Copiluti de mai-iunie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 28
gabitzam spune:
Laura, tot are bubitele pe el, doar ceva mai estompate. I-a dat Dora Ketof, l-a bagat in dus cand au venit de afara sa nu mai stea transpirat, dat cu Advantan Milk, diseara ii dau ia Ketof. Nu se mai scarpina, l-am imbracat lejer, cu tricou. E destul de cald in casa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
crissu spune:
Androix DPN-ul meu tot pe 26 mai este.
Tu ai nascut normal la prima sarcina parca?
Babygirl am admirat-o pe Ema , dupa moaca se vede ca are o personalitate...mama mama,si cunosc si eu un mic specimen de genul asta. Incerc si eu sa scriu aproape zilnic dar nu reusesc mereu.
Loreen si IUlia are batatura...a facut o data basicuta si apoi s-a transfornat in batatura. Astept sa-mi spuneti cum e cu pasta de dinti, va rog.
Gabitzam sanatate puiului Andrei 
Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici
monu spune:
Ola, ![]()
![]()
![]()
din lac in putz! am fost la gineco si ![]()
![]()
exista sanse ca bb sa fie scos cat de curand. Am transaminazele f crescute. Valorile se dubleaza de la o saptamana la alta. Este un semn ca ficatul are probleme iar eu banuiesc ca ar fi de la clexane desi, m-au trimis sa fac analize pt hepatita - sincer nu cred ca am asa ceva.
Asa ca luni ma interneaza iar ca sa elucideze misterul. Si daca valorile continua sa creasca bb va trebui scos pentru ca imi pune mie viata in pericol. nu stiu ce sa mai cred. Ca degeaba o scoate ca si dupa nastere trebuie sa fac clexane. Sper ca luni dr de la boli interne sa imi dea niste raspunsuri.
Azi si maine merg incautare de haine pt bb mic si jucarii pt Alexia ca sa o "mituiesc" ca voi lipsi de acasa.
Cam astea sunt vestile de la noi.
Va pup
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Cloreta spune:
Gabitza, tot cu bubite va confruntati?:( SI garga a mea e calduroasa, nici noaptea nu o invelesc dar nu a facut niciodata bubite de caldura. Nu pot sa spun ca are cea mai fina piele dar nu am avut ptobleme mari. Asta vara a facut pe ceafa de la transpiratie o vreme. De la voi mai stiu si eu de creme:)
Adina, azi mi-a arata pe k si a zis: cac:)))))))))))) Nu stiu, are o memorie extrem de buna am observat. Am sa incerc sa o filmez desi nu am sacait-o niciodata sa mi le spuna. Pentru distractia noastra o intrebam doar cum o cheama, suna asa fain Duda LOL
Ma gandeam zilele astea ca Teodora nu sta f bine cu motricitatea, nu urca scarile decat cu ajutor - la o verisoara in casa a urcat tinandu-se de perete dar la bloc o sprijin eu chiar daca se tine de bara - de coborat nici vorba, nu se catara pe orice pentru ca nu poate si nu e foarte agila. Pe urma nu are multa rabdare, cred ca de asta nu o intereseaza puzzle-urile, baga forme la locul lor - in jur de opt figuri - dar daca nu nimereste din prima se agita cateodata sau se lasa pagubasa. Cred ca este un copil "vizual" daca pot sa spun asa, imagini, carti ii plac la nebunie, e atenta la ce o inconjoara, retine amanunte, imita si repeta. In fiecare zi spune ceva nou sau spune un cuvant pe care il stia in forma corecta.
Stiti cine e pe bancnonta de 10000 lei vechi? TATA!asa spune Teodora hahahahaha
Pozele mele
omustata spune:
Offfff, numai vesti proaste.
Nelia, Simona-sunt alaturi de voi si ma impresioaneaza foarte tare prin ce treceti.
monu-ai avut o sarcina atat de agitata, sa speram ca se termina totul cu bine si veti fi amandoua sanatoase. Te rog mult ai mare grija de tine, este foarte, foarte important sa te menajezi, macar pe ultima suta de metri.
