Copiluti de mai-iunie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 13
gabitzam spune:
La multi ani, Oana! Sper sa citesti asta cand te intorci din tarile calde! Sa fii sanatoasa, sa fii fericita cu familia ta frumoasa, sa aveti parte doar de zile bune si liniste sufleteasca! Si un fratior elvetian pentru Alex, poate? ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Florentina am vazut pozele cu bebe Strumf, e asa dulce cu plovaras si in blugi, iar Maya e adorabila in toate ipostazele, ma repet, tine creionul in mana ca un copil de 3-4 ani, imi place mult cea in care e incercuita de jucarii si e la "ora mesei".
Gusta daca nu cer prea mult vreau s-o mai vad pe Ruti in poze, unde sa ma uit?
Ma gandesc ca la coloana ta ar merge foarte bine inotul, bineinteles exercitii sub indrumarea fizioterapeutului (tatal meu vitreg a avut accident de tren si a facut ani buni de inot la fizioterapie).
Adriana am un puzzle cu castelul ala, imi imaginez ce e in realitate...
Aidan are molarii inaintea premolarilor??
Felicitari pentru toate progresele, astept momentul cand vei spune ca macar un pic iti e dor de timpul in care nu stia sa mearga.
Androix conteaza sa stii nu neaparat nota, dar ce-ai patit tu e frustrant 
I-am cumparat donsoarei un sarafan fistichiu si o bluzita asisderea cu maneca scurta bufanta peste cea lunga de la reduceri. De la 80 ron le-am luat cu 50. Trebuie sa recunosc ca am probleme, cumpar nu ca ar avea nevoie ci de dragul hainitelor, si nu prea imi permit sa arunc cu banii si totusi o fac. Dar ma trage ata la magazinele cu hainute asa cum e la multe din voi cu jucariile. Daca ar fi s-o spun drept trebuie sa ma duc la un psiholog pentru mania asta, o am, recunosc, dar nu in fata sotului.
Nu stiu ce are dropshotul cu mine, dar imi trunchiaza pozele, am pus 10 si m-am trezit ca doar una e si aia care i s-a placut lui. Ati patit careva la fel?
Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank">
elisor spune:
Andra ma bucur de vestile bune de la Tutu, sper sa te linistesti si sa astepti sa creasca samburica, te inteleg perfect ca vrei fetita. Eu mi-am dorit fetita de cand ma stiu, cand am aflat ca-l voi avea pe Andreas recunosc ca am plans si m-am suparat, pana in momentul in care a venit pe lume, atunci am realizat cat de proasta am fost. La Bianca eram convinsa ca va fi baiat tocmai pentru ca-mi doream atat de mult si o fetita, desi ecograful mi-a spus ca-i cu roz n-am vrut sa cred pana n-am vazut-o.
Sa fie asa cum iti doresti, dar sa fie sanatoasa, cred ca cele 2 saptamani ti se vor parea o eternitate.
Bea e topenie Pifosul cum a adormit, ca o pisica lenesa care adoarme in orice pozitie.
patriciaRO spune:
Da, pai Pifosul adoarme in cele mai haioase pozitii... Mai nou are ce are cu piciorul nostru... Se freaca de el si apoi adoarme... ![]()
LA MULTI ANI!
OANA! Sa fii sanatoasa si iubita si sa ai parte de tot ce-ti doresti cel mai mult!
Loreen, da, pai noi numai asa o facem... Ne place cel mai mult cu piure decat cu rondele de cartof... SI iese si mai gustoasa cu piure ca mai razi si branza sau cascaval deasupra si da gust teribil de bun!
Beatrice, mami de
Alex pifos
ralwka spune:
LA MULTI ANI, MYGIRL! Sa fii sanatoasa, sa ai parte de multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi tie!
LA MULTI ANI (cu mii se scuze pt intarziere) pentru cei sarbatoriti de Sf Ion!
Sunt vesnic pe fuga, Iulia nu accepta sub nicio forma sa ma vada la calculator, cand doarme la pranz suntem afara iar seara n-am loc la calculator de al meu sot, asa ca...
Am reusit cat de cat sa citesc ce ati scris:
Am vazut burtici frumoase foc (apropo de lista aia, m-as inscrie si eu imediat daca as avea casa mea... cred ca intram in cartea recordurilor cu numarul copiilor... dupa perioada de lehuzie imediat treceam la urmatorul daca era dupa mine );
M-am ingrozit de ceea ce am citit despre ce s-a intamplat cu Matei si Mogo... sanatate multa va doresc si Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va fereasca de astfel de intamplari.
Am vazut un Pifos tare dragalas si o pozitie super relaxanta de somn.
Am vazut Patrick si Maya super dragalasi, cu o mamica fericita.
Am citit ingrijorarea pentru Iepu'... nu pot da un sfat, nu sunt in masura, dar am 2 exemple bune: un vecin care pana la vreo 3 anisori nu vorbea si nici prea multe nu facea iar la 3 ani a inceput sa vb direct cu fraze, iar un alt baietel, copil crescut la tara si ai carui parinti se cam ingrijorau si nu prea ca pana la 4 ani nu vorbea DELOC iar la 4 ani, cand latra cainele in curte prea tare, s-au trezit ca-l aud pe pustiulica zicand "da mai taci ma dlacu din gula si nu mai latla atata!"
Revin... nu stiu cand... acum mi-e imposibil sa mai stau... am inceput sa scriu de pe la ora 10, am si spalat niste rufe, am o supa cu galusti pe foc... facuta in pauze, cu taieturi la deget pt ca Iulia ma striga de dincolo disperata "epede mami, epede mamico!" adica sa ma duc repede la ea si de fapt ea sta frumos in picioruse si asteapta sa ma vada cum vin la ea disperata ca nu stiu ce s-a intamplat.
Deci...revin
Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26 mai'05)
gabitzam spune:
Vad ca toti copiii au o problema cu mamicile care stau la calculator. Si pe mine ma innebuneste Andrei, cum stau la calculator incepe frecusul. Cere apa. Stau jos si peste doua minute imi cere biscuit, sau covrig. Pe urma ma cheama sa-i pun film la DVDplayer. Pe urma mai gaseste el ceva. De nu mai inteleg nimic.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
babygirl spune:
Salut!
Ne-am intors de la cheile Gradistei si m-am ingrozit cand am vazut cat ati putut scrie. Nu am timp sa citesc decat in zig-zag, dar incerc sa prind esentialul. Am petrecut 3 zile frumoase, pline de rasfat, iar Ema s-a simtit tare bine cu bunicile care au ramas acasa pt a avea grija de ea.
La multi ani, Oana!
Vorbeati de reduceri? La mothercare incep reducerile din 25 februarie. Eu am pus ceva bani pt asta. Vreau sa-i cumr hainute groase pt 2-3 ani. De obicei fac reduceri de pana la 70%, dar asta nu de la inceput. Daca ajungeti la magazinul din Dorobanti veti gasi si haine din colectiile mai vechi, dar care se vand la preturi foooarte mici. In vara i-am cumparatEmei tricouri cu 20lei.
Incerc sa mai citesc din urma si revin.
blackpanterro spune:
La Multi Ani Oana!!! Iti doresc multa fericire, sanatate si implinirea tuturor dorintelor!!
Elisor, da Aidan are molarii iesiti.Sunt sigura ca sunt molarii pt ca sunt mari si sunt mai in spate.Intre ei este spatiu de canini si premolari.
Castelul e super, dar coada lunga la intrare.Nu am intrat, am facut numai poze de dinafara :)
Cu mersul, nu imi pare rau deloc si nu mi dor de cand nu mergea :) am asteptat atat de mult sa umble si el in totalitate ca nu mai pot de bucurie.Nu se baga in mai nimic ca nu prea ajunge la nimic, pe canapele nu se poate urca ca sunt foarte inalte, la fel pe pat.Asa ca nu face mai mult deranj ca si cand mergea in 4 labe :)
Crize, si Aidan se crizeaza si tipa si se arunca pe jos, il las sa planga cam 2 min si daca nu se linisteste atunci il iau in brate si il linistesc eu.Nu sunt dese crizele dar are o personalitate puternica si ar fi in stare sa tina o criza 1 ora.E foarte capos.Oare pe cine seamana ;)
La poze nu ma pot uita tot timpul ca noi avem dial-up, dar sapt viitoare ne mutam si o sa avem internet calumea si atunci o sa ma uit.
Numai bine
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
elisor spune:
Adina cred ca v-ati atins scopul cu aceasta minivacanta, am vazut pozele si radiati pur si simplu, cred c-a fost tare frumos, dar recunoaste ca macar 1% v-ati perpelit de dorul Emei.
Vreau sa va arat si eu pozele de Craciun, dar merge si Webshotul ca melcul, de fapt asa ma simt si eu, mi-e rau de nu mai pot, asa ca merg sa bag un somnic langa Bianca.
fran spune:
Buna !
La Multi Ani Oana! Sa ai parte de iubire si multe bucurii alaturi de cei dragi !
Elisor- saru'mana de raspuns, chestia cu atentia e si la noi problema...nu e atenta, si nu putem sub nici o forma sa-i captam atentia in unele momente. Cum zici si tu, pare ca nu aude nimic si apoi face niste chestii din care e clar ca "ne auzea"...
Joi dimineata mergem la psiho, cica avem de stat minim 1 ora.
Ralwka-Iepu' are cuvinte in vocabular, in sensul ca le-a si spus la un moment dat(de ex. la apa zicea "ap" de la 1 an), acum insa il zice foarte rar, prefera sa-si ia singura, sau sa ceara prin gesturi.
Am fost la Z la Unirea. Reducerile sunt pentru toata lumea, au si un afis mic la intrare pe jos. La 2-3 ani cam batea vantul, am inteles ca au primit acum dresuri si pantaloni pt. 2-3. Cam pe la 3,30-4 ziceau ca scot marfa noua, dar nu am mai stat atat. Oricum in facusem numarul
Monu-nici aici nu prea aveau pt 0-3 luni, cele mai multe pt.6-12 luni si 10-14 ani. Am luat gecutza de primavara, bluze, sarafan, pantaloni ...preturile merita fara discutzie.
Mai vroiam o salopeta dein catifea raiata, dar nu aveau mai mare de 12 luni...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut