Copiluti de mai-iunie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

La multi ani Ioana (Bonsai), Ioana (Kasky), Ioana(Mikka), Ioana (Redrose), Ioana (Monu), Ioan( Galinarodica), IoanaIlincam...
sa traiti cu numele o viata imbelsugata,sa fiti sanatosi si voiosi, sa petreceti frumos

LA MULTI ANI tuturor Ionilor si Ioanelor pe care-i cunoasteti si ii serbati

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fasole verde cu pui si sos de smantana si marar... Loreen, asta am si facut, voi face supa cu alta ocazie.

Fran, aici e o intreaga nebunie cu acest sindrom, in parcuri din doi copiii, unul are asa ceva. Si ma uit la ei, micutii, sint normali, atit de normali cit pot sa-i vad eu, care, fie vorba intre noi, nu-s chiar 100% normala... Dar vorba ta, daca e deja platit, merita sa faci o vizita si la psiholog, poate chiar te va ajuta pentru o mai buna cunoastere a nevoilor iepuresti. De fiecare data cind citesc despre ea, ma gindesc ce bine i-ati ales dezmeirdatura: Iepu'!!! Curat iepuras, dom'le!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI IONILOR SI IOANELOR!!!
Sa fiti fericiti, sarbatoriti, iubiti, rasfatati si sanatosi.

Loreen, nu am incercat Huggies. Am luat direct Happy. E vreo diferenta? Ca nu ma pricep.
Fran ciudata explicatia psiho cu privire la baietel. si atunci cum sa ii explici ca nu are voie sa dea in copii? ii arzi una peste mana?!

Evident ca stau cu ochii lipiti de tavan la ora asta. De ceva zile ma culc pe la 2 - insomnii si ma mananca si pielea de imi vine sa

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani Ionilor si Ioanelor!

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Iar nu am apucat sa citesc si sunt cam in urma cu doua pagini, dar am admirat niste burtici frumoase si niste tare infloritoare. Cu toate astea eu tot nu ma las convinsa sa mai fac un bb, dar din pacate am si niste motive mai serioase.

Invelit-nici Maya nu sta invelita, dar eu o bag in sac de dormit si, desi mai protesteaza cateodata, doarme in el pana la urma. Am vazut ca si Dragos al lui Andutzy doarme la fel.

Androix-cand am zis ca Maya nu spune cuvinte, nu am glumit. NU spune decat "mama" si "tati" si alea nu tot timpul cu adresa. Adica ii zice "tati" lui MIrcea, dar zice asta aproape tot timpul si nu cred ca il striga mereu pe el. Cat despre burtica, mie mi se pare ca ai burtica de femeie gravida si chiar daca nu ai avea nu-i nici un bai. Eu pana in luna a 6a nu am avut aproape deloc, iar in luna a 9a aveam burta ca de luna a 5a si cand m-am dus sa nasc dr mi-a zis ca precis copilul va fi mic. Si cand colo a avut 3,6 kg, deci tot ce luasem eu in greutate se dusese pe ea. Acum nu stiu cat de inalta esti tu, eu sunt destul de inalta si mi s-a spus ca daca esti mai inalta copilul are mai mult loc sa stea pe verticala si din cauza asta nu este burta prea bombata.

Andutzy-si mie imi place ca am fetita, desi la inceputul sarcinii mi-am dorit baiat. Iti doresc sa ai si tu o fetita si daca nu o sa fie, sunt sigura ca ii vei iubi pe ai tai copii no matter what.

olita-Maya sta pe olita, fara pantaloni dar cu pampers, deci este ca si cum nu ar fi. Cum ea a fost in urma cu toate, ma astept sa poarte pampers si la 3 ani .

nelia-tare frumoase pozele voastre de familie si ciudat, mie mi se pare ca Octav seamana putin la fata cu sotul meu. Iar tu arati a femeie fericita si nici nu-mi vine sa cred ca ai cazut intr-o asa depresie. Pe de alta parte te inteleg. Am avut si eu o prietena foarte draga care a murit de cancer la 30 de ani si nici acum nu mi-am revenit din soc, desi s-a intampalt in 2000. Sper ca prietena ta sa reziste cat mai mult, mai ales ca are asa un moral bun. Si mi se pare mie sau Agata seamana cu tine la fata?

Laura-deduc din mesajele tale ca estimai linistita legat de viata ta personala. Pacat ca nu te simti bine cu coloana. Dar de unde pana unde diazepam pentru coloana?

Simt ca mai aveam ceva de zis, dar acum chiar nu-mi mai amintesc. Abia am motiv sa mai intru odata.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

La multi ani, IONI, IOANE, IONUTI, IONELE, IONICI, ETC! Sa traiti cu numele, sa fiti sanatosi si fericiti!
Multumesc de incurajari, de azi sunt hotarata sa fiu mai atenta cu ce mananc si daca nu reusesc de azi, voi reusi sigur cand vor disparea greturile, nu de alta dara acum bag intr-una in mine din cauza ca daca nu bag, mi-e si mai rau....
Monu, cum ti de par Happy? Nu sunt rai, dar mi se par cam uzi atunci cand ii dau jos si cred ca asa simte copilul tot timpul, doar ca el nu stie sa zica....mai am timp sa studiez problema, ca abia am deschis pachetul de 50...sotul deja era fericit ca dam mai putin bani pe Pampersi, deja la bebe2 isi facea planuri ca il bagam direct pe Happy. L-am linistit, spunandu-i sa nu viseze prea mult...mai intai sa-i vedem pe astia cum sunt...oricum un bebe mic se irita mult mai tare si nu merita sa ristiti pe pielicica lui...

Andra9+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nume.

Androix frumos nume.

Omustata iti raspund eu de ce diazepam ca sa ai somnul mai profund si muschii sa se relaxeze.

Fran ce spui tu acolo seamana perfect cam cu ce face Ruti si aici nu mi-au zis nimic.Dar cum a zis si Nelia daca e gratis de ce nu.

Andra o fi 2 .De asta poate se vede si asa repede burtica.Ia eu zic sa nu iti mai faci asa probleme ca indiferent cate kg pui tot ai sa le dai jos cum ai dat si prima data.Eu si acuma am lupt cu kg.iar sotul trebuie sa inteleaga ca acolo in burtica este un sufletel care are nevoie de multe chestii.

Azi ma simt naspa rau de fapt de vreo 2 zile da sper sa treaca.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

La multi ani! Ion, Ioana tuturor celor care isi serbeaza ziua de nastere!

Noi de cateva zile ne uitam la Stargate.. Ca avem pe calculator tras de sot si avem program zilnic de uitat. Pifosul adoarme instantaneu dupa vreo 2 episoade si in cele mai tari pozitii...

Uitati aici un exemplu de aseara!

Pozitie de somn la Pifossi aici: Pozitie de somn2

In rest si noi inca bem cu biberonul. Si dimineata cand se trezeste dar si seara...O sa scape si de asta cand o sa fie momentul...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Gusta, nu sunt mami 2..doua ecografe au zis produs de conceptie UNIC viu desi nu ar fi fost mare surpriza sa fie doi, in conditiile in care am antecedente in familie! Oricum, cred ca retin si multe lichide ca prea e mare burtica! Nu stiu insa daca mai retineti intalnirea de la Sheriff's, cand eram cu burtica dintre cele mai vizibile si dupa aceea, la Pizza Hut ramasesem "rusinos" in urma, nici nu ziceam ca suntem in aceeasi perioada....Acum nu zic ca va fi la fel, dar oricum, burtica mi s-a vazut relativ repede si la Dragos. Laura, draga mea, ca bine ai zis, HACHITE DE GRAVIDA!

Andra9+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani pentru Ion si Ioana! Sa traiti cu numele!
Multa sanatate si petrecere frumoasa!

Bea, nu se vad pozele. Cica performeaza aia site maintainance.

Ma bucur ca v-a placut numele. Pana la urma Gerogia e sigur. La al doilea inca ma mai gandesc intre Elena si Ileana, nu stiu cum suna mai bine.
Am dormit mai binisor azi-noapte, facand abstractie de manelele cu strigaturi de dincolo de doi pereti, dar parca jucau in sufrageria mea asa se auzea. Am sfarsit prin a ma consola ca nu stau sub ei ca nu vreau sa stiu cum s-ar fi auzit, si pana la urma m-am bucurat ca nu au chiar manele d-alea ogite cantate de salami, copii, vijelii si alte aratari d-astea, au fost asa mai mult niste populare, au cantat si clejanii Eu sunt fan Viorica, Laura ca tot ziceai de ea, e ea rea de gura si nu stie sa lege doua vorbe dar le canta, nene!
In schimb de ce zic c-am dormit mai bine: mi-a ramas in cap ce ai zis tu ca invata sa-si cunoasca limitele si in somn, asa ca m-am relaxat si uite ca n-a cazut si am inchis si eu un oki.
Fran, eu cred ca n-are nimic Iepu, dar mergeti si la psiho, daca tot e in abonament, vorba ta de ce nu. Si Filip e zbuciumat, alearga, face si crize, ma stoarce pur si simplu, dar cum noi n-am mai fost la pedi de vreo 2 luni nu ma agit cu nimic.
Filip in continuare isi bate joc de mine, la soacra-mea mananca asa: dimineata lapte un biberon plin + un senvis cu ceva
la 10:30 mar cu biscuite
la 11 ies in parc si la 12 cand vin baga o supa
apoi somn de voie pana pe la 14 cand mai baga si felul doi
pe la 16 o banana cu branza
pe la 18-19 iaurt cu fructe sau o prajiturica ceva facut de socrella
seara la culcare alt bibe de lapte tot plin. Nu are rost sa va spun ca portiile sunt portii de om mare, portii normale.
La mine abia daca isi bea laptele dimineata, si 1/4 de senvis ca face economie mancal-as, mar nu serveste, la 12 baga tot asa 1/4 din ciorba si apoi ma craniaza bine pana cadem lati amandoi. Pe la 15 incerc niste felul doi fara succes, la 16 banana cu branza asta o mananca aproape toata, pana seara la culcare daca mai gusta timid din vreo mancare pe care mi-o pun pentru mine e sarbatoare, iar la culcare nu bea tot biberonul, cred ca vrea sa pastreze si pentru dimineata
Spuneti si voi! Am incercat sa-i pastrez aceleasi proaste deprinderi poate totusi: mancam la televizor, cu desene, cu reclame etc, il alerg prin casa cu lingurita ca mai are si mania asta de a manca din mers, singurul lucru pe care nu-l pot face e sa-l tin in brate, in picioare fiind si sa-i dau sa manance, ca soacra-mea in ultima instanta o face si p-asta dar ea n-are in burta ce am eu. Nu reusesc sa-mi explic cu ce gresesc. Poate un pic de rabdare imi lipseste, dar am incercat si cu calmul calmului si n-am avut rezultate notabile.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput