul.
Mercedes, si Alyssa se culca NUMAI la ore imposibile, zicem mersi daca pe la miezul noptii doarme. de fiecare data se lasa cu circ pentru ca pur si simplu nu vrea sa doarma, are alte treburi mai importanta probabil. am incercat s-o trezesc devreme dimineata, s-o culc mai devreme la pranz, sa sarim peste somnul de zi (cam 2 ore), s-o obosesc mai mult (cum naiba nu stiu, oricum e in continua miscare
)...ei bine, degeaba, tot nu vrea sa doarma. in plus se si trezeste des noaptea (apa, schimbat, lapte)...nu stiu cat mai rezistam.
Androix, si eu tzin minte ultima greatza!
si acum cand vad macaroane in forma de paleta de tenis ma ingalbenesc instantaneu si ma trec transpiratii reci iar daca nu dispar rapid din raza vizuala ma ia vomitatul
. in lata ordine de idei, felicitari pentru examen!...la italiana ma ofer cu meditatii gratis!![]()
revin
Album Alyssa
gusta spune:
Lucas ce sperietura cred ca ai tras .
Fran Ruti nu raspunde la nici o intrebare si nici nu cred ca stie unde ii sunt mainile si alte parti ale corpului.
Tdi am aflat misterul e cu un creion de colorat.Si despre bebe 2 sunt din ce in ce mai hotarata si stiu la ce ma inham dar cum am mai zis nu vreau mai tarziu sa regret ca nu l-am faut.In functie de ce aflu vineri vom vedea ce e de facut .
Monu o intrebare la cat timp dupa ce ai oprit anticonceptionalele ai ramas insarcinata?Sau mai bine zis cata pauza ai facut asta e intrebarea.
Flori vazut pozele si sunt superbe si de acolo deja imi tresara ideea de inca unu.
Ma duc si poate mai revin ca acuma e bagata toata in dulap.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
loreen spune:
Gusta pe mine nu m-ai intrebat dar iti spun ca la 6 luni dupa intrerupere am ramas dar s-a prins dupa un avort spotan...nu ti-as dori nici una din varianta...cica se spune ca imediat dupa intrerupere se intampla fenomenul ca s-ar produce ovulatii spontane...
Monu poate trebuia sa iei un numar mai mare la pampersi...asa pateam eu cu nr 5 si de cand am trecut la 6 are loc sa se desfasoare in voie...
Ioana io eram dusa cu pluta la Z ca aveau reduceri de 50 % si nu puteam rata momentul...m-am intalnit si cu Ada_74 acolo
Florentina Patrick este un scump ...Doamne...tu te-ai dumirit ca esti mama a doi copii?!Ma uit la voi si mie tot nu-mi vine a crede...io zic totusi ma Maya aduce mai mult cu tine si Patrick seamana un strop mai mult cu sotul tau...faceti-va o poza de grup si cat mai aproape ca sa ne dumirim...
Raluca draci daca mananca si Delia de-atunci...o tine intr-o greva profunda...azi cu femeia a facut insa cum a facut Filip la bunica-sa... a ras si felul I si II si fructe dupa si lapte...
Pe vremea lui Bianca pentru convulsii foloseam fenobarbital...ca am avut si cu cea mari episoade de groaza...ce-i drept mai putine...
Adriana esti o fericita si sa ramana Aidan neschimbat intr-ale cuminteniei...sper sa nu ne calci pe urme...
Cuscra acuma ce-oi vrea sa iesi premianta
?! Glumesc...ai mare curaj sa faci o faculatate si gravida si cu unu copil mic de crescut...
Nelia la voi scoala cum fu?!
Io ma simt ca un c...r iritat de maimuta...nu am putut dormi toata noaptea din cauza ca ma obseda numele lui Ogararu'...de unde pana unde nu stiu frate dar m-a chinuit toata noaptea...si la servici am fost ca drogata iar acuma sa doare ulcerul...is varza mancati-as
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"