Clara-bravo pentru Teodora cea desteapta! Maya a inceput sa urce scarile in patru labe, dar este atat de lenesa ca dupa 2-3 trepte nu mai vrea, oboseste. Iar de coborat ii este pur si simplu frica. Dar mai bine ca nu am deocamdata grija asta. Mie la doctor mi-a zis clar ca trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu este un copil atletic, este mai linistita. Ea nu face niciodata "nazdravanii". Nu cred ca poate, dar nu poate si pentru ca nu incearca, nu o intereseaza genul asta de activitati. Dar asa este ea, nu toti copii sunt la fel. De ex. ea a fost foarte cuminte cu bradul, mai punea mana pe cate un glob, dar nimic care sa puna in pericol existenta lui si nervii mei. Si Mayei ii plac cartile la nebunie, din cauza asta cred ca ii place sa stea pe olita, pentu ca citim si ar sta acolo o groaza. Stie o multime de litere, dar sa le arate. Pacat insa ca ea nu vrea sa vorbeasca. Insa daca am invatat ceva de cand am copilul asta este ca trebuie sa am rabdare si le va face pe toate pana la urma. Teodora este chiar un copil deosebit, trebuie sa fii mandra de ea si cred ca esti.
Ma duc la treaba ca am musafiri duminica si trebuie sa fac si eu ceva de mancare.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
crissu spune:
Monu iti tin pumnii
fa ceea ce crezi ca e mai bine ptr bebe mic dar sipentru tine.
Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici
loreen spune:
Monu eu stiam ca exista o legatura intre ficat si mancarimi...acum mi-am adus aminte...la sarcina Biancai primisem o brosura de la Boots unde erau specificate principalele afectiuni ale sarcinii printre care si asta...intr-adevar este o afectiune care pune in pericol si mama si copilul...
Afectiunea se numeste colestaza obstreticala si mai poate avea ca simptome si icter,scaune decolorate sau urina foarte inchisa la culoare...sigur poate da nastere prematura,hemoragii...
Imi vine sa-ti spun sa-i dai ascultare lui Androix...
Ma rog tare pentru voi sa fie cum este mai bine...
Gabitza ai mare grija ca asa am patit eu cu buboasa mea...de la o transpiratie...si am ajuns la prednisonul ala nenorocit...iti recomand cu caldura EUCERIN dush oil si EUCERIN lotiune ph...fac minuni...la Delia advantanul nu mai da roade...dar cu astea imi vine sa o pup nonstop...casa nu-ti mai zic ca mi-am luat si eu crema pentru mine pentru fatzau...nemaipomenita...daca ar avea si crema sau pastile de slabit astia as face si un imprumut la banca...
Clara pup eu fata aristrocrata si docta... citind de Duda imi aduc aminte de Bianca mea care la varsta lor facea puzzel din piesele care erau la ouale Kinder...aveau 10 piese...apoi la 2 ani ajunsesem la 56 ca la 3 ani sa ma scoata din nervi cum reusea sa faca puzzeluri cu 150-200 de piese...avea un simt al observatiei si o memorie fantastica... motrica era in limite normale,nici pe departe precum Delia ...la 3 ani i-a spus mamei mele "stupid cow" ca o parase la mine ca a facut nu stiu ce naiba...eu am inlemnit,noroc ca mama nu stia limba engleza dar s-a ales Bianca atunci cu o cearta pe cinste...
Va fi un copil tare bun dupa inceputul promitator pe care-l are...iti spun din experienta...acuma Bibi este a doua pe scoala
Crissu eu ti-as spune cu pasta da nu folosim...mai astept (cred nemurirea sufletului)...cu degetul asa si noi basici si acum bataturi...dar ti-am zis insist cu cicaleala...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Cuscra
-ici si Doamne ajuta sa fie bine, atit cit vrea el. 
Monu sanatate multa si sa dea Dumnezeu sa fie bine, ca prea ai fost agitata in timpul sarcinii. 
Mai fetelor tot citesc cite fac copiii vostri, iar aseara am tras un bocet si m-am declarat mama handicapata, ca nu ma ocup suficient de Isabella, ca n-a invatzat decit sa danseze, ca vorbeste putzin... ca... ca multe. Cert e, ca m-a gasit soatza bocind si m-a luat la...
la figurat, ca-s batuta-n cap.

andutzy spune:
Monule drag cu ultimile forte iti urez BAFTA MULTA! Sa va ajute D-zeu sa veniti acasa sanatoase amandoua si Alexia sa se bucure mult de venirea surioarei ei!
fetelor, eu simt ca ajung la capatul puterilor cu greturile astea, ziua mi-e rau, noaptea nu pot sa dorm....tot de rau, adica cand stau in pat am reflux gastroesofagian de trebuie sa dorm pe 4 perne ca sa nu tusesc intr-una din cauza asta! halal odihna, macar la D imi era rau mai ales dimineata, seara eram ok. Acum nu vars atat, dar mi-e rau toata ziua, seara mai mult ca oricand. D-zeu cu mila, uneori am impresia ca m-am bagat la un drum care nu era pt mine!
Sa ma ierte D-zeu, ca mi-a dat acest copil pentru ca ni l-am drit atat si eu acum zic astfel de prostii...
Andra
10+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)