Copiluti de mai-iunie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 14
monu spune:
ola, acum oficial sunt internata. Am fost am avut perfuzii acum sunt cu branula in brat, maine de dim ma duc iar la spital pt pefuzii. Ma doare tare mijlocul iar dr mi-a dat augmentin.
Am fost la echo. bb s-a pus cu capul in jos, nu mai are cordonul la gat, are 34s si 3 zile si 2438 g. Col f scurt, placenta arata rau, grad de maturitate 3-4. Tanti dr a zis ca mai rezista doar o sapt. asa ca.. acum iar ma doare mijlocul. si sunt ametita rau.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
fran spune:
Ops, Monu, da-le incolo de hainutze, stai cuminte in pat daca de lasa Alexia, pentru bebe si o zi in plus conteaza. Mereu m-am gandit ca Iulia o sa fie varsatoare si o sa se inteleaga bine cu Alexia. Plus ca vorba aia, o lasi pe Lucas balta? Asteapta si ea o varsatoare pentru Matei, vorba aia...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
elisor spune:
Of, mai Monule, e rau ca treci prin asta si nu prea ai ajutor. Am inteles eu bine, sarcina o mai poti duce doar o saptamana? Cu cine a stat Alexia, cu sotul? Sanatate multa si incearca sa stai linistita ca orice zi in plus e benefica lui bebe.
Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank">
gusta spune:
Monu multa sanatate si in pat cu tine.Sper sa mai rezisti o saptamana.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
gabitzam spune:
Monu, tin pumnii sa fie Iulia cumintica si sa stea cat trebuie la mami in burtica, unde e cel mai bine! Si tu stai in patuc cat de mult poti!!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, OANA ! Numai bucurii su fericire sa iti aduca noul an adaugat in buchetul vietii!
Monu - ai grija de tine! Vai, bietul bb, chiar ca fiecare zi conteaza caci va fi la limita cu prematuritatea. Odihneste-te mult!
Toata ziua am vrut sa intru sa zic ca am primit si eu invitatie la Z, dar pentru ziua de azi (probabil au impartit promotia pe mai multe zile sa nu dea lumea buluc). Oricum ma mira foarte tare ca au pus si afis, ca stiti anul trecut ce-am patit ca ma luasera la intrebari daca nu am invitatie (cica se da doar la clienti fideli si cand am intrebat ce trebuie sa faci ca sa devii client fidel am aflat ca nu trebuia sa cumperi in valoare de nu stiu cate milioane, ci doar sa completezi un talon pe care ti-l dau ei... daca il ceri
). In fine, nici anum trecut nu prea aveau marfa la Unirea, era mai bine pe Victoriei sau in Mall (cred ca dau si eu o fuga acum, desi barbatul ma asteapta cu drag sa vin acasa ca sa se intoarca la birou
).
Gata, plec acum, dar sper sa intru de acasa sa va spun ca am aflat ce are Ana si de la ce a fost febra... suspans.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
elisor spune:
Laura de anul trecut vroiam sa te intreb daca ai incercat borcanele de la Humana si daca le-ai gasit?
Ai vorbit cu Oana pe mobil, il are la ea, are roming?
Ioana sanatate lui Mogo, sa ai vesti bune cand ajungi acasa.
Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank">
fran spune:
Ioana-roseola? Au aparut bubitze?
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
nelia spune:
Ioana, chiar ca ne tii in suspans. Asa ceva...![]()
Monu, ma alatur si eu mamicilor care iti doresc sanatate! Sper ca Iulia va sta cit mai mult acolo, cred ca nu mai paote de nerabdare sa se intilneasca cu Alexia, de aceea te sperie ca vrea sa iasa. Tinem pumnii si ne rugam sa fie totul bine si pentru tine si pentru bebe.
Eu am inceput scoala, astazi am tot stat pe la cozi ca sa platesc cursurile, sa-mi iau cartile. Si sotul a inceput de ieri, asa ca nu ne ramine decit sa vedem cind mai si invatam, ca noua abia ne ajunge timpul sa ajungem la cursuri.
Fetele au inceput si ele gradinita/scoala, a fost greu sa ne mobilizam dimineata, fetele erau obisnuite cu diminetile in familie si astazi a trebuit sa iesim toti la 8.30 din casa. Am avut emotii pentru Tudora, ca aproape uitase cum e la gradinita, dar nu a plins de dimineata. Se agatase de gitul meu la un moment dat, dar a vazut o jucarie noua si a uitat repede de mine (o zebra cam cum e elefentalul mov al Emei - s-a urcat calare pe ea si cred ca acolo a stat toata ziua). Ma duc acum sa o iau, ca am venit acasa sa aduc cartile, mi-ar fi fost greu si cu carutul si cu ele. Legat de inceperea gradinitei si scolii, vreau sa va spun ca imi este frica de nu mai pot. Am aflat ca in oras este o epidemie foarte nasoala, e vorba de o bacterie gastro, foarte rezistenta la antibiotic, sint pline spitalele de copii bolnaviori. Sper din tot sufletul sa nu ne atinga si pe noi, pentru ca nu i s-a dat de cap inca. Sint ingrozita, am mai trecut o data prin asemenea momente, cind a fost cu SRAS-ul (syndrome respiratoire aigu grave). Nici nu stiu ce sa fac, asa as tine-o pe Tudora acasa, ca am numai martea curs dimineata, dar mi-e teama ca se supara astia de la guvern si pierd locul de la gradinita. O sa mai vorbesc cu educatoarele, sa vedem cit de mare e pericolul unei contaminari.
Ma duc sa-mi aduc mindrele acasa, mi-a fost asa de dor de ele astazi, ma obisnuisem cu ele acasa, cind am intrat in casa si am vazut casa pustie, mi s-a pus un nod in git. Si soacra-mea spune sa i-o las o vara pe Agata... pai eu ce fac fara ea!?!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Danelutza spune:
Monu sanatate multa, ai grija de tine si de bebelush, odihneste-te cit mai mult, stai la pat, nu fa efort si doamne-doamne, o sa te ajute. 
Oana baga ochii aici la cetit, si da o fuga si pina la mine, ca sint aproape-departe de Geneva. 
Teddy si al meu e mai mare decit mine cu 18 ani
si pe mine ma doare fix in pix daca spune cineva ceva
. Aaa, mai vreau si eu un bebe, chiar daca peste citeva luni fac 40 de ani
, am vorbit cu soatza eu vreau bebelushul, el a ramas in pronuntzare, n-a spus inca nimic. ![]()
Mai mamici, cit dureaza pina ies coltzatzii astia, ca eu sint mahmura de nedormit, a ieshit un canin, vad ca al doilea e pe drum, dar ma trezeste noaptea de 4-5 ori. Iar dimineatza la 6 jumate e prezenta in picioare, daca nu ma duc s-o iau din patutz striga cit o tzine gura "mammmaaaaaa". Si a mai luat obiceiul de a urla cind nu primeste ce vrea, nu mai vrea sa-i dau eu cu linguritza, trebuie sa se unga pina la urechi, dar sa manince ea foarte multumita si daca o cert striga la tatsu s-o scape, cred ca in curind o sa ma pirasca.
Bag si eu o pozulica de la revelion aicisa ma laud si eu cu scufitza mea roshie ![]()
dispar ca ma cere maimutza la oala, sper sa nu ma pacaleasca ca de obicei, cind vrea sa ma ridice de la calculator