Copiluti de mai-iunie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 6
loreen spune:
Buza ziua...
Io-s capiata de nervi...le-am servit la copchi niste urlete in stil mare asta ca sa ma racoresc si eu...in final nu am facut nimic nici mancare nici hartiile de la servici nu le-am rezolvat...dar ma doare un cap crunt si restul nu le mai zic ca tot nu-mi trec....
Olgutza nici pe departe nu-i bine,dar m-am plictisit si sa ma consolez cu gandul si cu situatie...cand m-oi satura suficient de tare o sa ma fac rea...
Cum spunea si Gusta diazepamul este pentru relaxarea musculaturii striate...oricum mi-a zis sa iau numai seara dat fiind faptul ca ziua conduc...m-as mira sa-mi dea somnolenta...
Monu huggies mi s-au parut buni doar ca is mai grosi putin decat Pampers si nu absorb chiar asa bine...stiu ca Cornelia foloseste la Stefan Happy
Cuscra tu nu esti soacra-ta sata-i diferenta...pe tine de face Filip din priviri cum de-altfel orice copil isi face praf parintii,mai ales cu nervii...bunicii,bonele,alte persoane au alta rabdare si din cauza asta vad lucrurile altfel decat noi,cu mai multa detasare...io acuma de exemplu la cati draci am pe mine i-am fript una peste cur Deliei si am trimis-o la culcare pe stomacul gol,desi stiu ca nu va manca nici la trezire si nici nu va dormi...dar tembela cum sunt nu ma pot controla si mai bine dau cu muci-n fasole decat sa fac in asa fel incat sa fie bine pentru toata lumea...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
mynicegirl spune:

Bea e teroare Pifos si ce mare este! arata de 2 ani+.
Buna ziua la lume, eu sunt foarte bolnava, am avut amigdalita si pentru ca desteptul de doctor nu a vrut sa imi dea antibiotice la timp, am facut pentru prima oara in viata mea, la 26 de ani, otita la ambele urechi. Si fetelor, doare mai tare decat orice pana acum in viata mea, poate mai putin decat contractii pe uter proaspat taiat, dar e ingrozitor! Acum simt si eu pe pielea mea ce trag copiii nostrii cand au otita...azi am plans de durere caci nu mai suportam si rau am facut ca mai tare ma doare.
Am vazut burtici de gravidutze si copilasi veseli, am citit si din urma filozofari de inceput de an
,si vomitaturi(de bebelusi, de mamici).
Caterina doarme cu pernuta de pe la vreo 6 luni, si niciodata invelita. Iar acum taticul ei e plecat si doarme cu mine si imi impinge toata patura la picioare si doarme in tot patul(care e mare, king size) si eu tot pe o marginuta dorm.
Pupici la toate si sanatate multa si la copi isi la mamici

http://www.nicualex.net/album/ana/
mynicegirl spune:
Androix , Caterina face exact la fel cu maica-mea si bunica-mea, chiar la bunica-mea ii baga cu diatamai linguroiul in gura nici nu zice pas ... in schimb la mine, e asa de talentata ca i-am zis sa se faca actrita de drama cand o fi mare sa ajungem si noi bogati. A invatat sa zica gata si nu, si nici nu apuc sa pun bine papa in lingurita ca ea zice gata pa! nu!nu!nu! Acum m-am relaxat, o data la 3 zile are o zi in care mananca bine, pe urma iar tine post 2 zile si tot asa, astfel incat nu imi mai fac nervi, astept sa ii vina ziua si bag in ea pe placerea sufletului meu. Problema e ca in cele 2 zile in care ea nu mananca, eu mananca si portiile ei, si treaba e nasola ca ea arata bine si eu arata umflata
.
la toata lumea
http://www.nicualex.net/album/ana/
fran spune:
Buna !
La Multi Ani la mamicutze si puiutzi sarbatoriti azi ! Si la tatici, bunci s.a , evident![]()
Monu-cred ca ideea era ca nu are voie sa dea in nimeni, nu sa i se atraga atentia in mod special la fetitze...cum l-au lamurit sa nu mai bata nu stiu, dar cica rezultatele sunt evidente.
In fine, luni sun sa ma programez, sa vad ce ne zice si noua...
Fetelor, deci mai sunt copii care NU RASPUND cand sunt strigati pe nume, cand li se cere sa arate ceva, cand sunt intrebati ceva? NU RASPUND-in sensul ca nu o fac DELOC, si nici nu par ca isi dau seama ca li se adreseaza lor intrebarea? Iepu' daca ne arata o parte a corpului o data pe saptamana e super-bine, desi o intrebam zilnic, cu totii , de multe ori si in diverse momente...iar de stiut le stie sigur, ca uneori arata fara sa o intrebam, cand prinde cuvantul din zbor din conversatia noastra. Nici nu stiu daca sa insist cu interbarile sau sa o las in pace, asta cred ca e primul lucru pe care o intreb pe psiho...
Din ce am citit eu asta e ceea ce diferentziaza pana la urma un copil agitat da unul hiperkinetic-pe cel hiperkinetic agitatia il impiedica la un moment dat sa asimileze lucruri noi, sa lege relatii etc. Cel agitat doar ii oboseste pe cei din jur, altfel el progreseaza absolut normal.
Elisor-la voi cum s-a manifestat la Andreas? Stiu ca nici el nu e agresiv si nici nu face crize de nervi...in afara de energia iesita din comun cum se manifesta?
Androix-mama cat mananca Filip...la noi problema e pe dos-cu mine mananca dublu decat cu oricine altcineva. Ma ingrozesc ca o sa plec la serviciu si la 7 cand ma intorc o sa aflu ca a mancat...mai nimic.
Te-ai gandit ca daca ii zici si Georgia si Elena/Ileana o sa ai in aprilie-mai 3 zile de sarbatorit pentru ea?![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Florentina G spune:
La Multi Ani tuturor Ionilor si Ioanelor, sa fiti sanatosi si voiosi, sa aveti parte de multe bucurii!
Andra, intr-adevar se vede burtikul tau! Abia astept sa ne spui ce se ascunde acolo! Vazut si pozele cu Dragoshel scumpic si finutza mica! Chiar, cum se comporta Dragos cand te vede cu ea in bratze?
Gabitza, te-ai apucat de cura?
Crissu, esti o gravidutza tare frumoasa, nu stiu unde sunt cele 10 kg, iar Iulia are niste ochi de m-am imbolnavit! Cand trebuie sa nasti?
Nelia, eram sigura ca din cauza prietenei tale picasei in pasa aia proasta! Bine ca ai gasit puterea sa iti revii!
Androix, chiar ca suna super "Georgia"! Te-ai gandit la Elena pentru ca ai DPN apropae de 21 mai, nu? Si eu m-am nascut de C-tin si Elena insa ai mei nu mi-au pus si al doilea nume. Oricum va fi ca si la mine, eu imi sarbatoresc onomastica de Florii care de cele mai multe ori pica aproape de Sf. Gheorghe!
Ha ha! Deci am dat bine startul la gravidutze! V-am zis eu ca in curand o sa arate listutza noastra de pe prima pagina ca cea de la odisee!
De trei zile ma chinui sa recuperez ce s-a mai scris... citec cate o pagina si trebuie sa se intample ceva sa fiu intrerupta.
Noi suntem relativ bine. Patrick e cumintenia intruchipata ziua, iar noaptea il apuca agitatia, plansul... Mananca repede si inghite mult aer apoi ma chinui sa i-l dau afara si spre disperarea mea nu reusesc.. Dan e singurul caruia ii iese miscarea.
De vomitat se intampla zilnic, acum de 2 ori pe zi, maine ma duc la pedi ca a venit din vacanta. Ma gandeam sa-i dau debridat dar astept pana maine sa vad ce zice si ea.
Maya e aceeasi, nu vad nici o schimbare la ea. Cum ma vede cu Patrick in brate vine si il pupa pe capshor, insa ii place sa faca asta cand are capul descoperit. Pana acum i-a tras de vre-o trei ori caciula din cap iar aseara l-a zgaltait un pic pt ca avea una legata sub barbitza.
Am observat insa ca este geloasa pe alti copii care ne vin in casa si care primesc atentie de la noi. Ieri a venit o prietena cu fetita ei si cum a vzut ca o ia mama in brate a venit langa ea si a cerut si ea in brate. Cum a lasat-o pe aia mica jos a uitat ce vroia si si-a facut de lucru.
Nu stiu daca ati remarcat, dar Patrick nu seamana cu nici unul dintre noi. Este foarte deschis la piele si noi am tot zis prin casa ca e frumos si ca seamana cu Gigi, taica-miu. E, sa o vedeti pe Maya cum se piaptana in oglinda, isi aranjeaza parul cu mana si spune "mai, mai, Gigi" adica e fumoasa si ea ca Gigi.
Mai nou ii cumpar abtipilduri cu floricele si le lipesc pe unghii. Sa vedeti cum sta cu mainile si sufla in unghii, vezi doamne sa se usuce!
