Copiluti de mai-iunie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Am reusit sa pun si filmuletzul s-o auziti cum spune "ok, mami!" (habar n-are ce inseamna dar m-am amuzat teribil), s-o vedeti cum numara pe degete... La inceput, cand zice "picu, picu" era suparata ca se prinsese pixul (picu) in firele de la camera foto si nu-l putea scoate

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria(26 mai'05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Am citit cam pe sarite ceea ce s-a scris in ultimele zile neputand tine pasul cu voi din mai multe motive.
In ultima mea postare ziceam ca vom fi plecati in weekend … ei n-a fost sa fie asa. Patrick si eu am avut stomach flu care a inceput sa se manifeste la mine vineri noaptea iar la Patrick sambata dupa ce s-a trezit. Mi-a fost atat de rau incat sambata la ora 1 cand am ajuns la Urgenta eram deja dezhidratata de m-au pus 4 ore pe perfuzii sa-mi revin cat de cat. La Patrick parca n-a fost chiar asa nasol (in sensul ca nu s-a dezhidratat chiar daca are 10% din greutatea mea), dar a tras-o si el saracutul. Norocul nostru a fost caci tati n-a luat si el bug-ul, de a fost capabil sa aiba grija de noi. Numai bine ce spuneam ca a facut si el falcute de sarbatori, acum e inapoi, palid si sleit de puteri . Peste toate ne-am ales si cu o raceala (care nu-I exclus sa o fi capat de la Urgenta). Si ieri am stat acasa cu piciul mic. Dar azi am plecat la Toronto caci maine si poimaine am un training acolo. De data asta am luat trenul ca sunt intr-o stare de somnolenta acuta plus ca trebuie sa merg downtown Toronto unde e curata nebunie cu masina.
Asa ca acum va scriu din tren avand ceva timp la dispozitie.
Tati saracul a ramas de serviciu cu cel mic si bolnavior pe deasupra. Am sunat la daycare inainte de a pleca si mi-au spus ca este Ok doar ca nu vrea sa manance si e putin apatic. Ma doare sufletul caci a trebuit sa-i las pe baietii mei singurei chiar acum, dar n-am avut alta alternativa fiind un training foarte important care nu o sa se mai tina curand.

OlgutaM, sorry ca n-am vazut PM-ul decat ieri, dar in weekend nici o sansa de intrat pe DC. Merci de link-ul la salteau pneumatica. Pare tare interesanta, acum nu stiu cat de comfortabila este. E misto ca are laturile acelea si esti sigura ca nu pleaca la plimbare. Pare destul de marisor. Tu il comanzi online sau l-ai vazut si in magazine? Cand ai de gand sa mergi in Romania anul asta?
Uauuuu, Maya nu numai ca a facut numai o multime de progrese in ultimul timp ci s-a schimbat mult de tot. A crescut, e o mica domnisorica cocheta deja . M-ai dat gata – deja aspira toata casa – de ce te plangi ca esti ocupata cu asemenea ajutor prin preajma?

Am vazut poze cu un Pifos de-a dreptul adorabil, doborat la datorie Doamne Beatrice e mortal cum doarme el asa in cele mai ciudate pozitii? Daca il muti in pat la el se trezeste? Bag seama ca nu e tocmai cea mai comfortabila pozitie de dormit.

Elisor, imi dau seama ce greu iti este ca a plecat mami a ta. Stai prin preajma, poate iti mai putem alina dorul cat de cat. Vrei sa o trimiti pe Bianca toata vara in Olanda? Sunt locuri la gradinita din toamna? Te-ai interesat deja sau inca nu?
Am vazut in sfarsit o poza cu zapada mare si obrajiori rosii. Superbaaaaaaaa. Mai vreauuuuuu. Azi noapte a nins si la noi putintel ca sa nu zicem ca n-am avut iarna.Ce scumpa e Bianca printre porumbei. Ii place sa alerge dupa ei? Se sperie cand zboara toti?

