Copiluti de mai-iunie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

ralwka, simpatica foc galusa mica!

monule, dor de tine! nu te-am mai prins pe mess. am citit ultimele tale postari ca sa ma linistesc. mai ai un pic. stai cumintica si linistita si totul va fi "ok, mami!", ca sa citez pe cineva..;)

am citit in zig-zag ce ati scris. vorbeati de crizele copiilor. cred ca vor trece si astea, facand loc alotra. alte provocari pt care va trebui sa gasim solutii. ema acum este in faza "NU!". cred ca spune de 50 de ori pe zi "NU". nici nu deschidem gura, nici nu intram in casa si ea striga "Nuuuu!". In plus, ii place teribil sa stea dezbracata. ne este foarte greu sa o imbracam. plange de zici ca i-am face ceva rau. i se impletesc lacrimile in barba, vorba gabitei. reusesc sa o imbrac cu greu, iar ea se dezbraca in 2 timpi si 3 miscari. si mancatul este o provocare. nu mai vrea sa ii dau eu, musai sa manancesingura
Am inceput antrenamentul la wc. noi am sarit peste olita pt ca nu era chip sa stea pe ea. I-am cumparat un colacel pt bb si am cocotat-o pe "tron". Ii place, sta, doar ca inca nu se cere, inca da drumul in scutecel. Mai incercam cu rabdare, important este ca nu sare de acolo, de sus, ca are rabdare cateva minute. Ieri am strans bradul, iar acum este tare dezamagita. Tot repeta "badu" si "monu"(mosul). Dintre toate jucariile pe care le-a primit de craciun cel mai mult ii place aquadoodle si cel mai putin bucatariacu Pooh. Si eu sunt dezamagita de ea, sincera sa fiu. Nu face mare lucru. In rest, nimic schimbat. Este la fel de ghidusa si provocatoare. Ii place inca sa stea in cap , imi aduce mereu agrafe si elastice sa-i fac cuchi (codite) sau ii pune pe altii sa i le faca, s-a imprietenit intr-un final cu catelul socrilor si inca asteptam sa-i iasa caninii , poate-poate scapam de sacaiala si smiorcaiala. Sau o fi rasfat?

tdi, in legatura cu numarul de la papucei, nu-ti pot da un raspuns pt ca are intre 22 si 24, depinde de unde cumparam incaltamintea. eu o iau la cumparaturi cand trebuie sa-i cumparam incaltaminte, altfel ne pacalim. mi s-a intamplat acum o luna, cand i-am cumparat niste papucei de casa si cand i-am adus acasa am constatat ca sunt mult prea mari. noroc ca sunt papuci de casa, ca nu i-am luat mai mici.

Daneluta, acum am vazut pozele cu Scufita Rosie. Tare-i scumpa cu parutul ondulat. Si ii vine de minune rosul.

Omustata, loreen, pozele de la Cheile Gradistei sunt aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ca sa va arat o poza cu Ruti mananc din nou in fata calc.Casa e dezastru da nu se pune si acusi se face ora 5 si vine olandezu si sa vezi petrece nu gluma.

Tdi sa stii ca si eu am cezariana si numai eu stiu ce am tras.

Si acuma poza una ca atata am momentan.

http://new.photos.yahoo.com/adriaanse2000/album/576460762383821248

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

stati ca poza nu era facuta public.Se mai intampla

http://new.photos.yahoo.com/adriaanse2000/album/576460762383821248/photo/294928804152789412/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Cuscra uite aici
Zbor ca urla prin bucatarie.

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, am vazut pozele voastre de Craciun. Tare mi-au placut, si tare mai sunteti frumosi. Mi-a placut si de mama ta, cat e de tanara, zici ca sunteti surori.
Voiam sa te intreb de chestia aia de la Tomy, care scrii pe ea, nu stiu cum sa-i zic. O atrage pe Bianca? "Scrie" pe ea?

Maaai, ce cretzofolina este Ruti De ce nu te-ai bagat si tu in poza cu ea, ca mi-e dor si de tine sa te vad?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Alarma falsa
Numar la ghetutele de iarna 22(dar merg cu 2 perechi de sosete)in rest 21. Acum depinde ca nu prea se mai potrivesc numerele si intotdeuna mergem cu Dragos dupa noi.
Gusta vazut Ruti. Imi vine s-o mananc
Adina ai o papusadulce dulce

Simona si Dragos Octavian
Albumele cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

salut fetelor.

Sanatate bolnaviorilor, bolnavioarelor.
Ai grija Monu si sa treca cu bine totul.

vad ca vorbiti de sute de cuvinte... Noi aven intre 15 si 20 lucru de care sunt foarte mandra pt ca mergem cu 2 limbi odata si asta schimba foarte mult datele problemei. Zice de exemplu apa dar pisica e cat, iar masina e tutu sau car. Asta din simplu motiv ca sunt mai usor de pronuntat. Deci la ora actuala Tony ca si Patrick intelege comenzi in ambele limbi doar ca vorbeste ceva amestecat. Buna si asta decat deloc.
Ne-a trecut pneumonia foarte frumos. E bine, bat in lemn si nu vreau sa ma gandesc pana cand. faptul ca a avut pneumonie combinata cu bronsita il pune intr-un grup de risc. E absolut imperativ sa nu mai raceasca in urmatoarele luni, ori asa ceva e aproape imposibil.

Acum suferim ca doi catei amandoi ca a inceput sa mearga la bona de ieri. Merge de la 8 la 12 cate 4 zile pe saptamana. Ieri nu a plans cand l-am lasat in schimb cand am mers sa-l iau acasa plangea si era tare amarat ca a incercat tanti sa-i dea mancare ori el nu mananca decat de la mine. Cand l-am luat acasa m-a certat si batut vreo 5 minute ca de ce l-am lasat. Azidimineata a urlat cumplit in urma mea. M-a sunat tanti sa-mi spuna ca a plans vreo 25 minute. Crapa sufletul in mine, si sufar ca o proasta. Nu am fost departe de copilul meu decat o data 4 ore de cand s-a nascut. E foarte greu si daca in 2 saptamani tot nefericit e si refuza mancarea...imi bag piciorul in ele ore lucrate si concediu de maternitate. Ca asta era intentia sa apuc sa lucrez 600 de ore ca sa fac si eu bb2. Deci puneti-ma si pe mine pe lista ca nebuna numarul 1 care nu i-a ajuns nesomnul de 1 an jumate si vrea s-o ia de la capat.

Olga, Lucas, Gusta, Danelutza faini pui aveti. Scuze dar o sa ma uit cand pot si la restul. Olga ne incuscrim? Ce straniu ar fi 2 cuscre cu acelasi nume.

Papuci, al meu poarte 7 ceea ce e echivalentul lui 24. Traim pe picior mare.

Progrese, cuvinte intre 15 si 20, pe plan motric e la nivelul de 2 ani, 2 ani jumate, jucam fotbal in draci, urcam scari, merge pe varfuri, calcaie, cu spatele, se da jos de pe scaun si pat ca un om mare, urca si coboara scari tinut de manutza dar in picioare, sare ca broscutza, arunca mingea in directia dorita, danseaza si canta, face puzzle de 10 piese fara probleme, recunoaste formele geometrice, poate sa transporte o farfurioara cu ceva fara sa verse pe jos, nu se mai impiedica de obiecte si le evita, deschide orice cutie, inclusiv cele de medicamente cu childproof.(Nu ma intrebati cum ca eu am probleme sa le deschid).

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Adina ce frumoase sint pozele, vreau si eu zapada.
Colacel pentru wc avem si noi, dar e ca si olitza, pentru muzeu , la olitza mai sta cite un pic, dar tot in pampers ii place sa faca. Acum a inceput sa rupa hirtia igienica si sa se stearga la pasarica, inainte o folosea ca batista sa sufle nasul
Tdi noi purtam la ghetutze 23, are si 24 dar clampaneste in ele si nu le vrea.
Cuscra-ici la ginerica tunsulica.
Gusta ce scumpa-i cretzuleana ta , baga poze mai multe cu ea.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
Va multumim pentru ca va ganditi / rugati pentru noi. Azi mi-au facut externarea. Mi-au luat niste sange pentru analize sa vada de ce transaminazele au luat-o razna. Dr insista sa incercam sa il mai lasam pe bb cat se poate si sa fac eco in fiecare saptamana. Sincer as vrea sa mai stea dar …. Imi este frica sa nu moara din cauza placentei care abia mai functioneaza. Cu atat mai mult cu cat dr de la eco nu i-a dat mai mult de o saptamana. In plus bb (care e cu capul in jos si fara cordon la gat) impinge de mama- mama si cred ca am contractii pt simt cum mi se strange burta. Vineri ma duc iar la control sa vedem ce si cum. Pana una alta, ca masura de preventie nu ne-a dat nici o injectie ca sa grabeasca maturarea plamanilor. Oare nu mai e nevoie la varsta asta? La spital am nimerit in salon cu 2 mamici care au nascut bb-I morti avand sarcini destul de mari. Una dintre ele l-a nascut la 8 luni. Asta ma face sa ma gandesc ca decat sa stau cu frica ca poate sa moara in burta mai bine o scoate afara. Si faza mai nasoala a fost ca a trebuit sa il declare ca pe orice bb nascut viu. BBBRRRRRR!!! Plus ca la Municipal e aglomerat rau de tot. In prima zi am stat pt perfuzie 2 in pat.

Alexia a fost cuminte zilele astea. A stat cu maica-mea care nu a mai putut da inapoi. Dar o sa aiba timp destul sa imi scoata ochii pt ajutorul asta.

Va doresc multa sanatate si va pupam. Din pacate nu prea mai pot sta mult pe scaun pt ca simt cum bb impinge.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Tdi nu stiu daca ti-am raspuns dar iti zic acuma ca Ruti are la papuci numarul 24-25 da nu cred ca se potriveste numerele.

Monu eu zic sa stai cumintica in pat si daca bebe trebuie afara atunci asa sa faci.

In albumul cu poze am mai pus vreo 2 ca sa nu ziceti ca sunt zgarcita.

Olga si la noi se vorbeste 2 limbi chiar 3 de asta eu nici nu ma complic ca ea nu vorbeste ca ,asa pe limba ei le zice,cuvinte de baza are si ea cateva dar daca ii spui si in romana si in olandeza sa faca ceva face deci intelege ambele limbi de asta ma bucur.Va avea timp sa imi turuie si sa imi strice si ultimul neuron ramas in viata.

Mergi la inceput