Am mai pus niste poze in album, daca vreti sa ne mai vedeti, acum fug la datorie!
Va pup!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Poze
Androix spune:
Beatrice, gata am vazut pozele cu pifosul. Chiar ca e haios adormit asa atarnat calare pe piciorul tau. ![]()
Cristina, te inteleg perfect cu otita. Si eu am plans de durere acum 4 ani cand am facut, la o singura ureke dar a fost de ajuns. Tin minte ca luam 4-5 pastile diferite de durere, plus antibiotic plus antiinflamator. Sa mergi sa faci exudat dupa ce te faci bine ca eu am mai tras si dupa ce am terminat tratamentul si pana la urma am facut exudat si ceva pansament cu antibiotic local, am mers vreo saptamana la medic sa ma oblojeasca. Si acum sunt sensibila de urekea aia, si culmea m-am trezit azi cu o durere nasoala chiar la ea, daca apasam ma durea zdravan. Acum mi-a mai trecut. Sper sa nu evolueze ca ma dau cu urekile de pereti.
Fran, aaa nu mi-a trecut prin cap, asta pentru ca nu aveam habar cand e sf. gheorghe. Tot in perioada aia e? Atunci m-am scos cu un singur cadou si o singura petrecere pentru toate 3 ![]()
![]()
![]()
Cu raspunsul Filip raspunde e drept. Nu la intrebari de genul care e nasul ca m-am straduit sa-l invat partile corpului fara succes evident. Dar raspunde la altele si arata cu degetul, mai ales la animale.
Am venit din berceni ca nu ma mai intelegeam cu Filip. M-a scos din rabdari si cu mancatul si cu toate cele. Cand sa-i dau niste mancare de pui absolut delicioasa a luat o lingurita si parea ca-i place si chiar vrea sa manance dar in secunda urmatoare mi-a aplicat un picior in castron de a zburat toata mancarea. I-am fript o palma pe picior si apoi am inceput sa plangem amandoi, el pe hol eu incuiata in bucatarie. Peste 5 minute parca nimic nu se intamplase.
Am ajuns in berceni si cand a auzit soacra-mea ca nu prea a mancat i-a si aplicat un polonic de ciorba si trei perisoare pe care le-a ras si intentiona sa mai astepte putin si pentru o portie de mancare de cartofi cu carne. Nu a mai putut ca copilul controla castronul gol si manca paine goala. Asa ca a bagat si o portie de mancare. Si cat am mai stat eu prin zona si-a luat singur o banana din bucatarie si a balotat jumate sub okii mei, iesiti din cap ca la melc, va dati seama
Vorba lu' socra-miu: se citea in okii mei si bucurie ca mananca in sfarsit si dezamagire ca-si bate joc de mine.
Si gata, asta a fost vacanta mea in care am stat ca vita si n-am deschis un caiet. Maine incep iar scoala si cat de curand o sa inceapa si sesiunea. O sa fie distractiv, sunt curioasa ce-am facut la partiale. Sper sa nu vin maine dezamagita si de la scoala ca asa-mi bag picioarele, ma sui in masina si nu ma mai opresc pana nu mi se gata benzina, si ajung destul de departe ca abia ce i-am facut plinul 
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
gabitzam spune:
Flori, nu pot sa zic exact ca tin o anume cura. Doar ca am inceput sa beau apa multa, sa maninc mai putinel, sa nu mai crap dulciuri, etc, chestii di astea.
R trebui insa sa fac o cura la ca, daca s-ar putea, ca-s dusa rau. Azi am plecat spre Buftea, la mama. Aproape de jumatatea drumului l-am pus pe sotul meu sa faca stanga imprejur ca nu mai stiam daca am stins focul la mancare inainte sa plecam de acasa Normal ca focul era stins, era si capac pus pe olicica, era in casa liniste si pace. Dar daca nu ma mai duce mnemoria, ce sa fac?!?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Florentina G spune:
Credeam ca am pus poze..... 
Se pare ca e ceva in neregula cu yahoo! Imi arata ca s-au incarcat si nu se vede nimik! Mai incerc...nu stiu cand ca tocmai ce am primit niste musafiri neanuntati...... socrii!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Poze
lucas spune:
La multi ani IOANA, ION!!! sanatate va doresc.
noi am iesit la liman intr-un final.
pe 28 dec.taticul a facut enterocolita, urita rau de tot. pe 30 i-a trecut ca sa zic asa si seara la dus a alunecat in cada si s-a sprijinit in cot. drept urmare pe 30 seara nu am dormit, am balotat pastile, il durea mina, cotul, umarul tot. pe 31 dimineata am fost la farmacie si am luat diclofenac unguent si nu's ce alte alifii si i-am intins pe organism. intr-un final durerea a cedat. a fost ok de revelion si pe 1 ian. DAR....pe 2 ian pe la 4.00 (16.00) Matei a facut febra 39,4 i-am dat NUROFEN si a trecut in juma de ora. sun la pediatru imi zice peste 4 ore sa-i dau panadol. ok, pe la 8.00 tocmai ce iesisem din baie ca ma striga taticul sa-i dau panadol la copil ca e cam moale, ma duc la ei si pina sa ajung urla la mine ca ii e rau, ameteste si isi da ochii peste cap, incepuse sa i se invineteasca buzele, la fatza, a fost groaznic, eu ca timpita pun mina pe telefon si urlu la el sa il duca in baie la apa. sa-i de-a cu apa rece pe fatza repede. cu telefonul in mina nu imi aduceam aminte de tel de la salvare drept urmare am sunat la 112 si mi-a facut direct legatura cu salvarea. nici nu stiu ce i-am zis femeii aleia, intre timp copilul incepe sa aiba oarece culoare, sun la pediatru ala imi zice sa-i bag un supozitor repede. am cautat novocalmin supozitor ca stiam ca am luat inainte de craciun, ei bine, toanta de la farmacie mi-a dat novocalmin pastile si nu supozitor, am gasit o timpenie de eferalgan su[pozitor, il bag pe ala si medicul imi zice sa-l ud si sa astept salvarea. peste 10 min. poate mai putin ca nu mai stiu au venit cei de la salvare, avea 39,8 i-au dat juma de fiola de algocalmin, instant, si stam si asteptam sa scada febra si nimic,sosete cu otet, impachetari cu apa, peste 20 min a crescut la 40,4, ardea pur si simplu in loc sa scada. in momentul ala am impachetat copilul si am plecat toti fugind la masina jos si la spital. cind am ajuns acolo, am facut 5 mim,ca spitalul este linga mine, febra incepuse sa scada. doctoritza imi spune ca a avut aproape 200 de copii in ziua aia cu aceleasi simptome. il controleaza, deja febra scadea bine, ajunsese la 38,5, imi zice ca e rosu in git, ca nu m-ar opri la spital ca e frica sa nu plecam cu alte boli. dar sa-l controlez din ora in ora. mi-a zis ca slabe sanse sa mai faca febra dupa juma de algocalmin. si asa a fost. la 10 noaptea cind am ajuns acasa am sunat si la pediatru, a zis ca vb. miine de dim la 7 sa vedem cum este peste noapte.l-am pazit toata noaptea pe la 5 dim. a mai facut febra un pic, i-am dat nurofen, a scazut. pe la 9.00 dim ne-am dus la pediatru lui, m-a sfatuit sa-i nu ii dau inca antibiotic ca nu e rosu in git atit cit sa-i de-a antibiotic, este viroza, totul este viral. asa ca 3 zile l-am pazit si noapte si zi, nu a mai facut mai mult de 38,6 dar cu antitermice din 4 in 4 ore. azi noapte a fost prima noape cind am dormit 2,5 ore legat, nu-mi vine sa cred, sunt asa obosita ca m-as intinde lata pe jos, as dormi oricum. nu va spun cum am plecat de acasa cu salvarea, l-a spital m-am vazut. aveam parul ud, pantaloni de casa, in picioarele goale cu cizme si un tricou, cam transparent as zice, ud fleasca pe mine. dar la cita spaima am tras .... tremura si carea pe mine, nu imi imaginam ca in 5 min de la bine sa de-a ochii peste cap. si tocmai ce citisem inainte de craciun un topic aici pe forum cu o fata care a patit exact la fel. sa vezi cu e viata.
elisor nu te-am uitat cu reteta e friptura, o scriu si o trimit.
hai ca v-am facut capul mare.
am mai invatat o lectie, a naibii lectie pe pielea copilului meu!
Androix spune:
quote:
Originally posted by Florentina G
Credeam ca am pus poze.....
Se pare ca e ceva in neregula cu yahoo! Imi arata ca s-au incarcat si nu se vede nimik! Mai incerc...nu stiu cand ca tocmai ce am primit niste musafiri neanuntati...... socrii!
Tina, mami dePatrick si
Maya
Poze
Pai eu chiar m-am uitat dar am crezut ca e de la mine ca eu intru cu opera care imi incarca paginile la fel cum au fost ultima data si tot dadeam refresh si nik. Astept cu nerabdare
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2