Copiluti de mai-iunie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 19
nelia spune:
Monu, of, ce rau imi pare ca treci prin asa ceva. Ma tot gindesc la tine de cind am aflat, sper ca totul va fi bine.
OlgaT, bine ai venit pe lista mamicilor care mai vor un bebelus!!! Eu eram sigura ca asa se va intimpla, la tine mai repede ca la mine, eu abia dupa doi ani jumatate ai Agatei mi-a venit chef de alt bebe, atit de tare m-a obosit Agata!
Sa fie cum vreti voi si in primul rind sa fiti sanatosi toti!
Tony se va obisnui, lasa-i un pic de timp. Mai rau e cu mami, care are nevoie de mult mai mult timp pentru a se obisnui cu faptul ca nu mai e tot timpul cu copilul ei... cunoastem din experienta!
E frumos sa ai copii, nimic de spus, dar nu ma pot opri sa nu ma gindesc si la tine. Ai fi nevoie de un mic concediu inainte de a te inhama la o alta sarcina si un alt inceput, de data asta cu unul mai mare care isi va cere tot timpul drepturile. Daca lucrezi deja in cele patru ore esti in care Tony sta la bona, apoi il iei si vii acasa si faci ce faceai si inainte pina seara, nu vad cind si cum ai putea sa te odihnesti. Spun asta pentru ca esti fara nici un ajutor, ca mine, nici macar al lui tati, care lucreaza mult. Eu am dat-o pe Agata la doi ani la gradinita si imi aduc aminte ca in prima luna nu faceam nimic cit era ea la gradinita... dormeam! O duceam dimineata, pe la 10 si o lasam pina la 13.30-14.00, veneam acasa si dormeam. Dupa ce o luam mergeam prin parcuri, la piscina, era vara, cald si frumos si abia dupa aceea veneam acasa si faceam cite ceva. Esti mai curajoasa si mai tare decit mine, eu ma simteam terminata, nu as fi putut face imediat un alt bebe. Tare mult as vrea sa stiu ca te gindesti si la tine un pic.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
monu spune:
HELP!!!!
Daca bb se naste prematur la 34 sapt si 3 zile si nu i se fac injectii pentru maturarea plamanilor, are sanse sa fie totul ok?
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
nelia spune:
Am vazut stirile si mi s-a facut rau ce am auzit si vazut in legatura cu virusul stomacal care circula pe aici. Sint pline de spitalele de bolnavi, in special copii mici si batrini.
nelia spune:
Monu, as vrea sa te ajut si sa stiu raspunsul la intrebarea ta! Dar habar nu am, poate mai intra vreo fata si stie raspunsul. Poate vei afla mai degraba raspunsul daca pui intrebarea aici.
elisor spune:
Am demontat bradul cu ajutorul copiilor, Bianca scumpa de ea imi culegea beteala fir cu fir si o indesa in punga, tare mandra era de ajutorul ei, la globuri n-am mai lasat-o, desi i-am dat impresia ca si pe alea le culege ea. Andreas mi-a demontat crengile, le-am pus frumos in pungi, cutii pentru anul viitor, nici n-a durat prea mult. cand s-a trezit cauta bradu'.
Mi-am indeplinit sarcinile ce mi le-am trasat, dar am lasat si pe maine ca m-am ales cu o durere de cap.
Gusta vazut una bucata creata si scumpa, fa-i poze ca o sa te ia la rost cand va creste mare ![]()
Stai departe de Utrecht? Anul asta mi-ar place sa ne intalnim.
Gabitza multumesc de complimente, stau stramb si judec drept unde vezi tu frumusete, dar, ma rog, gusturile nu se discuta ![]()
Tablita de scris de la Tomy o pasioneaza, dar umple repede "pagina" si ma pune sa-i sterg sa scrie iar si iar. Dar cred ca totusi mie imi place mai mult ca de cand a adus-o mosu am fost fost foarte creativa
.
Masura la pantofi: eu am ramas socata de marimile mari ale copilasilor vostri. Bianca are 19 - 20 masura
Teddy eu am avut 2 cezariene, la prima a fost piece of cake, a doua mi-a lasat o pareza la "fundul" stang, un fel de "insensibilitate dureroasa" pe care nici un medic nu mi-a explicat-o, nu mai spun de cicatrice care zici ca au trecut doar cateva zile nu atatea luni. In fine, asta sa fie tot.
Olita nici eu nu cred ca o voi folosi, de cateva zile o pun pe colacel, insist sa-i explic ca la baie se fac kk si pp, dar cand e vorba de kk merge intr-un colt si se screme. Nu stiu daca vom avea rezultate, dar daca nu no problem, amanam operatiunea mai spre vara, dar fara olita.
Si Bianca s-a obisnuit cu codite ca mami i le facea in fiecare zi, eu sunt mai lenesa, desi ii sta mai bine cu ele.
OlgaT unele aspecte le-am regasit si in activitatea de zi cu zi a noastra, dar unele, cum ar fi saritul broscutei nici nu mi-a trecut prin cap, mersi de idei. Stati foarte bine si la lingvistica, nu stiu de ce iti faci probleme.
Ma bucur ca sunteti sanatosi, deocamdata...fii optimista, eu zic ca se va acomoda cu noua situatie mai repede si usor decat tine.
La al 2 lea bb poate sa fie exact invers decat a fost cu Tony.
Monu incearca sa gandesti pozitiv si sa lupti pentru Iulia, nu tyrebuie sa ti se intample si tie ce li s-a intamplat mamicilor din salon, eu sper ca pana la urma va fi bine.
Laura solutie loco (bona) nu e cazul la noi, prefer sa sufar eu si sa stiu ca e pe cele mai bune maini. In fond si la urma urmei poate ii vom lasa pe amandoi si atunci sa vezi luna de miere pe capul nostru 

Simona chiar ii sta bine blondului asa tunsulici.
Scot manzul afara si revin...
Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank">
nelia spune:
Adina, am vazut toate pozele voastre. Ce dulcica poate sa fie Ema voastra! Dar si de voi sint mindra, ca ati fost singuri la munte! Vazind pozele voastre, iar m-a apucat un dor de sotul meu, de noi doi singurei... Nu stiu cind vom avea si noi parte de asa ceva, ca nu am reusit nici macar seara aia sa ne-o luam, mi-a promis ca ma scoate in oras, la un bar macar, sa bem ceva si sa ascultam o muzica buna si de cite ori vine vorba tot timpul apare ceva si renuntam. Ma bucur mult pentru voi si daca toti aveti bunici dispusi sa stea cu Ema, repetati figura cit mai des posibil.
omustata spune:
OLgaT-eu ti-am propus mai demult sa ne incuscrim, dat atunci nu ai zis nimic. Poate ai vrut sa vezi fata mai intai
. Cat despre bb2, ceva imi spune mie ca va fi piece of cake pe langa Tony. Nu prea am auzit sa se nimereasca doi la fel. O sa vezi! Succes!
Simona-dragut Dragos.
Gusta-frumusica foc Mara. Mai vrem poze.
monu-ti-as raspunde, dar clar nu ma pricep
babygirl-ce frumoase poze! Si voi parca sunteti in luna de miere. Aceeasi problema cu mancatul o am si eu cu Maya, ca vrea sa manance singura, dar daca ii aduc o carte pana la urma ma lasa pe mine pentru ca isi da seama ca nu poate si manca si citi in acelasi timp.
raluca-nu-mi merge ceva la calculator si din pacate am putut doar viziona filmuletul, ca de auzit nu auzeam nimic.
Olita-ieri am inregistrat primul succes cu pipi la olita, dar cred ca a fost absolut intamplator. Am pus-o, am citit ceva si s-a intamplat. Dimineata nu s-a mai repetat figura.
Nr. la pantof-si Maya are numaru mic. 21 ii sunt ficsi, iar 22 ii sunt putin mari. Cred ca daca s-ar face un 21 si jumatate ar fi perfect.
Anca-am auizt si eu de curand de site-ul ala de pantofi. Am o prietena care numai de acolo isi cumpara. Sper ca esti bine acum si nu cumva sa ai si tu virusul ala despre care vorbeste Nelia.
Multumim mult de complimente. Maya intr-adevar, isi pastreaza inca fata de bebelus.
Nu mai am "voie" la calculator. Poate intru mai tarziu.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Androix spune:
Monu, iti spun sincer ce as face in locul tau: as incerca sa gasesc un medic la giulesti care sa ma asiste intr-o eventuala nastere la 34 de saptamani. Acolo au cea mai performanta sectie de neonatologie si sincer daca as trece prin ce treci tu acum as lasa si pe tutunaru si pe toti si m-as duce la giulesti, pana la urma si la medicul de garda daca situatia ar fi urgenta.
Sanatate multa, iti doresc sa se termine cu bine, oricand, dar cu bine!
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
fran spune:
Buna !
Monu-eu stiu ca injectiile se pot face chiar si cu cateva ore inainte de nasterea propriu-zisa...parca 12 ore...Grea decizie aveti de luat, e riscant si sa stea prea mult dar nici sa se nasca prea mica nu e bine. Eu inteleg insa ca sta bine cu greutatea, pt. saptamana ta eu am gasit o medie de 2kg, deci in cazul asta inseamna ca se alimenteaza bine.(apropo, eu m-am nascut cu 2,6kg la 38 de sapt) Cum erau Ir? Alea de care se plange si Androix? Cu colul scurtat am eu o prietena care a stat bine-merci 6 saptamani, cu bebe tot in pozitie normala, deci apasand cu capul pe col...pana la urma i-au facut declansare...
Eco mai des de o data pe saptamana nu cred sa-ti faca, dar cred ca poti sa mergi mai des sa te asculte cu "trompetzica" pe burtica, sa vada cum mai bate inima Iuliei, daca intra in suferinta fetala cica isi pot da seama si asa. Tin si eu pumnii sa fie bine
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
fran spune:
Da, si eu stiu ca daca sunt probleme cu bb de obicei e transferat la Giulesti. Lazy care a fost cu noi la mamici dar a nascut la 28 de saptamani a fost transferata de la CFR2 la Giulesti cand si-au dat seama ca nu pot opri nasterea. Si tot atunci i-au facut si injectiile pt plamani
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut