Copiluti de mai-iunie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 27
nelia spune:
Zapada!!!! Alba, frumoasa si curata! Cind ne-am trezit dimineata era totul alb, a nins peste noapte foarte mult! E atit de frumos, ma duc afara sa va fac si voua o poza! E absolut superb! Si nu mai e nici ger! E prima zi cu adevarat frumoasa pe iarna asta!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Cloreta spune:
Hello!
Androix, capetele ales seamana cu cele de la canita cu cioc, nu?
Eu una nu ma grabesc sa scot bibe, bea mai mult de 500 ml pe zi in doua reprize si mi-e teama sa nu inceapa sa refuze, dincolo de placerea ei.
Florentina:))))))))) teodora afce asta decel putin trei luni, acum s-a mai potolit, saptamana trecuta luase o camasa si mergea cu ea pe fata, a intrat cu capul in usa de la bucatarie :))) Maya nu pune nimic pe ochi? EA pune des ce apuca si merge cu mainile intinse ca la baba oarba.
Crissu, Loreen, verisoara mea ii da pe unghii fetitei cu o slutie amara rau, i-a adus cineva din Germania, e intr-o sticluta ca de oja.Mi-a dat mie pe o unghie si vreau sa va spun ca si a doua zi se mai simtea cu toata spalarile, e amara de mori. Fetita ei tinea trei degete in gura nu unul si se pare ca da roade traznaia aia.
Pozele mele
OlgaTarziu spune:
Cloreta multumesc din suflet. Sincer ma vezi mai buna decat sunt. Si asta nu e falsa modestie...
Despre constipatie sincer eu nu am nici un sfat. Noi suntem exact la etrema cealalta. Facem diaree foarte usor si tine zile in sir. Stiu ca Tony daca intarzie putin ceea ce e absolut exceptional baga un suc de portocale proaspete si gata, executa.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
Androix spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Androix, ai cumparat doar capetele acelea de pus la biberon? Sau cu totul? Ca eu am si eu biberonul asta (cred ca l-am primit la babyexpo cand eram gravidoasa) dar cu tetine.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Doar capetele, Gabitza, ca biberonul este 159.000

Si eu tot la baby expo l-am primit.Dupa cum vedeti inerc cu greu sa tin pasul la citit, dar de scris nu mai apuc. Invat cat de mult pot pentru ca as vrea sa iau toate examenele acum ca sa nu ma mai stresez la vara cu restante ca oricum o sa am sesiune in iunie. Si ca tot ma intrebari Crissu, DPN meu este 26 MAI. Suntem cam in acelasi timp gravi noi doua.
Da, capetele pe care le-am cumparat seamana cu canita cu cioc si asa m-am gandit sa fac trecerea. El oricum nu se mai omora cu cantitati industriale de lapte. Per total daca erau 400 de ml dadeam party. Si nu mi se pare ca azi dimi sa fi baut mai putin, sau aseara. Nu-si suge degetul in schimb avem suzeta, fara de care nu doarme. Cand ii este somn si-o ia singur de pe unde si-o lasa si se pune pe canapea, mai nou, cand e la noi sau in pat cand e in berceni. La mine renuntarea la suzeta ma sperie mai tare decat biberonul si sincer nu ma simt in stare sa ma apuc acum de asta.
De cand am inceput iar cu olita, de pe 01 ian. am obtinut 3 pipi-uri si 1/4 de kk
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
fran spune:
Buna !
Simona-
imi pare rau ca treci prin asa ceva sa dea DD sa se faca bine tatal tau...
Monu-jucarii? Hai ca e clar ca te simti mai bine![]()
Adina-pedi ne-a trimis la psiho pt. ca:1.-se misca continuu, foarte mult (suspiciune de hiperkinetism-infirmata, pentru ca toate miscarile ei sunt precise si cu un scop anume, ne-a zis ca pur si simplu e un copil vioi...)
2. doarme foarte agitat, cu treziri, cu ras/plans in somn (dar se scoala odihnita si bine-merci)
3. nu foloseste cuvinte(desi din cand in cand-foarte rar, ii mai scapa cate unul. Cand zic rar, ma refer o data la cateva saptamani
). Deci le stie(asa zice dr, ca daca le-a folosit de cateva ori , fara sa repete dupa noi, inseamna ca le stie), dar prefera sa foloseasca gesturi. Motivul e cam necal aici...ori se descurca foarte bine cu gesturile si nu are motivatie(ne-a zis sa incercam sa amanam sa-i dam ce cere, daca nu scoate macar un sunet, si sa tot repetam cuvantul-dar noi oricum faceam asa), sau (mai probabil) e emotiva si "perfectionista"-isi da seama ca nu zice exact la fel ca noi si prefera sa nu mai zica nimic...
4.-nu raspunde cand o strigam pe nume si nu arata nimic cand o intrebam" unde e..."(cuvant cunoscut in mod sigur).Aici s-ar putea sa ne puna rabdarea la incercare, totusi uneori e chiar ciudat, pare sa nu-si dea seama nici macar ca vorbim cu ea
. Asta am inteles ca duce spre autism, dar la noi nu e vorba de asa ceva-ea e sociabila, se joaca frumos cu alti copii, ne cauta privirea (autistii evita sa te priveasca in ochi)samd Totusi pentru siguranta mea o sa-i fac si o audiograma. De auzit aude sigur, ca danseaza(si se opreste daca oprim muzica, tresare la zgomote etc), dar s-ar putea sa nu auda bine pe toate frecventele. Nu prea cred sa fie ceva, dar am citit si povesti cu copii despre care toata lumea jura ca aud si de fapt isi dezvoltasera un simt al observatiei extraordinar cu care "suplineau" auzul...
Cam asta a fost la noi. Mai mergem peste 2 luni, sa vada cum evolueaza in timpul asta.
In ceea ce-l priveste pe "NU", eu stiu ca e o perioada normala prin care trec marea majoritate. Noi ori nu am ajuns la ea
, ori sarim peste pt. ca Iepu' e destul de "rezonabila" in privinta asta. Noi am evitat, e adevarat sa-i spunem prea des "nu"-adica il spunem( si ea il intelege si accepta), dar numai in situatii extreme-daca nu-si face singura rau cu ceva si daca nu strica iremediabil ceva- nu-l folosim. Dar nu stiu daca are vreo importanta ce facem noi sau asa e ea pur si simplu, un copil intelegator ( si eu am fost la fel-na ca seamana si cu mine la ceva
)
Ioana-de unde v-ati luat lustre pentru casa noua? Eu tot caut ceva pt. camera Iepuretelui si nu prea gasesc...am gasit una care imi place la mobexpert, da' e roz si cu Barbie. Eu vreau galbena si fara Barbie![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
omustata spune:
Simona-imi dau seama prin ce treci si sper din tot sufletul sa fie bine.
OLgaT- ce bine imi pare ca Tony este mai bine! Era cam clar ca nu o sa manance acolo, mai ales ca el si asa are probleme cu mancatul. Banuiam ca mi-ai scris pe YM, dar calculatorul meu este setat sa se inchida daca nu este folosit dupa o anumita perioada de timp si cred ca nu mi-a salvat ce ai scris pentru ca nu am gasit nimic.
manuta in gura-maya este campioana si nu tine un deget, ci cum spunea Claratrei degete. Mircea vrea sa-i punem piper, dar eu nu am inima asta. Ma enerveaza ca pana de curand le tinea mai ales la culcare sau cand era suparata. Dar acum le tine aproape mereu, deci mergem inapoi.
Hai ca nu ma mai lasa sa scriu.
Va pup.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
loreen spune:
Crissu sa nu-ti inchipui ca la Delia sa roade imediat...am inceput de-o saptamana si am de gand sa continui pana o dezvat...faza cu buba tine pentru a vazut si ea ca are buba,in sensul ca a facut deja batatura care-o deranjeaza la limba probabil...si o cicalesc la cap intt-una...sa vad care pe care...o fi ea tauroica incapatanata,dar io-s capoasa rau...
Clara mi-au mai zis si altii sa-i pun pe deget ba mustar ba fiere de pui ba alte porcarii de genul asta...eu is idealist si merg pe pricipiul ca va pricepe de vorba buna...
Simona daca simti nevoia sa te descarci te rog sa o faci...eu stiu cum este atat de bine...al meu tata nu a fost bolnav si cand am aflat ca nu mai este am zis ca-i o gluma...si acuma cred ca-i o gluma ...
Gabitza cum mai este Andrei?!
Olgutza din Canada lasa modestia pentru altii...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
nelia spune:
Simona, imi pare rau pentru tatal tau! Ii doresc sanatate si sper sa mai existe un leac pentru el.
Eu sint fffff trista si suparata, am bocit vreo jumatate de ora dupa ce am aflat si acum imi plinge sufletul: prietena mea este in spital de aseara, la reanimare, conectata la tot felul de aparate.

Sperantele ca e doar un episod trecator (ca multe altele) scad pe zi ce trece, se pare ca trupul ei incercat nu mai are putere sa lupte. Sper sa nu fie asa, sper sa se insele toti medicii din lumea asta si ea sa se faca bine si sa traiasca inca ani buni, bucurindu-i cu optimismul si bunatatea ei pe toti cei din jur. Nu are decit 44 de ani!!!
Speranta moare ultima!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
loreen spune:
Nelia,Simona
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"