Fran, subscriu si eu la ce s-a mai spus pe aici. La varsta de 18 luni toti copilasii sunt plini de energie si n-au rabdaremai mult de 5 minute mai cu nimic. Asta nu inseamna ca ar avea o problema. Pentru linistea ta sufleteasca vorbeste si cu un psiholog, dar nici vorba de tratament, sub nici o forma.
Fiecare copilas e diferit si are etapele lui de dezvoltare. De exemplu Patrick intelege ce-I spun si in engleza si in romana la fel de bine. De vorbit in schimb o rupe ceva in engleza dar mai ales turuie pe limba lui. Dar nu-I fac probleme caci nu e nici surd, nici mut, iar pe zi ce trece face progrese, mai mici sau mai mari. De exemplu Thea (Sim76) vorbeste deja deosebit de frumos in romaneste. Ma topesc toata cand o aud ce frumos pronunta.

Monu, ce spui tu acolo – inca o saptamana numai. Vezi, ai grija de tine poate o convingi pe Iulia sa se mai gandeasca. Uauuuu deja a doua mamicuta de mai –iunie naste a doua oara, nu-mi vine sa cred.

FlorentinaG, am vazut pozele cu dolofanelul Patrick si Maya. Superbi copii, iar Maya ma uimeste de fiecare data cu maturitatea ei.

Lucas, m-au trecut fiorii citind despre ultimele voastre patanii. Sanatate multa, toata admiratia mea – te-ai tinut tare chiar daca ai plecat in tricou ud la spital. Eu cred ca uitam sa-mi pun si tricoul pe mine. Cand intru in panica ma blochez efectiv, parca nu mai judec ceea ce e tare rau.

Loreen, o sa vezi ca o sa creasca si Delia iar fetele vor fi cele mai bune prietene. Intre mine si sora mea sunt 5 ani si pana n-am intrat si eu la liceu, nu ne intelegeam de nici o culoare. Cred ca dupa 14 ani diferenta de varsta nu si-a mai pus amprenta asa de pregnant si am ajuns sa fim cele mai bune prietene.
Ai luat-o rasna cu cimitirul, mama. Sa bage Paul masaje din greu si sa vezi ce bine te vei simti. Fa-I program cu norma intreaga. Sper din tot sufletul sa tea jute medicamentele si sa-ti dea pace durerea.

Nelia, intre fetitele tale e mai mica diferenta de varsta, presupun ca intelegerea va veni mult mai usor si mai repede. Iar daca o sa vina si bb3, sa vezi atunci ce- o sa se inteleaga, mai ales daca cel mic va fi baietel.

Blackpanterro, aud ca ati avut o vacanta plina. Bravo voua, meriti si tu sa te mai relaxexi si sa iesi din rutina de zi cu zi.

Danelutza, lasa mama ca-si va reveni fata, au si ei momentele lor de personalitate. Iar cu dintii eu deja m-am obisnuit cu idea caci pe cand or iesi toti vor cadea si o luam iar de la inceput. Mama, ce frumusete de fata iar in pozele astea mi se pare ca seamana tot mai mult cu tine.

Ioanilinicam, sanatate multa lui Mogo, sa treaca repede. E mai bine ca a facut-o acum decat sa ajunga si ea sa se scarpine cand i-or face micutii rubeola .

Ralwka, dulce tare micuta ta, ce necajita e ea mititica din cauza pixului . Iti vine s-o pupici de mii de ori. Doamne dulci is astia mici in tot ce fac sau spun.

“La Multi Ani !, Oana” sanatate, fericire si numai bucurii. Din ce spune Laura nu-I prea rau prin tari straine. Distreaza-te si simtiti-va bine cat puteti de mult.

Va las si eu caci la cat am scris in astea doua ore, bag seama ca va vor trebui doua cani de cafea maine dimineata

Mergi la inceput

Ada_74, mi-e dor de Sergiu, voi nu mai spuneti nimic ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

IOana-eu tot cred ca este roseola. Soacra mea mi-a zis ca seamana teribil de bine bolile astea doua si ca pana sa apara vaccinul impotriva rubeolei se confundau perfect. Singura diferentiere se poate face prin analize de sange, unde apare clar daca este una sau alta, dar nu se oboseste nimeni sa faca asa ceva. Eu stiu ca daca este vaccinata nu mai poate face rubeola. Concluzia este ca, daca este roseola, nu o sa luati si voi, pentru ca este o boala care se face aproape in exclusivitate la varste foarte mici, pana in 3 ani. Din ce spuneai tu, s-a manifestat exact ca la Maya cand a avut roseola.

Newmami-sanatate multa si multumesc mult de mesaj. Nu era nici o graba. Saltea din aia au la mai multe magazine online (variante diferite, desigur). In magazine nu am cautat, ca sa fiu sincera. Daca nu ai cum sa o comanzi din Canada si o vrei, pot sa ti-o comand eu si sa ti-o trimit.. IN Romania vrem sa mergem pe la mijlocul lui mai si sa stam pana la mijlocul sau sfarsitul lui iulie.

Laura-imi pare rau ca m-am inselat legat de cum iti merge. Sper sa te faci bine cu coloana, desi mie mi s-a spus aici ca nu au ce sa-mi faca pentru asta.

Cred ca azi am scris cat pentru toata saptamana. Va pup pe toate.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

OlgaM, vad ca nici tu nu poti sa dormi, asa ca hai sa ne tinem de urat una alteia.

Mi-am vazut micutul dormind cu curuleata in sus, m-am conversat si cu tati, ne-am spus noapte buna. Au venit cameristele mi-au facut patul, mi-au adus ciocolata, mi-am facut un ceai dar tot degeaba nu se prinde somnul nici cum si nu pot adormi.

Drept e ca imi curge nasul ca la robinet, sinusurile sunt ticsite si ma doare capul tare de tot, plus in gat si am frisoane. Iar eu astept un miracul peste noapte si sa ma trezesc maine ca si scoasa din cutie .

Multumesc mult de oferta, eu pot comanda din State fara nici o problema, am carte de credit eliberata de Banca din State si direct in US $. Te intrebam de magazine pentru ca e mult mai usor de vazut cat e de comfortabila si daca nu-i de treaba de dus inapoi.

Eu si papucei lui Patrick numai online ii mai iau, nu mai pierd vremea prin magazine. Stiai de site-ul asta: http://www.zappos.com/kids.zhtml ? Sunt mai scumputi dar merita - usori si calitate foarte buna. Merita sa urmaresti cand sunt in sale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ioana, poate e doar o coincidenta, dar si Andrei a facut rubeola tot la o luna dupa vaccin. O fi doar o reactie mai intarziata? Sau poate este Roseola, cum spune Olga. Si nu cred ca da mancarimi chestia asta, ca n-am vazut nimic la al meu in acest sent

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Dar ce prolifice ati fost aseara daca stiam mai stateam.

Daniela vazut pozele tale, esti rea tare cu noi de nu ne-ai mai aratat-o pe Isa de multisor. A crescut si a devenit o printesa, e o frumoasa si are un par superb, daca n-as stii ca are pe cine mosteni te-as fi banuit ca ati trecut pe la coafor ...iar Roma mi-a starnit amintirile de acum 10 ani. V-ati reprofilat pe mov?
Cu caninii la noi a durat in jur de-o luna, dar au iesit toti 4, ma rog...doar niste pete mici albe, dar se cheama ca sunt acolo.

OlgutaM si tu esti zgarcita cu pozele, n-am mai vazut-o de cand ati fost in Ro, m-am delectat cu pozele de prin pelegrinarile voastre, mereu inconjurati de prieteni, Maya e topita dupa tati, dar pe tine te adora...S-a facut domnisoara, nu mi se pare deloc durdulie, dimpotriva e bine facuta exact cum trebuie, are un par frumos si-mi place cum ii sta cu palmier, inca pastreaza o amprenta de bebelus, dar s-a facut si mai frumoasa. Ma topesc cum doarmeaici, ador poza asta (are niste ochi frumosi), si asta.

Ioana nici eu nu cred ca e rubeola, asta e o boala usurica, iar ganglionii musai sunt umflati in bolile contagioase. Sanatate multa si un sa treaca!
N-ai spus cum e mobila, ai vazut-o in final?

Anca iar ma intreb ce poze ai reusit sa vezi ca tare rau m-a necajit webshotul ieri, imi dadea tot mesaje cu trouble si nu-mi arata pozele. Azi sper ca reusesc sa termin albumele.
Imi pare rau ca iar ati pus-o de-o boala, voi doar in tandem le faceti, chiar e nasol ca nu te simti bine si esti si in deplasare, unde orsicum nu e ca acasa, mai ales ca trainingul nu se tine in camera ta de hotel. Sanatate multa ca aveti nevoie, dar la tine nu cred ca e cazul sa speri in ceva miraculos peste noapte. la bolnaviori.

Clara sunteti bine? Nu te-am mai vazut de cateva zile...Lili, Cristina n-ati spus cum a fost la munte?!

Monu sa stai cuminte in patut, cum te mai simti?

Ralwca sanatate multa si gazei tale si felicitari pentru performantele lingvistice, acusica bag un ochi si la voi.

Gusta astept si pozele voastre,

Laura sa-ti fie de leac medicamentele! Ai luat au ba borcanele de la humana?

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ralwca am vazut si auzit limbareata, chiar e dulce cum spune...a trebuit sa astept sa se incarce tot filmuletul si apoi sa-l pun din nou ca sa se inteleaga. Incearca sa-l pui si pe dropshots, am vazut la fete ca e mult superioara calitatea redarii. Felicitari!

Laura, Anca da, asta e planul cu Bianca, peste vara va merge in Olanda pentru 3 luni (1 luna probabil voi sta si eu), asa am procedat si cu Andreas, stiu ca ma voi perpeli de dor dar conteaza ca ei sa-i fie bine, iar cu mami e ca si cu mine, am toata increderea. Asta e, nu le putem avea pe toate, daca as fi fost o bogatasa as fi stat bot in bot cu ea pana la 18 ani sau pana ne-am fi plictisit una de alta

Anca mi-am bagat si eu ochii pe site-ul ala cu papuci, ca nu ma pot abtine nici privind, ma baga-n boala ce-am vazut la fetite, e drept ca mi se par foarte scumpe...macar asa ma consolez , cum te mai simti, dar Patrick?

Parca, parca s-au mai indreptat lucrurile cu somnicul, de 2 seri nu a mai protestat asa mult, ori a inteles ca n-are-ncotro ori nu o mai doare 'nica. La pranz doarme fara pic de scandal, eu nu inteleg de ce diferenta asta intre somnicuri.
Ieri a invatat-o Andreas sa zica "nu", toata ziua mi l-a fluturat pe la urechi.
Am constat cu surprindere ca recunoaste figurile din poze, era o poza de grup de Craciun cu familionul largit, inclusiv niste veri si nu-mi venea sa cred cand mi-a aratat chipul corelat cu numele.

Ma incumet sa demontez bradul, desi mi-e atat de drag, apoi am program creativ la bucatarie si eventual un calcat din tona pe care am spalat-o ieri. Sunt curioasa cat de harnica voi fi...si cat am de citit la intoarcere.
Va pupic!

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

Dupa o noapte de insomnie si plina de dureri sunt din nou cu voi.Sa vina odata vineri sa pot sa fac si eu ceva si sa vad ce o sa mai imi spuna.

Loreen loc la cimitir am si eu si am si platit toate serviciile ,asa ca numai pe mine ma asteapta.Numai citit prospecte ca nu are rost da cu pastile si fate bine.

Elisor si omustata poze cu Ruti nu am puse pe nicaieri da daca imi dau silinta poate reusesc sa pun azi.Macar una sa vedeti ce obraznicatura am eu la casa.

Newmamy multa sanatte si sa te faci repede bine.

Ioana si lui Mogo multa sanatate.

Gabitza daca ai vedea cum face Ruti cand sunt la calc imi vine sa imi dau in cap si de asta uneori nici numai apuc sa scriu.

ma duc sa mai servesc vreo cateva cafele si mai revin.Daca va faceti mila vreouna dintre voi sa-mi dati de la voi cafea e si mai bine.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Elisor nu am luat pentru ca nu au aparut la noi...as fi vrut sa le incerc acuma cat e mai este Delia mica si inghite ce-i dau...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput