Copiluti de mai-iunie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Inca ceva: Gusta si Laura mai fetelor voi ori aveti un umor macabru asa de inceput de an ori ati luat-o razna , sa nu mai aud cuvantul acela ca ma trec fiorii (nu sunt nici calduri toride sa-mi faca bine)...asa ca, Gusta te servesc cu cafeaua mea ca o am in fata si eu merg sa-mi fac alta si sa m-apuc de treaba.

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna dimineata

Am cam lipsit ceva dar am citit tot.De fapt zilnic citesc dar nu apuc sa scriu nimic.Cum va vede la calculator vine si-mi zice "mami mana".Asa ca las mesajele...pentru cand doarme(daca apuc si atunci)
Eu am avut niste zile groaznice cu dureri de spate, rinichi, cap...si lista continua.Se vede ca m-am babit
Am vazut si poze cu burtici frumoase, printese si printi.
Monu tinem pumnii sa fie bine.Ar fi ideal sa nu te stresezi daca poti si sa te odihnesti cat mai mult.
Gusta hai la mine la cafea
Revin
Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'mneatza si o zi buna la toate, eu iar sint zombi, am avut program incepind cu ora 3 asta noapte , urlete puternice, am luat-o linga mine, m-a imbratzisat cu foc, m-a mingiiat, dupa care a adormit cred in jur de ora 6 si a dormit doua ore, ea, ca eu...

Raluca scumpa vorbareatza ta cu OK mami , a mea vorbeste mai mult pasareste, dar ma trage de mina cind ma vede la calculator, imi zice "aiiiiiiii, aiiiiiiii".
NewMami sanatate multa-
Elisor multzumesc, am fost intrebata de unele persoane daca am dus-o la coafor, ca in fatza are parul drept ca mine iar la spate cica il mosteneste pe bunicul dinspre sotz, ca daca era cu parul cretz ca tatsu, atunci aveam o negresa in familie
Gusta uite aici o cafelutza calda in timp ce citesti DC-ul.
Cuscra unde pot vedea poze cu ginerica tunsulica ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor io stiu ca la mami tau Bibi ar fi crescuta exemplar nu poti gasi o varianta loco gen bona ?!Io vorbesc acuma mai mult dpdv al meu ca nu as putea sta departe de Delia nici o noapte...
Mandra mea nu zice "nu" zice "niu" sau "nu viau" ... si io ma rup de ras cand o aud ...stiu ca nu-i bine dar nu ma pot abtine atata-i de dulce...iar cand o striga pe sor-sa prin casa e un ras total...

Gusta io am redbull daca vrei...cafeaua am lins-o de mult...

Ralwca e mortala pustoiaca...

Newmami fa-te bine repejor...ca sa-i oblozesti pe baieti ca stii ca ei sufera mai mult decat femeile...
Cu Ada m-am intalnit eu la reducerile de la Z...cu ea nu am putut sta de vorba ca era bagata toata in rafturi dar am povestit cu Iuli in timp ce alerga dupa Sergiu...a fost
bine la munte dar cu Sergiu e o nebunie...probabil data viitoare se vor gandii de 2 ori inainte de a merge si cu copilul...dar Sergiu arata atat de bine si plin de viata...era tunsulici scurt si ii ieseu falcutele la interval numa bune de jumulit...

Mercedes ce-ai mai facut cu Bia si cu somnul de noapte?!

Noi am adoptat tactica "nesimtirii" fata de Delia si incepem sa-i ignoram crizele...daca suntem in vizita ne cerem scuze in avans pentru eventualele excese sonore ale ei si asta e...si vad ca Delia incepe sa le mai reduca in timp si intensitate...
Mai nou cand scuipa din gura mancarea tipa sa vina cineva sa stranga de pe jos ...ei bine ma dau putin la ea si ii spun sa ia mizeria sa o arunce la gunoi...pai nu va zic ca se executa imediat...este mortala...ma uit la ea cum creste si cum se dezvolta si sincer va spun ca-mi vine a urla ca nu va mai fi bebelusul mic si scump de acum cateva luni...
Recunoaste si ea lucrurile din casa si le aseaza dupa apartinator,mai ales matura care stie ca-i a lui tati...sau cand deschid frigiderul si vede vreo sticla de vin se duce la ea o arata cu mana si zice "tati"...parol daca am invatat-o io

Bai da opriti-ma frate...parca-s ca tenia...da-mi un deget ca ma insir peste tot...fug la munca ca peste 10 minute ma duc la masa...asa ca munca innobileaza

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna dimineata!...sunt varza de tot, ma inscriu si eu la cafeaua cuiva, se poate?
azi dimineata l-am sunat pe pediatru si i-am zis ca nu mai putem de pitika artistica, mai nou tot pe la 2 noaptea se culca cu program artistic de urlete si ragete (vai de noi si de vecini)...spre surprinderea mea mi-a dat rapid reteta fara comentarii, de obicei facea o gramada de intrebari si nu prea da medicamente, cred ca ne compatimeste deja! o sa va tin la curent cu rezultatele.
Loreen - sa-ti treaca durerea de spate! sa stii ca-ti tin companie din punctul asta de vedere, ufff.
Ioana - poate fi si rubeola ce a avut Ana, daca zici ca n-a trecut o luna de la vaccin, noua ne-a zis ca reactiile apar intre zilele 5-20. la Alyssa a aparut in a2a, a 3a zi deja avea febra 40.5 si seara a facut convulsii, in a 20a zi a facut 38.5 si timp de 3-4 zile avea cateva punctulete rosii in partea superioara a corpului.
Danelutza - tare frumoasa scufita rosie!...ah, soacra in miniatura am si eu ca cu ea seamana cel mai tare! noroc ca-i femeie tare de treaba altfel imi faceam harakiri! am citit bine...vrei bb2? brava, esti tare!!!
Cezariana - a 2-a sau mai multe...asta e principalul motiv pentru care nu mai fac bb, desi se zice ca te obisnuiesti si nu mai e asa nasol ca la prima...eu prin ce-am trecut nu-i doresc nimanui si nici nu pot sa uit! in salon cu mine era una care a facut-o pe a3a, era asa de calma de parca mergea la epilat nu la cutzit! mai era la spital o tanti care a facut 5 cezariene, cu taietura verticala fiind multi ani inainte si fara prea mare siguranta....ce sa zic, de nevoie faci orice important e sa fie bine ptr bb.
Vad ca discutati de surorile/fratii mai mari, sora mea e mai mica cu 2 ani si in copilarie ne intelegeam ca si cainele cu pisica, de cativa ani e ok dar nu suntem foarte apropiate din nici un punct de vedere. am analizat de multe ori situatia si stiu ca e vina mamei noastre careia de cele mai multe ori i-a fost mai la indemana bataia decat vorba buna. eu eram "cea mai mare" care trebuia sa lase intotdeauna de la ea si care trebuia sa aibe grija ca "aia mica" sa nu pateasca ceva si sa nu faca prostii pentru ca tot pe mine ma batea...sora-mea smechera profita din plin de asta asa ca eram tabacita la greu. nu stiu daca e din cauza asta dar sigur a contribuit la personalitatea mea: introvertita, timida, fara incredere in sine si fara initiativa. lucrurile s-au remediat de la sine cand am ajuns pe cont propriu, cel mai tare am luptat sa-mi inving timiditatea (dezastruoasa, va asigur!). imi mai amintesc din copilarie cosmarele, cred ca nu era noapte in care sa nu visez urat (gropi enorme care se deschideau deodata pe drum si cadeam in ele, serpi si lupi erau nelipsite din program). ar fi multe de zis, ma opresc aici.
Aici e 10.30 si Alyssa doarme, acum e obosita printesa daca azi noapte a facut circ...eu profit sa vorbesc cu voi ca atfel nu pot, ea nu ma lasa la computer pentru ca vrea ea la el!
Molarii - cred ca noua acum ne ies, am vazut niste punctulete albe. Adriana, si eu credeam la fel ca tine ca premolarii erau molari, de fapt spatiul ala e tot pentru canini...se poate si sa ma insel.
Newmami - sanatate multa!
Gusta - si tie si sanatate si pune ceva poze cu Ruti ca tare mi-e dor s-o vad!
Alaltaieri am scris un mesaj lung in care imi laudam progenitura cat de desteapta e si ce progrese lingvistice a mai facut, ei bine, a venit hotarata si mi-a tras una peste tastatura ca s-a dus mesajul naiba stie unde, m-am suparat si n-am mai facut nimik...totusi nu pot sa nu va zic "fraza zilei": <ptaie ptaie putza putza da!>
ma duc la treburi.

Album Alyssa

Mergi la inceput

tot eu...
Nelia - am citit de epidemia aia, tinem pumnii sa nu aveti de-a face cu asa ceva! cat despre SRAS (aici SARS) mi-ai trezit amintiri vechi...a avut sotzul meu asa ceva cadou dintr-o delegatie in China, la fel si cativa colegi de-ai mei de serviciu in aceleasi circumstante, se pare ca totusi erau forme mutante neletale ale virusului respectiv.
Monu - se pare ca ai ajuns in ultimele zile de burtik si curand dubla fericita mamica! daca e sa se nasca prematura sa nu-ti faci griji pentru sanatatea bebelutei ca exista conditii bune pentru prematuri si oricum nu e foarte mica. Finuta noastra s-a nascut la 27 saptamani si 1.800, acum are 13 luni, e grasuta si vioaie, umbla si vorbeste ca si toti ceilalti copii de varsta ei si nu pare sa fi fost vreodata diferita. Singura problema ar fi perioada imediat dupa nastere ca va trebui sa stati mai mult in spital pana pune kilutze. Tinem pumnii sa fie totul bine!!!

Album Alyssa

Mergi la inceput

iara eu...opriti-ma careva si trimiteti-ma la treaba!
voiam sa va intreb ce numar poarta ai vostri copilasi la picior? eu m-am socat aseara la cumparaturi ca pitik are mai nou 24! papucii de casa sunt 23 dar alti pantofi 23 ii vin la fix si peste cateva zile ii arunc cum am facut cu atatia altii.
ma uit la ei si nu-mi vine sa cred...cand a crescut pitika mea?!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Tdi cand a crescut si a mea...dar are picior mic 22-23

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Iulia poarta 23 dar ghetutele de iarna sunt 25 , astea se potriveau... nu cred ca mai corespund bine numerele astea.

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria(26 mai'05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrei are cam 22-23, bocanceii sunt 24, dar cam clampane in ei deocamdata. Cand il incalt cu ei nu prea vrea sa mearga pe jos. Inca nu e asa frig afara si ii dau ghetutele de asta toamna.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput